Forca Dito, forca Dito te presim shendosh e mire perseri .....
Forca Dito, forca Dito te presim shendosh e mire perseri .....
larguar forever
Te lumte goja, Tda!Postuar më parë nga Tda
Sherim sa me te shpejte vlla. Flm zotit qe shikoi nga ti pas atij casti te tmerrshem.
Vetem kete foto arrita te marr nepermjet nje punonjesi te policise, por makina nuk eshte ne kete gjendje qe shihet, pasi goditja qe ka marre nga mbrapa makina, eshte vertet shume e frikshme.
Para 1 viti e ca (ose edhe 2) 2 forumiste kishin shkruajtur ne forum lajmerimin e vdekjes se njeres prej tyre ne nje aksident me makine. Shkrimi ishte aq bindes e aq prekes, sa u mblodhen te gjithe anetaret e ia filluan me ngushellimet njeri pas tjetrit, vetem kur pas disa ditesh del zonjusha ne fjale dhe thote qe ishte e gjitha nje shaka e 1 Prillit. Sigurisht, reagimi normal ishte inati i castit (dhe ca te shara), sepse nuk behen shakara te tilla. Besoj se ato te dyja kane ndryshuar pseudonime tani.
Tda, mire do kishe bere te shkruaje qe te posti i pare se ceshtja eshte raportuar ne lajme, pasi ketu eshte virtualitet dhe njerezit normale (shumica NUK njihen me nj-tj) do i shikonin te gjitha te dhenat ketu me nje sy shume skeptik sic duhet, andaj dhe duhet te tregoheshe me i matur ne replikat ndaj mosbesuesve. Mgjt edhe te kishe thene se eshte ne lajme, shumica ketu jane ne mergim e s'i ndjekin televizionet Shqiptare, keshtu qe per ta eshte njesoj. Clay_more me siper qe ndodhet ne Elbasan nuk e paska pare ne lajme. C'shanse kane te tjeret?
Une cuditem se pse polici te paska dhene foto nga perpara dhe jo nga mbrapa makines ku eshte bere aksidenti (gjithnje primarja e aksidentit fotografohet, dhe jo demtimet sekondare). Makina (mrekullisht) nuk ka shenja te permbysjes, dhe kjo eshte e qarte sepse edhe pse fotoja nuk tregon kabinen (xhamat do ishin thyer). Port-bagazhi do ishte ngritur siper, gje qe nuk duket ne fotografi, por duket normal. Dhe nqs eshte goditur kaq fort nga pas, pse nuk eshte thyer xhami i pasem? Goditja u be nga pas dhe demtimi te dritat e makines tregon se makina e Ditos eshte shtyre perpara dhe i ka rene ndo nje gjeje te ulet perpara ne anen e pasagjerit. Por edhe kjo goditje nuk eshte e rende. Keto, pra, jane arsyet pse shume anetare te tjere si une mund te dyshojne... dhe ti s'ke pse cuditesh apo te revoltohesh nqs merr parasysh rastin qe permenda ne paragrafin e pare.
Tda, ju lutem te me jepni emrin e spitalit ku eshte shtruar pacienti (si edhe mbiemrin ne privat, me qe targen s'ia kurseve) qe ti uroj sherim te shpejte.
Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 13-08-2006 më 19:53
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
e cfare perfiton tda te na genjeje.sidoqofte e rendesishme eshte se cuni eshte mire tani.i uroj ditos sherim sa me te shpejt.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Aksidentohet rende anetari DITO
ishadha ska gja te keqe dhe sherim sa me te shpejte nese ka noj problem shendetsor
Rrespekte gjithve
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
nje lajmi serioz qe s'i lidhen informacioni kthehet ne lajm te dyshimt, plus vdekjen njeriu refuzon ta besoj sa here perballohet me te, eshte shpresa, ndjenje jo-racionale qe e ben njeriun t'i varet jetes, por kur lajmit serioz i mungon besueshmeria, atehere kur si apelon llogjikes, lajmi kthehet ne lajm qesharak, e me tej ne objekt talljeje. tallja eshte nje menyre per t'ju hakmarrur vdekjes, frikes. plus qe ky lajm te jep shume arsye per t'u tallur... vdiqa une nje here, qe ate dite tallem me vdekjen, zakonisht e regjistroj ne video aksidentin, per ta bere reale vras kameramanin ne fund, kam pothuajse nje koleksion, te cilin ndoshta nje dite e bej publik, pasi te kem vdekur
Ndryshuar për herë të fundit nga Aragorn I : 13-08-2006 më 23:16
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesë pastë nëna e shtrenjtë..
Sa shumë vëllezër paska patur!
Fatkeqësitë, krahas dhimbjes së menjëhershme që sjellin, janë edhe një bekim në vetvete për të rivlerësuar këndvështrimin dhe botëkuptimin mbi jetën. Po u arrit të bëhet kjo, ajo dhimbja e madhe kthehet me kohën në një gëzim të madh mbi jetën.
Shërrim të shpejtë DITO dhe shpresoj që dhimbjet ti kthesh në gëzim.
Albo
Aksidentet jane dicka e papritur dhe qe mund te cojne ne pasoja te renda.
Nese lajmi eshte i vertete....
Te shkuara dhe sherim te shpejte!
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
Dito te uroj sherim te shpejte
Me vjen shume keq qe te ka ndodhur kjo gje
Me respekt,
Zemrushja
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Krijoni Kontakt