Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre s'ke shanse ok mbaje pra perqafimin e mos ma kthe hahahahahahahah
Postuar më parë nga toni54 ok mbaje pra perqafimin e mos ma kthe hahahahahahahah s'ke shanse nga te dyja anet!! as me dhen as me marr
What goes around---comes around
Nje gjume.
Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre s'ke shanse nga te dyja anet!! as me dhen as me marr oj leje te pres aty ...ne paq zemer le te pres hahahahahahahah
....nje ze, dhe nje arome,
Postuar më parë nga prishtina75 ....nje ze, dhe nje arome, Zerin lshoja deri ne fund youtube-s,e aromen bleje... Me mungon dicka,po nuk po me kujtohet cka eshte.....
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Nje Kafe me e _ _ _ njohuren. Kurr nuk po na u bahen punet dyve. KUr mu m'bahen punet per kafe kjo e zanme, kur ksaj i bahen punet, une i zanun
Postuar më parë nga e panjohura Zerin lshoja deri ne fund youtube-s,e aromen bleje... Me mungon dicka,po nuk po me kujtohet cka eshte..... .....fatkeqsisht dhe fatmirsishte as njera dhe as tjetra nuk munde te blihen dhe as qe jan ne shitje, hmm..
Postuar më parë nga Lexuesi_ Nje Kafe me e _ _ _ njohuren. Kurr nuk po na u bahen punet dyve. KUr mu m'bahen punet per kafe kjo e zanme, kur ksaj i bahen punet, une i zanun ....lej keto fore lexues se valla me me thirr njena qetash ne pizhama nisem, hahaha... e ti jo keshtu po ashtu haha..
Postuar më parë nga prishtina75 ....lej keto fore lexues se valla me me thirr njena qetash ne pizhama nisem, hahaha... e ti jo keshtu po ashtu haha.. Eh njeri hajt se vjen n'dite t'mija edhe ti Me mungon dikush tej mase.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt