Fnomen. Pse nuk kemi vend ne? Une sa per dijeni as ja kam idene fare asaj oganizate porse thjesht me ben pershtypje ngulmimi juaj qe me do e mos te dalim nga ajo,jemi ne shekullin 21 dhe cdo kush si shtet dhe individ eshte i lire ne zgjedhjet e tij behet fjale brenda normales,dhe nuk shoh asgje te keqe qe shqiuperia te jete ne kete organizate.
Besimtaret e feve te tjera nuk kane perse ofendohen perkundrazi, thash dhe njere sak sot ky keshtu e ai ashtu..... Pse nuk ngrihen muslimanet apo te ofendohen kur kreret qeveriatare pershendetin Papen apo te tjera si kjo?
Se nuk jan llum nga brenda dhe e dine shume mire qe cdo kush ka te drejten e tij. Pastaj nuk tha kush qe e gjith shqiperia ime eshte Muslimane per fat te keq... ka dhe te feve tre tjera qe eshte gje normale.... Te paret e mi nuk kishin rehati tu luteshin statujave dhe busteve apo pikturave gjasme te krishtit,ishte nje budallik me brire

qe te ishte Zoti i tyre nje pikture apo dy drunje te kryqezuar dhe keshtu zgjodhen fene e Paster nga cdo idhuitari. Kjo tregon qarte se tek te paret e mi ka qene me kohe ndjenja e emancipimit dhe ndryshimit nga e mira dhe e drejta e jo fanatizmi ne llumin qe te ka ngelur apo ta kane postuar.
Po keshut dhe per osmanet dihet qe ka qene perandoria me e paqte ne evrope te pakten,pasi ato ishin superfuqi dhe shume mire neve mund te na shkrini fare si popull dhe kisha e cdo gje qe kishim... Porse nuk e bene nje gje te tille,kurse Serbet dhe Izraelitet ne ditet e sotme prishin Xhamite dhe vrasin te pa fajshmit s gra,femije ,pleq. Islami ishte ai qe qe para 15 shekujsh urdheronte qe ne lufte te mos vrtishin gra,femi,pleq,mos tu prishen faltoret e tyre,te mbjellat ,kafshet e tj etj, ku eshte kjo evropa jote e pernedimi te pakten ne kete pike me detin e Islamit???
Krijoni Kontakt