sa shumeee ..plot 5 per qind e ...
sa shumeee ..plot 5 per qind e ...
Njė ndėr ato diploma tė "vdekura" diku gjendet dhe imja. Dje u interesova dhe thanė, deri tani vetėm 500 diploma kemi shqyrtuar dhe i kemi konvertuar. Thash me vete prit gomar tė mbi bar, po rri dhe pak dhe merre zhduku mos prit mė nga gomerė qė drejtojn.
Edhe une e kam marre diplomen jashte, por as nuk e marr mundimin te shkoj ta ekuivalentoj sepse eshte nje turp dhe ulje per diplomen qe nje njeri me 4 klase shkolle dhe qe nuk di te fike e te ndeze kompjuterin te me vleresoje diplomen time se a eshte e vertete a jo....Dhe kerkon shteti shqiptar qe t'i njohen diplomat shqiptare jashte..Ky eshte kulmi!
Pse tė duke me biberon unė qė thua HS - High SchoolUniversitare, po ka njė problem kėtu tek ne, se duhet tė shkojnė njėherė tė dhėnat ne Beijing - Pekin, pastaj tė informohet USST - University of Shanghai for Science and Technology.
P.s Edvin83, unė e mora mundimin, duke menduar se do rri me afat kohor tė gjatė dhe jo me pushime. Tė shikoja ēmund tė bėja nė vendin tim, po kėtu ėshtė bėrė tė ikėsh natėn mos tė tė shikojė njeri se po ike ditėn tė qeshin.
Unė tė them jeta nė Shanghai ėshtė mė e mira nė Botė. Nuk krahasohet asnjė vend, sado kam parė shum po si atje nuk ėshtė asnjė. Thuajė tė jesh 16 orė larg familjes pėr 10 vjet, normalisht nuk mund tė vazhdosh tė rrish. Tani po shikojė nė Perėndim tė gjejė gjysmėn e asaj jete qė kam bėrė.
P.s Mos ngatėroni Shanghain me Kinėn, as qė krahasohen, jo Kina po gjithė shtetet e Botės. Taiwan, Shanghai, Singaporė, Island bėjn jetė dhe ēfarė jete, ka kush investon dhe i ndihmon.![]()
Aikido anglisht e ke bere shkollen apo kinezce?
Me vjen per te qeshur me keto kalamujat qe duan te kthehen ne ShqiperiEdhe pastaj ankohen se ka veshtiresi atje . Duh!
Krijoni Kontakt