Postuar më parë nga Gon! Mua me ke cituar, dhe ne se mua me ke thene 'e dashur'! po ta bej me dije se me ke ngaterruar gjinine sorkadhe oups.. ndjese, kujtova se po i replikoj te panjohures .. !
What goes around---comes around
Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre Neper ekuacione matematikore, e dashur. Te perqafoj hahahhahahhahahhahahahahha me mungonte e qeshura sot
Unë jam njeri i thjeshtë. Kënaqem me pak. Më mjafton më e mira.
Postuar më parë nga 2043 hahahhahahhahahhahahahahha me mungonte e qeshura sot shyqyr ti.. gje e keqe!!!
Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre shyqyr ti.. gje e keqe!!! hjhahaha po qe e kisha manget edhe nje sharje ...
Me mungon fantazia qe nuk behet dot realitet
Postuar më parë nga Gon! Me mungon fantazia qe nuk behet dot realitet ta stilizoj pak more hahahaha me mungon imagjinata qe te behet pak realitet ....
......per momentin me mungonte nje kenge e bukur po orhideja si gjithmone na freskon edhe lodhjen e trurit me kenge te bukura.....
Postuar më parë nga toni54 ta stilizoj pak more hahahaha me mungon imagjinata qe te behet pak realitet .... Nje kuptim kane!!
Postuar më parë nga 2043 hjhahaha po qe e kisha manget edhe nje sharje ... .. e mir..se s'e bej me zemer.. ti e di !!!
Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre .. e mir..se s'e bej me zemer.. ti e di !!! E di moj si nuk e di. Ku ke zemer ti ...?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt