Postuar më parë nga Lexuesi_ Eh njeri hajt se vjen n'dite t'mija edhe ti Me mungon dikush tej mase. ...mos u dorezo he burre, prano nje pershendetje veq eh,
Postuar më parë nga prishtina75 ...mos u dorezo he burre, prano nje pershendetje veq eh, :P Bahet mire Njeri :Veç Eh ama edhe qajo Veç Eh kajhere po duhet Pernime me i pas nja 500 mij euro kisha hap shume fabrika ose ose kisha mbjell hudra a din sa te shnosha.
Postuar më parë nga prishtina75 ....lej keto fore lexues se valla me me thirr njena qetash ne pizhama nisem, hahaha... e ti jo keshtu po ashtu haha.. Gjenerata jone jemi te ketill,nuk i lejm punet ,,zhage''...
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Postuar më parë nga Lexuesi_ :P Bahet mire Njeri :Veç Eh ama edhe qajo Veç Eh kajhere po duhet Pernime me i pas nja 500 mij euro kisha hap shume fabrika ose ose kisha mbjell hudra a din sa te shnosha. ...jo me i pas une nja 7 milion krejt kosoven hudra e qep e kisha mbjell,
Postuar më parë nga e panjohura Gjenerata jone jemi te ketill,nuk i lejm punet ,,zhage''... ...po po keta ma te vjetrit si zhabg i lane, sidomos keta te 45-tes,
Postuar më parë nga prishtina75 ...jo me i pas une nja 7 milion krejt kosoven hudra e qep e kisha mbjell, Vallai seriozisht me i pas krejt sene biologjike kisha kultivu me çmime shume te volitshme per qytetaret tane. Me mungojn nje pale te mbathura vjesht dimer , khuu ende nuk na doli rroga kurr nuk shkon ky muaj
Postuar më parë nga Lexuesi_ Vallai seriozisht me i pas krejt sene biologjike kisha kultivu me çmime shume te volitshme per qytetaret tane. Me mungojn nje pale te mbathura vjesht dimer , khuu ende nuk na doli rroga kurr nuk shkon ky muaj Lexus, sa e ke numrin e kembes? Se po dal po ja marr njonit qaty ne rruge.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar më parë nga hot_prinz Lexus, sa e ke numrin e kembes? Se po dal po ja marr njonit qaty ne rruge. Haha, boll i fort jam une veç ti ma kalon, i fort je ti 42 jarani jem nese jan origjinal mos me kan origjinal bajn pune edhe 40-41
Postuar më parë nga Lexuesi_ Vallai seriozisht me i pas krejt sene biologjike kisha kultivu me çmime shume te volitshme per qytetaret tane. Me mungojn nje pale te mbathura vjesht dimer , khuu ende nuk na doli rroga kurr nuk shkon ky muaj ...po thone qe muaj i gjate do jete, me i gjate se zakonisht, ndersa te mbathurave shtju corape, edhe te grisura nuk ka problem,
Postuar më parë nga Lexuesi_ Haha, boll i fort jam une veç ti ma kalon, i fort je ti 42 jarani jem nese jan origjinal mos me kan origjinal bajn pune edhe 40-41 : D Po e ruj dikon qe kalon me te mbathura me lesh, se thane qe dimer i forte po vjen. Po kqyri me ja marre noj plake, se po qellon noj njo i forte e mi merr edhe te miat.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt