Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 99 prej 99
    In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga burim980
    e halla be se si ka do njerëz qe kane ne veti kaq mllef për gjithçka qe ndodhen reth ty,
    duke mos pas mundësi te ndryshoje veten donë te ndryshoje një popull.!!!!!

per disa persona nuk ja vlejne te hapn tema te reja per arsyje se gjithkund qe shkruajne kajne
    ne koken e vete veq nje teme ...“Si une ska dhe vetem une kam te drejte”.....
    për tu habite!!!!

Burimi980
    E ke me të drejtë, mbase as nuk e paskam vërrejt sa shumë e paskem personalizu çështjen kombëtare. Fatmirësisht ekziston opcioni i mp-ve dhe për idetë dhe planet e mëdha për një të ardhme më të mirë jashtë teme mund të shfrytëzohet ky opcion, ose edhe të hapet ndonjë temë e re... ska kuptim të personalizohen temat.

Mbase edhe më me të drejtë e ke për faktin si njerëzit mundohen ta ndryshojnë tërë botën, vetëm e vetëm që interesat e tyre të mbeten të paprekur... Shkupi hala nuk është kthjell, po nejse, ka edhe pak kohë...

Pa "ndotje" të temave

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Ne Maqedoni jetojne afrom 700 mije shqiptar dhe perberje afersisht nje te treten e popullates se ketij vendi.Ne ndihemi inferior karshi potencialit tone numerik sepse jemi akoma me vedijen e sherbetorit(pakices klasike kombetare) e kete vedije e ushqen padituria, skamja ne rritje, inferioriteti dhe tyrli filozofi te huaja qe vijne nga drejtime te ndryshme.Partite shqiptare ne fakt jane bere trampolina per te ardh deri te leku prandaj cdo ide madhore per ekzistimin e nje levizje per ndryshimin e realitetit te kalbur bie ne uje.Cdo popull e ka trunin e vet i cili i leviz gjerat.Ai tru mund te niset edhe prej interesave ekonomik por gjithnje perfundon me veprime qe mund ti sjellin kombit vetem gjera pozitive. sepse gjerat nga ky tru duhet te shikohen ne globale e jo ne miniature.Ne rastin e shqiptareve te Maqedonise ky tru nuk ekziston dhe ekziston vetem interesi individual i cili nuk shkon pertej nje shtepie te bukur e veture te forte te parkuem para shtepise.Ne gje te tille nuk duhet te pritet fjala vjen prej Ali Ahmetit apo Arben Xhaferrit sepse ata e perfaqsojne popullin dhe si te tille shenohen ne histori.Ata vet e kane zgjedhur kete rol prandaj duhet ti permbahen rolit te tyre historik e jo te bien pre e perfitimeve te kesaj bote.Me fjale tjera cka mund te presish nga nje injorant klasik shqiptar kur lideri i tij po e ben me te keqen se ai vet.Kjo ndryshe i thone hallakam te vlerave dhe ne skene hyne tyrli papuxhi me fustana e shesin demagogji pafund ketij populli.

Sot ministri i shendetesise Imer Selmani sulmohet fizikisht nga nje prind, foshnja e te cilit mbahej ne spital. Ky person ishte simpatizant i PDSH-se!

Interesante, edhe simpatizantet i sulmojne keto vmro-shiptarskat...
    ¿Quién ganará la Champions? = BARÇA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-07-2006
    Postime
    82
    Ministrat!

Per fat te keq te gjtha partite politike shqiptare qe ishin dhe jane pjese e pushtetit, kane servuar fytyra te erreta pa begraund politik dhe profesional. Une per vete me mire doja t'ja le kohes, ta shofim ne te ardhmen cka do te ndodhe.
    Ministrite aktuale qe i udheheq PDSH (me gjithe respektin e madh per kete parti) nuk jane edhe aq te rendesishme, Ju e dini me mire se kush jane shqiptaret e Maqedonise tani, çfare force kane (edhe pse ndonje here fryhemi, por duhet te jemi te realte). Nje shembull: Te kishim qene ne Zvicer do na duheshte Ministria e Ekologjise por ne Maqedoni besoj per momentin sna duhet. Se a jane ministrat, menaxhere te mire, faktet flasin ka disa qe nuk dalim prej zyreve disa te tjere nuk e dine gjuhen zyrtare (kesi rastesh kemi pasur edhe me heret nga qeverite e kaluara). E keshtu jemi.

Keshtu ministra si keto une cdo dite prej lloci e balte bej 2-3 cope.

Ministra si haxhuzja, alia i imerit apo xhelil bajrami apo arifikmet xhemaili.

ehhh shqipe e shqipe.... shihe kush te perfaqeson ne qeveri ne shtet...

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Manci Lexo Postimin
    Keshtu ministra si keto une cdo dite prej lloci e balte bej 2-3 cope.

Ministra si haxhuzja, alia i imerit apo xhelil bajrami apo arifikmet xhemaili.

ehhh shqipe e shqipe.... shihe kush te perfaqeson ne qeveri ne shtet...
    Mos na ke dhene voten ti pa te vendosish kend te cojme ne qeveri ?

Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    Mos na ke dhene voten ti pa te vendosish kend te cojme ne qeveri ?
    pse taj minister ije a?

sepse sa te shoh ose duhet te jesh Ymer Aliu apo Adelina Marku, sepse ne cdo kohe ke etiketuar emrin e nje partie nen emrin tend.

cdo gje qe behet ne kete forum, ka emrin tend, prandaj dyshoj se Тачи Војвода ti fugen nja 20 denare ne dite qe te bejsh prapogonde per ato.

mos u be naiv, shiko se bota nuk rrotullohet nen kembet e nje partie.

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anëtarësuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Tani e ke shansin me u be dicka pasi te gjithe i kane deponuar doreheqjet e tyre te Chavezi, rri me afer tij mos te hudhe ndonje kocke, nuk i dihet kure, ashtu degjova se te restoranti Dora do te jepen poste.

Dhe mos perdor ato fjale te pista se nuk te kane hije, as femijet ne fillore nuk perdorin asi fjalori.

Hajt shnet
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

Ja tema me Ministrite dhe Ministrat e PDSH-se, mund te lexojme qe ta freskojme kujtesen se cka kemi thene atehere.

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Tema të Ngjashme

1. Frika nga deshtimi, ministrat e Berishes, ne krye te listes
    Nga ai_shoku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 18:22
  2. PDSH promovon ministrat e rinj në qeverinë e Maqedonisë
    Nga babadimri në forumin Tema e shtypit të ditës
    Postimi i Fundit: 09-08-2006, 09:14
  3. Ministrat e financave të Shqipërisë
    Nga CEZARND në forumin Historia shqiptare
    Postimi i Fundit: 21-08-2005, 23:31
  4. Ministrat e Drejtesise se Ballkanit mblidhen ne Tirane
    Nga StormAngel në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2004, 20:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •