Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 99
    Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga fjollat
    The last of the gentleman...
    kiniku, ti je shembulli më i mirë i fisnikërisë... ROLE MODEL i xhentilesës... bile e din se kush çfarë meriton!

thanks a million for your gentility
    BRAVO

For the record; plotsisht pajtohem me forumistin Shkupi sa i perket pikpamjeve politike.

Mendoj se meriton më shumë sesa bodrumet e qytetit të Shkupit dhe shoqeri më të mirë se talebanet dhe argetim më të mirë sesa shiqimi i video-inqizimeve me fanatizem fetar. Kjo ishte e tëra.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758

Kush të ka rrejt se Shkupi është qyteti jot?
    Shkupi është qyteti im, qyteti ku minaret hijshëm ma therin kupën qiellore...

Mark your territory, ku i ki kufijt, se stë shkeli në hak! E thurri edhe unë gardhin, veç mos harro se ki me met në anën e djathtë të Vardarit, se Çairi osht i joni. Mbase ju në atë anë e keni venin, ma mir ju shkon me shkie sesa me neve.

ps, a zune naj qosh në ndonji zyre, apo i takon eshalonit të 19-të e po pret të bëhet përzgjedhja e personelit të eshalonëve pararendës... ?
    Shkupi eshte i imi dhe i qindra mijera si une dhe ti se bashku me kryetalibancin- prefektin e Cairit se shpejti do ta merrni pergjigjen e duhur. Shko e therru diku ne Avganistan apo Pakistan. Shkupi eshte shqipe dhe idelogjia e juaj e mprapsht qe na ka mberthy ne terr te plote besoj se se shpejti do te shkaterrohet. Madje edhe Keshilli i Evropes ne nje raport te funndit e potencon se Bosnja dhe Shkupi mbesin qendra kryesore te vehabistave/talibanez dhe teritore te mundshme logjistike te al kaides. Tani me komunen e Cairit ne fakt e keni bere nje cerdhe te institucionalizuar ne krye me shqiptarin e turqizuar dhe nga podrumet keni dal ne siperfaqe.Ali Ahmetovskin e doni se ju dha hapesire te shtoheni dhe te institucionalizoheni dhe tani ndiheni me te forte se keni pushtet dhe mendoni se Shkupin do ta shendroni ne oaze kalifat plot me deva,shami,mjekrra sheriate me shpata e thika.E keni prish krejt esencen e fese dhe plot besimtar tradicional nuk mund te shkojne neper xhami nga keto mjekrra qe i kane marre nen kontroll krejt ato xhami qe e shpojne qiellin.Vetem nepermjet dhunes dhe kallashit(nen vellon e BDI-se e tani nen vellon e komunes se Cairit) jeni ne gjendje ta kontrolloni kete katrahure por jo per shume kohe.

Sa per eshallone une te thash nuk jam anetar i PDSH-se dhe mbas 100 diteve te kesaj qeverie do te filloj te shkruaj per kete parti ne pushtet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shkupi : 15-09-2006 më 06:15

i/e regjistruar Maska e kimi_te
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Postime
    100
    Citim Postuar më parë nga Omari
    Ju lus te keni kujdes kur thoni kemi çit pushk se A. Ahmeti F. Veliu G. Ostreni nuk kan çit pushk asnjeher, madje as per darsma.

Mbeteni te Pershendetur
    Mos paskeni dashur që udhheqësit e luftës të çesin pushkë hahahah,,mos sipas Jush edhe Xhorxh Bushi, Bin Ladeni....... qenkan në front
    Bashkohen popuj të ndryshëm !Pse mos bashkohemi edhe ne kur jemi një Komb

Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Citim Postuar më parë nga Omari
    Pershendetje Shkupi,

Ne te shumten e rasteve pajtohem me ty por kur nje grup aktivistash partiak qe skan te bejn fare me ate qe ne te vertet esht wehab ose pasues i sunnetit te Muhammedit a.s ketu nuk mund te pajtohem me ty sepse ben nje gabim te madh.

Un te lutem ne menyr me njerezore te kesh kujdes se si shprehesh kur eshte ne pytje feja Islame dhe ata qe pasojne ne menyr te drejte sunnetin e Muhammedit a.s te pakten mos keqperdor ato terme per njerez qe Ali Ahmetin e adhurojne me shum se Krijuesin.

Shpresoj qe te gjesh vrima tjera nga ta sulmosh fjollen sepse permes kesaj vrimes fetare do te kesh shum pengesa dhe pak mbeshtetje. Ke te drejte ti akuzosh ata njerez per te cilt ben fjal por jo te flasesh per to duke i titulluar me terma Islam, sepse ne fakt ata nuk kan te bejn asgje me Islam nese vertet veprojne ashtu si thoni ju dhe disa tjere. Mendoj se nuk ka kuptim tani te pershkruaj nje Musliman te vertete dhe pastaj te beni krahasim me ato qe pas maskes se Wehabizmit veprojne gjera qe Islami i ndalon.

Besoj se edhe ti je i mendimit qe Islami nuk ka te bej aspak me BDI-ne, kjo parti si me shum sfera tjera esht mundu edhe permes Islamit ti futet ne zemer popullates por nuk do te ket sukses askush ne ate menyre aq me pak nje Ali Ahmet i cili mori persiper mundin e Ushtarve te UCK-se nuk ka shance qe te mer persiper edhe Adhurimin e All-llahut!!!!!!!!

Mendoj se nuk ka nevoj debati te zgjatet shume ky ishte mendimi im ne pika te shkurta nese keni nevoj ju dhe te tjeret per sqarime me gjith deshire do ju shkruaj perseri.

Perfundoj Islami nuk eshte prone e BDI-se andaj larg larg larg larg ngatrrimit te Islamit me BDI-ne sepse keto dyja nuk kan asgje te perbashket edhe pse BDI mundohet te mshifet pas Islamit tentimet e tilla jo se do te deshtojne po do te ndeshkohen nje dite nga Gjykuesi me i Drejte!

Me Rrespekt
    Vetoni
    Veton,

Kete a duhet ta kuptoj se "teatralizmi neper rruget e Shkupit" (mjekrra,fustane, njerez me shkopinj ne dore sikur te ishin ne mes te sahares, dhune --o je me neve o je me armikun-- kaseta te all kaides ne bit pazar,flamure te all akses qe shiten neper tregje) eshte nje ideologji e pranuar nga ty dhe per te cilen ti po perpiqesh? Ketu rruget tona ndahen dhe une e luftoj kete mbrapshtesi deri ne pike te fundit. Populli shqiptar i takon kultures perendimore dhe per kete do te perpiqem deri ne fund. Ata qe vehten e shohim me afer Iranit dhe Afganistanit jane armiq te kombit dhe punojne per shkaterrimin e tij. Shkupin e ka mberthyer katrahura e mjekrrave tani e kane ne dore edhe komunen e Cairit dhe jane insitutcionalizuar por besoj se shpejti kjo gjendje do te ndryshoje pikerisht nga mijera si une qe tani jane ne defanzive sepse dhuna e komandanteve te logjistikes se BDI-se gjate ketyre 4-5 viteve ne fakt ua ka mbyllur gojen. Nuk mund te presim me e te shohim se si Shkupi po shendrrohet ne Xhalalabad ne mes te Evropes.Kjo eshte thike ne shpine per Kosoven dhe per Shqiperine dhe fitues jane vetem sllavet.

i/e regjistruar Maska e kimi_te
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Postime
    100
    Citim Postuar më parë nga Shkupi
    Shkupi eshte i imi dhe i qindra mijera si une dhe ti se bashku me kryetalibancin- prefektin e Cairit se shpejti do ta merrni pergjigjen e duhur. .Ali Ahmetovskin e doni se ju dha hapesire te shtoheni dhe te institucionalizoheni dhe tani ndiheni me te forte se keni pushtet dhe mendoni se Shkupin do ta shendroni ne oaze kalifat plot me deva,shami,mjekrra sheriate me shpata e thika.Vetem nepermjet dhunes dhe kallashit(nen vellon e BDI-se e tani nen vellon e komunes se Cairit) jeni ne gjendje ta kontrolloni kete katrahure por jo per shume kohe.

Sa per eshallone une te thash nuk jam anetar i PDSH-se dhe mbas 100 diteve te kesaj qeverie do te filloj te shkruaj per kete parti ne pushtet.
    O shkupi a të vjen turp se Je anëtar i PDSH-së hahah nuk je i vetmi.
    Shkupi një kohë edhe kondova akuzohej për veprime të tilla bile edhe më keq edhe për organizim të fundamentalistave terorista etj... mos i ngatëroni gjërat se sështë vetëm shkupi si do që të jetë çdo kush ka të drejtë të besojë e veproj ashtu si ja don shpirti....
    Bashkohen popuj të ndryshëm !Pse mos bashkohemi edhe ne kur jemi një Komb

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga Shkupi
    Shkupi eshte i imi dhe i qindra mijera si une dhe ti se bashku me kryetalibancin- prefektin e Cairit se shpejti do ta merrni pergjigjen e duhur. Shko e therru diku ne Avganistan apo Pakistan. Shkupi eshte shqipe dhe idelogjia e juaj e mprapsht qe na ka mberthy ne terr te plote besoj se se shpejti do te shkaterrohet. Madje edhe Keshilli i Evropes ne nje raport te funndit e potencon se Bosnja dhe Shkupi mbesin qendra kryesore te vehabistave/talibanez dhe teritore te mundshme logjistike te al kaides. Tani me komunen e Cairit ne fakt e keni bere nje cerdhe te institucionalizuar ne krye me shqiptarin e turqizuar dhe nga podrumet keni dal ne siperfaqe.Ali Ahmetovskin e doni se ju dha hapesire te shtoheni dhe te institucionalizoheni dhe tani ndiheni me te forte se keni pushtet dhe mendoni se Shkupin do ta shendroni ne oaze kalifat plot me deva,shami,mjekrra sheriate me shpata e thika.E keni prish krejt esencen e fese dhe plot besimtar tradicional nuk mund te shkojne neper xhami nga keto mjekrra qe i kane marre nen kontroll krejt ato xhami qe e shpojne qiellin.Vetem nepermjet dhunes dhe kallashit(nen vellon e BDI-se e tani nen vellon e komunes se Cairit) jeni ne gjendje ta kontrolloni kete katrahure por jo per shume kohe.

Kurse unе me qindra here kam thene se s'kam lidhje as me "talebanca" e as me BDI, por cuditerisht, krejt per ta ridrejtuar muhabetin diku me larg temes, del e me profilizon me lloj-lloj shpifje!

Po, Shkupi eshte i krejt qytetareve... kush, si, tek,...

Nuk eshte "merite" e BDI-se qe wahabizmi po gjen shtrat ne Ballkan. Si argument e ke Bosnjen, Kosoven, Shqiperin, Maqedonin... Ali Ahmeti eshte nje HIC per tia atribuar atij kete "merite", se keto territore nuk jane kalifat i tij. Bota ka marr kahje dhe njerezit orientohen andej kah e gjejne veten.

Si cdo qenie njerezore normale, jam kunder regresit! Wahabizmi eshte regres! Islami perjashton regresin... Islami eshte matematike, nese nje gje te sjell dem me teper se dobi, ne kete rast eshte e ndaluar! Wahabizmi nuk ka sjell asgje pervec demit dhe personalisht mendoj se motivet e Wahabizmit jane anti-islame ne thelb, qe nga zanafilla... me pak make-up, behen joshese per shume te rinj qe besojne ne ideale me te larta- megjithese ndoshta as nuk i kuptojne idealet.

Madje, sinqerisht, do te doja te kem nje qellim aq te larte ne jete per te cilin do te vlente te vdes... por, fatmiresisht, apo fatkeqesisht, nuk i takoj asaj kategorie te njerezve... just an ordinary mortal human...

E keni prish krejt esencen e fese dhe plot besimtar tradicional nuk mund te shkojne neper xhami nga keto mjekrra qe i kane marre nen kontroll krejt ato xhami qe e shpojne qiellin.Vetem nepermjet dhunes dhe kallashit(nen vellon e BDI-se e tani nen vellon e komunes se Cairit) jeni ne gjendje ta kontrolloni kete katrahure por jo per shume kohe.
    Sado qe tingellojne bukur dhe patriotike keto fjalet e tua, realiteti le per te deshiruar... shume bile! A e di pse u mbyll muftinia e Tetoves para disa diteve? E di se nje vezhgues amerikan ne raportin e tij kish theksuar se Agim Krasniqi (e e di ti kush qendron prapa Agimit), qendron prapa sulmit, kercnimit dhe mbylljes deres... duke shtuar se kjo lufte ne BIM po ndodh per shkak te pushtetit (parase qe po vjen nga Arabia)? Nuk jane vetem mjekrat fajtor per kete, jo! Nuk i mbroj aspak, as qe me hyjne ne pune madje, por s'eshte mire te kesh nje "fajtor kujdestar" te cilit do tia atribosh te gjitha te zezat e shoqerise. Vjet cka ndodhi ne Fakultetin islamik ne Kondove? Pse u anuluan zgjedhjet e Reis-it? Qe PDSH-ja te fitoje kohe per te vene ne krye te BIM kukullen e tyre...

Fakt i gjalle... nuk eshte fajtor nje Ali, nje BDI, apo disa "mjekra"... fajtor jane te gjitha subjektet shqiptare qe ne menyra te paskrupullta vijne e vejne lart e poshte qeverise... qysh para se me ekzistu BDi-ja!

Fakt: Terrorizmin ne menyre me ashiqare nder shqiptare e promovuan "patriotat" e PDSH-se, kercenimet per granatime te lagjeve te Shkupit, per minim te ujesjellesit te Shkupit etj, etj, por ti gjithsesi priti 100 ditet e qeverise...

jo 100, jo 1000 edhe 10 000 buk bejne derman, se kujt si ha palla per "ceshtje shqiptare"...

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga kiniku
    For the record; plotsisht pajtohem me forumistin Shkupi sa i perket pikpamjeve politike.

Mendoj se meriton më shumë sesa bodrumet e qytetit të Shkupit dhe shoqeri më të mirë se talebanet dhe argetim më të mirë sesa shiqimi i video-inqizimeve me fanatizem fetar. Kjo ishte e tëra.
    For the record... who cares what you think? Do te shprehesh mendime tua? Mire! Mos t'hyjn ne pune meritat e mia...

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    For the record... who cares what you think? Do te shprehesh mendime tua? Mire! Mos t'hyjn ne pune meritat e mia...

Kerkoj ndjese!!!
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Per here te pare e ke sqaruar me detaje poziten tende.Tani pasiqe u deklarove publikisht mund te konsideroj mike ne debat ne lidhje me mjekrrat(qofshin wahab apo mahab)Ne anen tjeter sa i perket qendrimeve tona politike po shoh nje ndryshim/afrim.Deri tani jam marre me deshtimet e BDI-se dhe reperkusionet qe ka sjell "fotelashka politika" e ketij subjekti i dale nga "lufta clirimtare".Nuk do te hezitoj ta bej te njejten gje pas 100 diteve te qeverise se "djathte" edhe pse kam disa shkendija qe me thone futja qe tani,por te presim.

Vetem edhe nje detaj.Ky far wahabi nuk ka mbeshtetje te fuqishme ne KS apo AL sepse pjesa dermuese e popullates ka vizion perendimor e liberal.Ne pyetje eshte edhe niveli i arsimimit te shtresave por ne rastin e Maqedonise e posacerisht te Shkupit ai si po duket e ka gjetur "teritorin" e vet.Nje gje qe prishtet duhet shume kohe te rregullohet e ne rastin tone mjafton shume pak qe gjerat te dalin jashta kontrollit.

Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Citim Postuar më parë nga kimi_te
    O shkupi a të vjen turp se Je anëtar i PDSH-së hahah nuk je i vetmi.
    Shkupi një kohë edhe kondova akuzohej për veprime të tilla bile edhe më keq edhe për organizim të fundamentalistave terorista etj... mos i ngatëroni gjërat se sështë vetëm shkupi si do që të jetë çdo kush ka të drejtë të besojë e veproj ashtu si ja don shpirti....
    O pauq prej TE. Nuk ka nevoje te sqarohem por edhe nje here po them se nuk jam anetar i asnje partie politike ne MK sepse asnjera nuk me ka hy ne pune as qe kam pas nevoje per to.Une e kam pozicionin tim dhe ketu ne kete forum dhe gjetiu e shperndaj mendimin tim te lire me qellim qe bashkelexuesit ti nxis te mendojne me "ngjyra" e jo bardh e zi.E kam kritikuar fuqishem PDSH-ne kur ka qene ne pushtet (hyn ne arkive ne kete forum dhe mund ti gjesh shkrimet e mia) por edhe BDI-ne sepse na e humbi shpresen e vetme qe shqiptaret te ngriten ne kembe pas 2001 per shkak te fotelashka politikes. Shqiptaret kurre nuk kane qene ne situate me te killavt se tani edhe ate jo per shkak se BDI-ja nuk hyni ne qeveri por per shkak se BDI-ja ishte pjese e Qeverise dhe kishte namin me te madh ne historine e partive shqiptare ne MK.Kaq.

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Frika nga deshtimi, ministrat e Berishes, ne krye te listes
    Nga ai_shoku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 18:22
  2. PDSH promovon ministrat e rinj në qeverinë e Maqedonisë
    Nga babadimri në forumin Tema e shtypit të ditës
    Postimi i Fundit: 09-08-2006, 09:14
  3. Ministrat e financave të Shqipërisë
    Nga CEZARND në forumin Historia shqiptare
    Postimi i Fundit: 21-08-2005, 23:31
  4. Ministrat e Drejtesise se Ballkanit mblidhen ne Tirane
    Nga StormAngel në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2004, 20:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •