Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 99
    i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Sipas kesaj Bin Ladeni eshte djali i axhes se Bushit ndersa Sadami eshte kusheri i tij dhe krejt kjo katrahure eshte pergaditur "within the family"?Veshtire te besoj dhe po te them edhe nje here se as Bini as dikush tjeter ne boten arabe nuk jane aq jeshil qe ta kaperdine kete "komplot krishter". Shume kollaj eshte qe fajin tend ta hedhesh tek i tjetri. Kemi shikuar shume filma amerikan per keso komplotesh por megjithate filmi eshte film e realiteti eshte dicka tjeter.Ameret jane te njohur se askund nuk prekin nese skane interes e fundja me trego nese seriozisht beson se ka idealista ne kete bote. Degjoj dje dega e Binit ne Irak thote se do ta mposhte Romen mu ashtu sic ka deklaruar profeti Muhamed.Nuk e di dhe nuk besoj se profeti Muhamed ka thene kete.Pavareisht nga kjo ne cka te asocon kjo e nderuara bashkebiseduese? Mua me asocon ne thirrje per lufte te shenjte ne te cilin veshtire se muslimani do te mund te shpetoje. Nese keto budall thirren ne emrin e profetit se gjoja ka deklarue se do ta mposht Romen atehere cfare reaksioni pret ti prej botes krishtere?A mos valle pret qe ta shtrojne tepihin ne hyrje te Romes?

Vet zoti ka thene se nuk do ta ndryshoje gjendjen e nje populli deri sa ai vet nuk e permireson gjendjen e vet. Mjafton te lexosh ne gazete ditore dhe do te shohesh se cka po ndodh ne boten islame. Derisa muslimanet merren me vetvehten se kush e ka te drejte ne filozofime te kota, krishterizimi perparon e zhvillohet qe te jete ne gjendje te krijoje nje jete me te mire per vehten dhe brezat qe vijne. Rruga e tyre nuk eshte perfekte por nese ben krahasime do te shohesh se ka dallim te madh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shkupi : 19-09-2006 më 05:25

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    I nderuar bashkëbisedues, gjersa pamë si u "dashuruan" shkie e shqiptar këtu në maqedoni, kundër shqiptarit, ska pse të mos ketë vend për dyshim në afera bush/laden apo të tjera...
    Degjoj dje dega e Binit ne Irak thote se do ta mposhte Romen mu ashtu sic ka deklaruar profeti Muhamed.
    Kjo më asocon mu në atë që po ta them unë rreth alibive... populli amerikan është mërzit me luftën e gjatë dështuese në Irak, tash për të bind popullin se me çdo kusht duhet të qëndrojë ushtria aty (sepse as nuk mund të dalin, kanë ngec, deri në fyt), duhet me bo llapa-llapa dikush e me i bo muslimant "djaj me brirë". Nga ana tjetër, shif sa bukur përmbushet mozaiku edhe papa po merr rol aktiv në këto lojëra...

Përndryshe, normalisht se muslimanët injorant që bien pre e këtyre djallëzive na kanë marr n'qaf.

Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Mos u merzit per Ameriken por merzitu per vellezerit e tu musliman.Me kujtohen fjalet e nje komshiu maqedon i cili disa vite kishte punue neper shtetet arabe.Me thoshte "ata arab nuk jane ne gjendje as nje shtraf me prodhue dhe krejt gjerat i importojne".Ne kete fjali qendron realiteti: Gjithe diten filozofi e pune zero. Kjo eshte realiteti musliman madje edhe tek ne.

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Ti futja kot sa t'dush... le që u ka rra shiu n'kallamoç e po bojn sefa... A i ke vizitu ti këto shtete apo bazohesh në imazhet e CNN-it për palestinën që e bëri perëndimi pikë e pesë, apo Afganistanin që e bënë shkretëtirë... Libanin e ke shembull fresh.

Gjithsesi, unë prioritet i kam hesapet tona ktu, që ditë e më tepër po fundosemi. Kur shikoj prapa, në të kaluarën jo të largët (2001 e knej) i shof vetëm gërmadhat tymnxjerrëse ku u dogj i gjithë haku i jonë, për inate personale. Këtu as mjekrat e as islami nuk ka faj, fajin e ka shpirtligësia dhe mentaliteti kalbur i jonë. Mirë që "kalorësat tanë" i morën hak njëri-tjetrit, po hakun tonë kush do ta mer?

We lost everything! I dhjefsha mu në qeveri që vijnë e vejnë...

Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Fjolla.Per kete arsye vleresoj se ne zgjedhjet e ardhshme shqipet ne pergjithesi do te abstinojne dhe prane kutive do te takosh vetem militant te partive duke i mbushur kutite.Cka duhet te bejme qe ta ndryshojme kete realitet te hidhur.

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga Shkupi
    Fjolla.Per kete arsye vleresoj se ne zgjedhjet e ardhshme shqipet ne pergjithesi do te abstinojne dhe prane kutive do te takosh vetem militant te partive duke i mbushur kutite.Cka duhet te bejme qe ta ndryshojme kete realitet te hidhur.

ti ke ndonjë ide?

Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    nje organizim me te mire te sektorit joqeveritar shqiptar ne Maqedoni dhe nje pergjigje energjike civile.Te gjithe e kemi hise ta ndryshojme kete tmerr sepse ne jetojme ne tmerr ne kete tmerr po rriten gjeneratat e reja.

i/e regjistruar Maska e burim980
    Anëtarësuar
    13-03-2005
    Postime
    85
    e halla be se si ka do njerëz qe kane ne veti kaq mllef për gjithçka qe ndodhen reth ty,
    duke mos pas mundësi te ndryshoje veten donë te ndryshoje një popull.!!!!!

per disa persona nuk ja vlejne te hapn tema te reja per arsyje se gjithkund qe shkruajne kajne
    ne koken e vete veq nje teme ...“Si une ska dhe vetem une kam te drejte”.....
    për tu habite!!!!

Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Nuk e di kujt po i drejtohesh.Nese e ke fjalen per debatin me larte atehere po ta kujtoj se eshte e drejte e pacenueshme e cdo individi ti shpreh lirshem mendimet e veta edhe nese ato mendime nuk perputhen me te tjereve apo me politiken aktuale e njerezve ne pushtet. Vetem ne komunizem edhe ne kete fare shoqeri ne synim "vehabiste" nuk lejohen mendime te ndryshme sepse cdo mendim i ndryshem e shkaterron rehatine e pushtetareve/ideologeve.

i/e regjistruar Maska e burim980
    Anëtarësuar
    13-03-2005
    Postime
    85
    Citim Postuar më parë nga Shkupi
    Nuk e di kujt po i drejtohesh.
    Duhet ta kesh pa humorin e vjetër te »Treshi përsheshi«ku drejtori pyete : kush ka vjedhë dy hapa përpara dhe normal Leci mendje lehte si gjithmonë duke u tregu ma azgane paraqitet i pari!!!

Nuk jam kundër mendimit te lire por nuk mundet te kuptoj se si mundet qe gjithçka qe njerëzit mundohen te bonje për dike është pa vlere pa perspektive .....etj
    Unë se kuptoj te ketë njeriu prej njeriut fobi nuk kam pa ende si është e mundure qe juve tu pengojnë aq shumë njerëzit qe duan ndryshe te jetojnë nga ju.....duke thëne ju vete se jemi ne demokraci dhe le te veprojmë dhe te shprehim mendimin e vete secili....
    BDI –“nuk kane dijeni”, PDSH-“hajdute”, Vehabite-“te prapambetur”.........etj etj.

Po parashtroj pyetje a vërtet është tmerr i madhe te jetohet ne Maqedoni ?!

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Frika nga deshtimi, ministrat e Berishes, ne krye te listes
    Nga ai_shoku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 18:22
  2. PDSH promovon ministrat e rinj në qeverinë e Maqedonisë
    Nga babadimri në forumin Tema e shtypit të ditës
    Postimi i Fundit: 09-08-2006, 09:14
  3. Ministrat e financave të Shqipërisë
    Nga CEZARND në forumin Historia shqiptare
    Postimi i Fundit: 21-08-2005, 23:31
  4. Ministrat e Drejtesise se Ballkanit mblidhen ne Tirane
    Nga StormAngel në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2004, 20:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •