Opo ca taksohen e leshi preshi, ketu ne shqiperi me 2 mije dollare ne muaj je mbret.
As qe e nderroj me vend tjeter shqiperin me nje page mujore te tille. Jo me dy po edhe me nje mij $ se nderroj. Eshte thjeshte prference personale. Mua jeta ne USA me duket shume e shpejt dhe shume kot; shtoj kesaj dhe qe gjasat qe jane me te larta qe brenda 6 muajsh te behesh bythtraste nga kalorite e teperta qe ju zhysin ne ushqimet qe ju japin. Kam degjuar se ne Amerike njerezit e vene prizen ne by.the te henen dhe e heqin te shtunen na mbasditja( disa dhe nga e diela fare thone lol)
Without deviation from the norm, progress is not possible
Je kthyer ti Ervisa ?
Dixhije se sdu te dal nga tema tani, per ca i taxojne mi, rrogat? Ok per sigurimet shoqerore, po tjeter c'a u mbajne? Mbase dhe jam jashte realitetit se u be kohe.
U mbajne mi taksa, jane kategori e vecante ndryshe nga sigurimet shoqerore
Plus shkollat qe jane bo private, e doktori e spitalet e. Ahu ka pune puna![]()
tani e kuptoj se pse je kaq shume e paditur ne sugjerimet qe jep...E di qe kur je jashte thua-po pse nuk bejne kete, apo ate...E di shume mire se kam qene vete, por realiteti eshte shume ndryshe ketu. Vetem demokraci qe nuk ka ketu..
Edhe sikur te mblidhen te gjithe studentet (gje qe eshte e pamundur), dhe te gjesh nje televizion qe do te te perkrahe ( me probabilitet te vogel prape), prape se prape nuk ke zgjidhur gje sepse pjesa tjeter e popullit do te thote--"he mo u ngriten keta hajdutet e rinj dhe duan te vjedhin edhe keta, yyt aty te ngordhin pa buke", politikanet do te qeshin me studentet sepse e dine qe po te duan mund t'i perzene nga vendi kur te duan ose edhe t'i elmininojne (nese disa studente behen pak si shume te bezdisshem).
Drita + Ujė + Telefon + Internet + Celular + Karburant + Taks Pastrimi + Taks Gjelbėrimi + Taks teritori + Siguracione + Digitalb = 500.000 tė vjetra.
Mos paguan mė shum se kaq nė USA ti?
Ahh harrova + doktori + pėr tė marrė njė ēertifikat + pėr tė nxjerr njė siguracion makine + tė paguash ekstra punjėsin se ta nxjerr makinėn pastaj pėr nė varreza + policit rrugor se i thot mėndja ke ecur shpejtė + rrojen e parkingut.
Sa shkon jeta e dashur?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aikido : 03-09-2009 mė 17:57
Une nuk e di se si ja bejne por qe qejf bejne sa te duash lart e poshte me makina,per pushime,dreka e darka dhe leket ju dalin.
Krijoni Kontakt