Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 130
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Infinity, problemi eshte politik. Nuk zgjidhet duke bere nja 2-3 konferenca nga nje OJF. Ata qe jane ne kolltuqe tani nuk u pelqen qe te vije nje i diplomuar jashte me aftesi 100 here me shume se ata dhe te beje politika per vendin. Keshtu qe ata bejne te pamunduren qe keta te diplmuar ta kene te pamundur te hyjne ne administrate, dhe nese arrijne te futen, nuk do ta zgjasin shume aty sepse do te hiqen patjeter per lloj-lloj arsyesh.
    Edvin,

Dmth ti po me thua se me qindra studente qe kane mbaruar jashte dhe ca prej tyre ne shkollat me te mira, mos te kapin vemendjen e ca plehrave te administrates shqiptare qe nuk e kane idene se cfare po bejne, por rrine ne FB gjithe diten?!

Edvin, ka shume organizata nderkombetare qe vijne ne Shqiperi dhe te garantoj qe nqs keta studente behen bashke, e bejne administraten e Sales dhe te atij kokelopes te flasin me vete. Thjesht ka te beje me deshiren dhe vullnetin tuaj.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Edvin, po normale qė do skarcohemi ne, qė kemi hedhur kokrėn e djersės dhe lotit me mijėra kilometra largė familjes. Do pėrfitojė kokė boshi dhe katunari qė ėshtė anėtar partie dhe miku i ndonjė politikani. Ne qė kemi studiuar dhe jemi djegur nga malli do hidhemi si letrat pa vlerė nė tregun privat dhe jo nė administrata publike. Normalisht nėse na hapen dyert neve, do dalin tė paaftit hapur fare, dhe kėtu ndodh njė katrahur.
    Nese punesimi ne administraten shteterore behet ne baze te aftesive dhe diplomimit, ku do te shkojne gjitha ata miq, kusherinj, familjare e dashnor/e te pushtetareve? Shqiperia do te ece perpara, do te kete progres, por ata 30 000 te paafte do te jene papune...pupupu cfare "katastrofe"!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Edvin,

Dmth ti po me thua se me qindra studente qe kane mbaruar jashte dhe ca prej tyre ne shkollat me te mira, mos te kapin vemendjen e ca plehrave te administrates shqiptare qe nuk e kane idene se cfare po bejne, por rrine ne FB gjithe diten?!

Edvin, ka shume organizata nderkombetare qe vijne ne Shqiperi dhe te garantoj qe nqs keta studente behen bashke, e bejne administraten e Sales dhe te atij kokelopes te flasin me vete. Thjesht ka te beje me deshiren dhe vullnetin tuaj.
    Normale qė ka organizata, po problemi qėndron kush i mbėshtet? Pak herė jemi ēuar? Sa jemi ēensuruar dhe nga mediat, para njė muaji ishim 800 student nė Ministrin e Arsimit, dhe ēfarė u bė? Njė pikė uji mes oqeanit. E kupton qė jemi nė njė periudh mė tė erėt sesa komunizmi. Sado mundohemi tė shprehim diēka, ēensurohemi dhe frenohemi, madje vijn dhe kėrcėnime nga militantėt qė janė bėrė me poste dhe ruajnė vendin e punės nėpėrmjet dhunės.

KJO ĖSHTĖ SHQIPĖRIA DEMOKRATIKE.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Edvin,

Infinity, une kam mbaruar master of public policy ne 2007. Kur u ktheva ne shtator te 2007 nuk lashe dere pa trokitur, aplikim pa plotesuar, dhe person pa i kerkuar pune. Nga qeveria mora vetem heshtje dhe neper konkurset e administrates dilnin fitimtare vetem persona qe ishin miq te pushtetareve dhe nuk kishin asnje lidhje me ate pozicion.
    Me ne fund fillova pune me projekte OJF-sh.
    Sa per Salen, i kam dergua 4 letra, aplikime, sms etj etj por kurre nuk kam marre ndonje pergjigje. NUk eshte pune vullneti eshte pune se ata pusht'etare nuk te shohin si te mire te vendit, por si nje rrezik per te ardhmen e tyre....

Edvin,

Administraten e Sales nuk e ndryshojn dot 1000-2000 studente se e ka votuar shumica e popullit. Do dali nje tuf studente tani ti thote gjithe popullit qe keni zgjedhur gabim?

Atyre qe duan te kthehen ne Shqiperi do tu sugjeroja qe te shifnin se ku mund te fusin ndonje mik apo te japin ndonje bakshish, e te mo spresin kot per konvertim diplomash apo per konkurse.

Fusni njer kembet si te mundeni, pastaj shifni si do ja beni me vone.

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Administraten e Sales nuk e ndryshojn dot 1000-2000 studente se e ka votuar shumica e popullit. Do dali nje tuf studente tani ti thote gjithe popullit qe keni zgjedhur gabim?
    Ndryshimi fillon diku apo jo? Qe te jetosh me vite te tera jashte, larg familjes, te mbarosh shkollen me aq mund dhe te kthehesh ne vendin tend ku te plasin dyert surratit njera pas tjetres, me vjen keq por une nuk e pertyp dot. Nuk do lija organizate kombetare dhe nderkombetare, stacion televiz, gazeta te vendit dhe jashte, ne nje menyre apo nje tjeter Sali Berisha me plehrat qe e pasojne ne ate administrate te gjeneruar do ta kuptonte qe nuk mund te heshti me. Ne ate vend, nqs nuk je i zoti vete, asnje nuk do t'ja di.

Menyra ka plot, por puna eshte sa te gatshem jane keta student qe t'i tregojne vendin qeverise dhe institucioneve te saja te korruptuara.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ndryshimi fillon diku apo jo? Qe te jetosh me vite te tera jashte, larg familjes, te mbarosh shkollen me aq mund dhe te kthehesh ne vendin tend ku te plasin dyert surratit njera pas tjetres, me vjen keq por une nuk e pertyp dot. Nuk do lija organizate kombetare dhe nderkombetare, stacion televiz, gazeta te vendit dhe jashte, ne nje menyre apo nje tjeter Sali Berisha me plehrat qe e pasojne ne ate administrate te gjeneruar do ta kuptonte qe nuk mund te heshti me. Ne ate vend, nqs nuk je i zoti vete, asnje nuk do t'ja di.

Menyra ka plot, por puna eshte sa te gatshem jane keta student qe t'i tregojne vendin qeverise dhe institucioneve te saja te korruptuara.
    Infinity, i kam provuar te gjitha menyra qe i lartpermende, bile edhe tjera shtese deri edhe letra kanaleve si BBC e organizatave tjera por asnje sukses. Kam pare ketu pesona qe jane kthyer me Ph.D. nga jashte e kur kane konkurruar ne administrate jane "mundur" nga persona me bachelor pa lidhje me postin e te marre ne vend....ketu kam pare cudira, tmerre e cmenduri.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Pse tė duke me biberon unė qė thua HS - High School Universitare, po ka njė problem kėtu tek ne, se duhet tė shkojnė njėherė tė dhėnat ne Beijing - Pekin, pastaj tė informohet USST - University of Shanghai for Science and Technology.

P.s Edvin83, unė e mora mundimin, duke menduar se do rri me afat kohor tė gjatė dhe jo me pushime. Tė shikoja ēmund tė bėja nė vendin tim, po kėtu ėshtė bėrė tė ikėsh natėn mos tė tė shikojė njeri se po ike ditėn tė qeshin.
    Nje shoqe ime, sapo mbaroi masterin ketu per finance. I ka hipur ne koke te kthehet ne Tirane. Dhe kete bisede kishim para disa ditesh. Duhet tja jap linkun asaj, se ishte shume optimiste. Biles kishte fillu me seach for jobs atje. Lol

Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Infinity, i kam provuar te gjitha menyra qe i lartpermende, bile edhe tjera shtese deri edhe letra kanaleve si BBC e organizatave tjera por asnje sukses. Kam pare ketu pesona qe jane kthyer me Ph.D. nga jashte e kur kane konkurruar ne administrate jane "mundur" nga persona me bachelor pa lidhje me postin e te marre ne vend....ketu kam pare cudira, tmerre e cmenduri.
    Edvin, nqs jeni nje organizate, pse nuk mblidheni te gjithe studentet dhe te beni protesta, dhe ftoni stacione te ndryshme televizive? Nuk e kuptoj dhe ndoshta po tregohem dhe naive sepse kam 10 vjet qe nuk e kam pare Shqiperine qe kur kam ikur (damnnnnnn, harrova qe sot mbusha plot 10 vjet qe kam ardh ketu ), dhe ndoshta jam pak off, por ama me duket absurde qe me qindra student, qe vijne nga IVY League Schools jashte vendit, te mposhten nga ca zorraxhinj. Me vjen keq por une nuk do ta lija me aq.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Infinity televizionet jane te lidhura me politiken, sic eshte mass media ne pergjithesi ne Shqiperi. Nuk ka te tv te pavarur. Ambienti eshte i tille qe njerezit jane kaq "jaded" saqe nuk ke si sensibilizosh opinionin publik.
    E di qe pas njefare kohe ketej te iken ai sensi i realitetit dhe i mendon gjerat sic duhet te jene dhe jo ashtu sic jane, po ligjet e demokracise nuk funksionojne ne Shqiperi.

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajmėrim pėr studentėt: Nis projekti "Praktika 2005"
    Nga praktika nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2005, 16:38
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 20:05
  3. Lajmėrim pėr studentėt: Nis projekti "Praktika 2005"
    Nga praktika nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 20:01
  4. Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 09-04-2005, 01:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •