Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 130
    i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Nje shoqe ime, sapo mbaroi masterin ketu per finance. I ka hipur ne koke te kthehet ne Tirane. Dhe kete bisede kishim para disa ditesh. Duhet tja jap linkun asaj, se ishte shume optimiste. Biles kishte fillu me seach for jobs atje. Lol
    te mos e bej ate gabim, se edhe une jashte jam diplomu , por ketej eshte allahu na rujt ! lol
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    hahaha je komplet jashte realitetit. Taksohen zemra, plus shtepite jane shtrenjtu, pagesat e telefonave, dritat, benzina , te gjitha mi
    Opo ca taksohen e leshi preshi, ketu ne shqiperi me 2 mije dollare ne muaj je mbret.

As qe e nderroj me vend tjeter shqiperin me nje page mujore te tille. Jo me dy po edhe me nje mij $ se nderroj. Eshte thjeshte prference personale. Mua jeta ne USA me duket shume e shpejt dhe shume kot; shtoj kesaj dhe qe gjasat qe jane me te larta qe brenda 6 muajsh te behesh bythtraste nga kalorite e teperta qe ju zhysin ne ushqimet qe ju japin. Kam degjuar se ne Amerike njerezit e vene prizen ne by.the te henen dhe e heqin te shtunen na mbasditja( disa dhe nga e diela fare thone lol)
    Without deviation from the norm, progress is not possible

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Je kthyer ti Ervisa ?

Dixhije se sdu te dal nga tema tani , per ca i taxojne mi, rrogat? Ok per sigurimet shoqerore, po tjeter c'a u mbajne? Mbase dhe jam jashte realitetit se u be kohe.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    U mbajne mi taksa, jane kategori e vecante ndryshe nga sigurimet shoqerore
    Plus shkollat qe jane bo private, e doktori e spitalet e. Ahu ka pune puna

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    U mbajne mi taksa, jane kategori e vecante ndryshe nga sigurimet shoqerore
    Plus shkollat qe jane bo private, e doktori e spitalet e. Ahu ka pune puna
    He mi se 2000 dollare per ate pozicion ishte great. 25 ore ne jave. Cfare do me shume nga jeta ti ?

Une c'a t'bej qe jam stuck ketu po nuk i thoja JO nje rasti te tille. Lol

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Edvin, nqs jeni nje organizate, pse nuk mblidheni te gjithe studentet dhe te beni protesta, dhe ftoni stacione te ndryshme televizive? Nuk e kuptoj dhe ndoshta po tregohem dhe naive sepse kam 10 vjet qe nuk e kam pare Shqiperine qe kur kam ikur (damnnnnnn, harrova qe sot mbusha plot 10 vjet qe kam ardh ketu ), dhe ndoshta jam pak off, por ama me duket absurde qe me qindra student, qe vijne nga IVY League Schools jashte vendit, te mposhten nga ca zorraxhinj. Me vjen keq por une nuk do ta lija me aq.
    tani e kuptoj se pse je kaq shume e paditur ne sugjerimet qe jep...E di qe kur je jashte thua-po pse nuk bejne kete, apo ate...E di shume mire se kam qene vete, por realiteti eshte shume ndryshe ketu. Vetem demokraci qe nuk ka ketu..
    Edhe sikur te mblidhen te gjithe studentet (gje qe eshte e pamundur), dhe te gjesh nje televizion qe do te te perkrahe ( me probabilitet te vogel prape), prape se prape nuk ke zgjidhur gje sepse pjesa tjeter e popullit do te thote--"he mo u ngriten keta hajdutet e rinj dhe duan te vjedhin edhe keta, yyt aty te ngordhin pa buke", politikanet do te qeshin me studentet sepse e dine qe po te duan mund t'i perzene nga vendi kur te duan ose edhe t'i elmininojne (nese disa studente behen pak si shume te bezdisshem).

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Je kthyer ti Ervisa ?

Dixhije se sdu te dal nga tema tani , per ca i taxojne mi, rrogat? Ok per sigurimet shoqerore, po tjeter c'a u mbajne? Mbase dhe jam jashte realitetit se u be kohe.
    Ne Shqiperi, rroga taksohej 21.5 % sigurime shoqerore dhe shendetesore + 10% takse mbi te ardhurat. Tani qeveria e ka ulur me 10 %, keshtu qe i bie te paguash 21.5% te rroges takse shtetit (kuptohet nese rroga deklarohet e sakte)!

Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    tani e kuptoj se pse je kaq shume e paditur ne sugjerimet qe jep...E di qe kur je jashte thua-po pse nuk bejne kete, apo ate...E di shume mire se kam qene vete, por realiteti eshte shume ndryshe ketu. Vetem demokraci qe nuk ka ketu..
    Edhe sikur te mblidhen te gjithe studentet (gje qe eshte e pamundur), dhe te gjesh nje televizion qe do te te perkrahe ( me probabilitet te vogel prape), prape se prape nuk ke zgjidhur gje sepse pjesa tjeter e popullit do te thote--"he mo u ngriten keta hajdutet e rinj dhe duan te vjedhin edhe keta, yyt aty te ngordhin pa buke", politikanet do te qeshin me studentet sepse e dine qe po te duan mund t'i perzene nga vendi kur te duan ose edhe t'i elmininojne (nese disa studente behen pak si shume te bezdisshem).
    Dhe ne shqiptaret duam te futemi ne BE kur ne 2009 ne Shqiperi ndihesh po aq jo i sigurte per jeten dhe ne mos me keq se ne diktaturen enveriane?! Dmth, berisha po vazhdon ne hapat e idhullit te tij qe nqs e hap gojen, eleminohesh. Jemi sinqerisht populli me idiot.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    He mi se nuk eshte jeta si ketej atje. 2mije dollare per nje person jane mjaft. Mos harro se atje skan billa fare. C'a marrin i fusin n'xhep dhe qef.
    Drita + Ujė + Telefon + Internet + Celular + Karburant + Taks Pastrimi + Taks Gjelbėrimi + Taks teritori + Siguracione + Digitalb = 500.000 tė vjetra.

Mos paguan mė shum se kaq nė USA ti?

Ahh harrova + doktori + pėr tė marrė njė ēertifikat + pėr tė nxjerr njė siguracion makine + tė paguash ekstra punjėsin se ta nxjerr makinėn pastaj pėr nė varreza + policit rrugor se i thot mėndja ke ecur shpejtė + rrojen e parkingut.

Sa shkon jeta e dashur?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aikido : 03-09-2009 mė 17:57

i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anėtarėsuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Une nuk e di se si ja bejne por qe qejf bejne sa te duash lart e poshte me makina,per pushime,dreka e darka dhe leket ju dalin.

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajmėrim pėr studentėt: Nis projekti "Praktika 2005"
    Nga praktika nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2005, 16:38
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 20:05
  3. Lajmėrim pėr studentėt: Nis projekti "Praktika 2005"
    Nga praktika nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 20:01
  4. Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 09-04-2005, 01:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •