Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre me mungon..besimi.. Tregoje mbiemrin,e kerkojm tek,,Njerez te humbur''
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Postuar më parë nga e panjohura Tregoje mbiemrin,e kerkojm tek,,Njerez te humbur'' Te panjohuren ku mud t'a kerkojm?!
Postuar më parë nga Gon! Te panjohuren ku mud t'a kerkojm?! Neper ekuacione matematikore, e dashur. Te perqafoj
What goes around---comes around
Postuar më parë nga e panjohura Nuk dij cka nuk me mungon? Klikova dy here tek kjo 'nuk' me viz poshte si shenj linku, mendova mos i ke treguar ato gjerat qe te mungojne permes linkut lol
Nje udhetim kohor
Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre Neper ekuacione matematikore, e dashur. Te perqafoj Mua me ke cituar, dhe ne se mua me ke thene 'e dashur'! po ta bej me dije se me ke ngaterruar gjinine sorkadhe
Postuar më parë nga Gon! Klikova dy here tek kjo 'nuk' me viz poshte si shenj linku, mendova mos i ke treguar ato gjerat qe te mungojne permes linkut lol Hahaha,vetem une mund t'a shof at link....
Postuar më parë nga Lexuesi_ Nje udhetim kohor Ah, sa bukur do te ishte te kapja autobuzin e memorjes. Do te merrja edhe miqt e mi te rinj t'i prezantoja me te kaluaren time Me mungon Shqiperia ime
Postuar më parë nga e panjohura Hahaha,vetem une mund t'a shof at link.... Mire, shife dhe tregona
Me mungon tetovarja
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt