Close
Faqja 4 prej 29 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 283
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Postime
    26
    Qeveria qe futi shqiperine ne nje organizate fetare te njeres prej tre feve te popullit shqiptare ishte e re dhe beri nje gabim foshnjarak sepse kur te gjith i kishin syte e mendjen nga europa(ta bejme shqiperine si europa) i habiti me nje levizje nga lindja.Tani qe eshte e pjekur ka rastin te korigjoje nje budallallek te saj.Te gjithe kane te drejte te korigjohen(po tu vij edhe rasti).Po dolen i vene vulen e nje gabimi normal,ne se jo do thote qe e kane akoma lindjen synim,objektiv.Te mos futej.Asnje qeveri nuk ndjehet e detyruar ,e para si shtet laik,e dyta si nje vend me tre lloj besimesh.Gje qe e ben me te rende gafen.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga DEN_Bossi
    Ok. Pe e zeme se Shqiperia u largua nga organizata Islamike.

a) Qfare ndryshoi? Hyri shqiperia ne BE? U zgjidhen hallet e shqipetareve? Jo more shoke, po ju e keni kapur gamarin nga bishti!!!

2) Meqe puna qenka kshtu. Pse atehere shqiperia te futet ne BE kur dime se kjo eshte nje organizate shtetesh Katolike?

a) Tregohet qe shteti shqiptar eshte laik, dhe nuk mban mbiemra aziatike. Ja, ti qe je islamik, ke zgjidhur ndonje hall me kete?

b) BE nuk eshte organizate shtetesh katolike.. Eshte nje konglomerat vendesh ku krishterimi po merr fryme me veshtiresi, dhe per me teper, e pret nje e ardhme e zymte.. Edhe islami mos kujto se do te bej qejf ne Europe.. Kur te shikosh se si fillim kush mban nje mini-carcaf siper koke te mos pranohet fare ne shkolla publike ne te gjitha vendet e Bashkimit Europian, do fillosh te vesh re se do te vijne kohe te zymta dhe per islamin, derisa te kthehet andej nga ka ardhur.

A duhet te dale Shqiperia nga Organizata Islamike?
    (pyetje retorike)
    Qe neser, megjithese eshte dite e diele.

Urgjent!

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga darwin

BE nuk eshte organizate shtetesh katolike.. Eshte nje konglomerat vendesh ku krishterimi po merr fryme me veshtiresi, dhe per me teper, e pret nje e ardhme e zymte.. Edhe islami mos kujto se do te bej qejf ne Europe.. Kur te shikosh se si fillim kush mban nje mini-carcaf siper koke te mos pranohet fare ne shkolla publike ne te gjitha vendet e Bashkimit Europian, do fillosh te vesh re se do te vijne kohe te zymta dhe per islamin, derisa te kthehet andej nga ka ardhu
    Nuk e dija qe krishterimi ka probleme ne Europe . Shume mire qe na e msove. Po sikure kjo nuk eshte keshtu!!!! Muslimanet mund edhe te masakrohen psikologjikisht por katoliket kurre, se kam degjo nndonje here kete.

une nuk kam perfituar direkt nga kjo organizate por ama si komb nuk eshte s kemi marre pak ndihma prej tyre. Kujto se ne 98 nuk kishte vetem kampe italjane dhe amerikane per kosovaret ne shqiperi.

Pastaj edhe po u antarsu shqiperia ne BE nuk ke dhe nuk kam per te pasur ndonje fitim personal. Perkundrazi , do jesh nje shtet qe te tjeret te kan si magazine dhe do te pordhunojne dita dites. Pse nuk hyn ne be as Anglia e as Zvicra. Pastaj shiko vendet qe kane hyre ne Be si Itali , Franca apo ndonje vend tjeter se cfare renje ekonomike kane dhe se cfare pakenaqsie popullore kane.

omg wtf lol

Plako më duket se darwini s'po të flet vetëm për kristianizmin, mesianizmin dhe pavlizmin, apo muhabet tendenzioz stili anej, puno marrësi vetëm në një frekuencë? Sikur të edukohesh pak rreth statistikave të jokrishterë-jomyslimanëve ndë të Evropës kontinent ka mundësi të flasësh në të njëjtën fazmë dhe mos të këpusësh dhe gazmore si më lart. Pastaj mund t'i krahasosh këto statistika të Evropës me ato të Azisë dhe të Afrikës dhe të heqësh drejtëza, segmente, sektorë etj. për të parë a priten në ndonjë pikë apo jo.

Mandej me të mirë të mësojmë dhe për këtë "shumicën myslimane" që ka Shqipëria... se punë karamelesh muhabeti.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    222
    Ok. Pe e zeme se Shqiperia u largua nga organizata Islamike.
    Me kaq do benim gjene e duhur dhe dalengadale ''mos-dashesit'' e Nene Terezes & CO do zvogeloheshin dhe eshtrat e atyre qe nuk e deshen lindjen nga qe ishte pushtuesi yne rekord-thyes/mbajtes, do qetesohen! Pervec anes ''morale'', ka edhe te tjera pozitive kur ne si komb kerkojme te pushojme te qete ne zemren e Evropes, per faktin e thjeshte se aty eshte jeta e mire per ne dhe per ata qe do vine pas nesh. Pa harruar edhe se kjo eshte strofulla jone dhe padrejtesine nuk ja bejme vetes duke shikuar punen tone, por vetem duke hyre ne vallen e atyre qe me veshtiresi jetojne ne nje nder shekujt e pare te eres sone.

Meqe puna qenka kshtu. Pse atehere shqiperia te futet ne BE kur dime se kjo eshte nje organizate shtetesh Katolike?
    Pavaresisht nga feja, shqiptari historikisht ka qene dhe eshte europian (perjashto fanatike te semure rende) dhe ka bere gjithmone jeten e te krishterit europian edhe pse kushtet per jete te mire i ka pase minimale nga cthurja e dhimbshme e diteve te egzistences sone. Popullsia e Bashkimit Europian nuk eshte vetem e krishtere. Ka miliona besimtare te besimeve te ndryshme me ne krye myslimanet, te cilet edhe pse me shume veshtiresi po i ngjiten kultures sone, pra asaj europiane, duke mbajtur edhe fene e tyre. Megjithate, nuk eshte organizate e krishtere, nuk quhet ''bashkimi i krishtere'' por ''bashkimi europian'' ne te cilin nuk marrin pjese vendet e krishtera por vetem vendet e nje kontinenti qe quhet Europe.

Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Po mire ma!!!!! Po ju pse e keni marre ma kaq ngut me u fut ne BE. A nuk jane kto shtete qe na kan lane te coptum si komb. Qe na kan ba meze ne pjatat e tyne, dhe ka zgjedh secili qa ka dasht, njeni mishin, tjtri biftekun tjetri salladat....
    Pse namni turkun qe na majti ne sundim, po ama na majti tanve bashke dhe sna dau, e kjo europa qe esht taman si ka than Fishta "kur.va", na bani si me na pas gjujt dikush n'qifte.

Mandej , ti po ke qef me jetu me armikun tand qe te ka coptu historikisht, me greqine sot dhe me serbine neser, dhe ty te shqetesoka fakti qe shqiperia asht ne Organizaten Islamike nga e cila ne fund te fundit nuk asht se eshte nda pa gja????!!!!! (absurditet)

Sot shqiperia asht me shumice muslimane dhe kjo nuk e ndalon te hyje ne BE, por ama ti duhet edhe te rrespektosh fene e tjetrit sepse me sha mas sysh dime tane po kur vjen puna ball per ball ju pshtan ne breke

Bye

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    222
    Po mire ma!!!!! Po ju pse e keni marre ma kaq ngut me u fut ne BE. A nuk jane kto shtete qe na kan lane te coptum si komb. Qe na kan ba meze ne pjatat e tyne, dhe ka zgjedh secili qa ka dasht, njeni mishin, tjtri biftekun tjetri salladat....
    Pse namni turkun qe na majti ne sundim, po ama na majti tanve bashke dhe sna dau, e kjo europa qe esht taman si ka than Fishta "kur.va", na bani si me na pas gjujt dikush n'qifte.

Mandej , ti po ke qef me jetu me armikun tand qe te ka coptu historikisht, me greqine sot dhe me serbine neser, dhe ty te shqetesoka fakti qe shqiperia asht ne Organizaten Islamike nga e cila ne fund te fundit nuk asht se eshte nda pa gja????!!!!! (absurditet)

Sot shqiperia asht me shumice muslimane dhe kjo nuk e ndalon te hyje ne BE, por ama ti duhet edhe te rrespektosh fene e tjetrit sepse me sha mas sysh dime tane po kur vjen puna ball per ball ju pshtan ne breke

Bye
    Me ngut merret futja ne ''mbreterine e drites'' sepse ne sdo jetojme nga 2 000 vjet, te pakten une jo! Skemi kohe te humbim neper fatkeqesine arabe!

Ata gabuan me ne dikur edhe pse kishim faj te madh ne sepse me shume deklaroheshim se ishim mbetje te perandorise osmane sesa shqiptare. Kjo ishte nje shtytje qe meshira te mungonte ne konferencen famekeqe te Londres sepse ishin derrmuar nga kafshet aziatike. Turku na shk.... lirine dhe kulturen tone dhe ne fund na shiti te vampiret e Ballkanit.

Ke lexuar gje qe une paskam ne qejf serbet e greket? Sigurisht qe jo. Nese mund ta quaj urrejtje, i urrej te trija duke filluar nga turku dhe mbaruar me greket. Pastaj pjese e urrejtjes behen dhe ato shtete qe e kane shkelur token tone, qofte dhe per 1 ore si pushtues.

Ju si nuk keni turp qe qurraviteni pas turqve?! Hej...500 vjet na kane sunduar dhe eshte populli me kot ne Evrope. Apo naiviteti ska fund kur merrni per baze disa prononcime fallso se do i benin grekut keshtu nese hynte ne Shqiperi e Serbit ashtu?! Tani keni privilegjin e turpit te thoni qe Turqia e cliroi Kosoven dhe jo perendimoret!

Fene e tjetrit e respektoj une, per aq kohe sa eshte SHQIPTAR MYSLIMANI dhe jo anadollak. Sigurisht eshte e drejta e cdo njerit te besoje ne zotin e tij, te shkoje ne shtepine e tij, por jo myslimani ta quaje Shqiperine Islamike sepse edhe nese nuk mbeten asnje i krishtere mbi dhe, prape skeni ku ta coni historine qe e kane shkruar te tjeret per ne.

Thellohuni njerez!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fenomeni : 20-08-2006 më 15:31

Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    O robo. Qe po ja fut kot kjo as qe diskutohet. Po te pakten mos e nxjerr veten budalla.

Ata gabuan me ne dikur edhe pse kishim faj te madh ne sepse me shume deklaroheshim se ishim mbetje te perandorise osmane sesa shqiptare. Kjo ishte nje shtytje qe meshira te mungonte ne konferencen famekeqe te Londres sepse ishin derrmuar nga kafshet aziatike. Turku na shk.... lirine dhe kulturen tone dhe ne fund na shiti te vampiret e Ballkanit.
    Me kete qe ke thane na ke shkri gazit. Po ma shume se ta ka shk.... dhe ta shk... lirine tande se europa kush asht.
    Turku thot na shiti. Po kush te shiti ty mar.Kujto pak rrethimin e Shkodres. Sa turq u vrane duke mbrojtur shkodren edhe pse kishin marre urdher nga porta e larte qe ta linin shqiperine. E ne kete kohe, katoliket ishin strehuar ne qytet dhe nuk luftonin, sepse ma mire per ta ishte shkjau se turku. Shiko qfare hipokrizie.

Dhe sa per ate qe Turqia e liroi kosoven nuk e them une . E thone faktet...

Une nuk po te them thellohu se ti sa do qe te thellohesh e ke ujin e turbullt, po ban mire qe te lexosh pak, (nese din me lexu)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    222
    O robo. Qe po ja fut kot kjo as qe diskutohet. Po te pakten mos e nxjerr veten budalla.

Me kete qe ke thane na ke shkri gazit. Po ma shume se ta ka shk.... dhe ta shk... lirine tande se europa kush asht.
    Turku thot na shiti. Po kush te shiti ty mar.Kujto pak rrethimin e Shkodres. Sa turq u vrane duke mbrojtur shkodren edhe pse kishin marre urdher nga porta e larte qe ta linin shqiperine. E ne kete kohe, katoliket ishin strehuar ne qytet dhe nuk luftonin, sepse ma mire per ta ishte shkjau se turku. Shiko qfare hipokrizie.

Dhe sa per ate qe Turqia e liroi kosoven nuk e them une . E thone faktet...

Une nuk po te them thellohu se ti sa do qe te thellohesh e ke ujin e turbullt, po ban mire qe te lexosh pak, (nese din me lexu)
    Paskam ken tu vdek pa e marre vesht islamllekun* shkodran. Sa per njat turQIne tande, as gomaret qe ''ilegalisht'' i bajne suxhuk sdo egzistonin sot ne Kosove. Ka islamist mirenjohes? Ndoshta ka por jane shume te rralle. Te ishin te gjithe si puna e jote, Kosova sdo e gezonte kurre pavaresine, pastaj do i kerkonit ndihme baballareve turq!

Sa per kete pjesen e historise qe permend ti, te them te drejten nuk e di por po i besoj as qe thu. Sigurisht cdo pushtim eshte me i pranueshem se ai 500 vjecar turk dhe normalisht nuk rreshtohem perkrah tij kur ma ka nxire e marre jeten brez mas brezi. Masanej katoliket nuk ishin bijte e turqve, sic e mbanin veten shume myslimane te cilet lepiheshin pas sulltaneve, ne kohen qe katoliket masakroheshin e shpernguleshin neper male per te ruajtur veteveten. Ju jeni me te vertete zemer perbindesha sepse Katoliket per ate qe quhet qytet i shume djepeve kane rol te jashtezakonshem.

Mundohesh me u tregu i zgjut por zgjuarsia jote matet me gram ose milimetra. Mire qe e ditke nje fjale te cilen sle vend pa e permend, hipokrizi!

GJERGJ KASTRIOTI ESHTE HEROI YNE KOMBETAR DHE KETE LAVDI E KA SEPSE KA LUFTU DASHURINE TUAJ TE PERJETESHME NE TOKEN NANE. Gjithe ky ''lavirim'' me turqit as pjelles me ordinere sdo i shkonte. Ju jeni njerez? Po! Nuk cuditeni me veten?!

Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Nejse ma, se kalume ne tifozllek. Si un si ti.Une nuk krenohem me Turqit , e ke gabim nese mendon kshtu, une krenohem me Islamin. Po nejse...

Po e bajm kshtu, sa here qe te shkruash dhe te shkruaj (mira eshte te shkruajme) te flasim me argumenta, burimore mundesisht.
    Une sinqerisht ste kuptoj, ti vetem ne teme nuk qendron, here me Gonxhe Bojaxhun, here me Skenderbeun here me turkun e ku di un se cfare. Per te cilat nuk mund te shkruaj se skam kohe, se do me duhej me hap kto librat qe kam para.

Nes do te flasesh me argumenta, OK, vazhdojme, nese jo TU PRIFTE E MARA

Faqja 4 prej 29 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipëria
    Nga Albin në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 14:46
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40
  5. Konferenca Islamike + Terrorizmi ne Shqiperi
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 16-04-2003, 14:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •