6 njerzit qe dua me se shumti ne bote:S
6 njerzit qe dua me se shumti ne bote:S
**** ** ** ***** ** ***!
Gjumi,edhe pushimet verore![]()
Vullneti per tiu futur studimeve vence. Me mungojne edhe byreket e shqiperise (te pazarit).![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Ndoshta shume gjera, por n.q.s thoja pak ajer, pak vleresim nga pushtetaret, pak burokraci, pak....pak........ndoshta nuk e teproj por sot mungojne shume gjera,,,,,, nuk e di ndoshta identiteti jone qe per fat te keq ndodhet ne krize prej dekadazh.
Cfare me mungon ??
Jeta qe iken dhe skthehet me , shoqeria qe dita dites e shof me rrall, momentet e bukura te gjithckaje qe ngelet thjesht nje kujtim diku thell dhe sdi as ku , dhe personat qe kam dashur por jeta mi mori ...
I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...
C'me mungon? Hm materialisht, s'kam nevoje per gje, i kam te gjitha. Por shiprterisht ndihem bosh, vetem, e huaj. Me mungojne shume gjera, shume, disa boshlleqe s'mund te mbushen dot ndonjehere.
Elegance is an attitude.
angelina, te jetosh nje jete te gezuar nuk eshte e lehte. Te gjesh njeriun e duhur qe te mbush shpirtin me gezim dhe te ben te ndihesh mire eshte akoma me e veshtire.
Por njeriu prandaj eshte i forte. Ai thyhet dhe ringrihet serisht, humb, deshton dhe serisht ngrihet dhe kerkon. E rendesishme eshte te mos lejosh qe vetmia dhe merzia te gllaberojne mendimet dhe kohen tende.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Shoqeria e vjeter qe se kam me prane(fizikisht).![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Me mungon zgjimi prej diellit te ngrohte te nje mengjesi pranvere shoqeruar nga cicerimat e zogjve tek nje peme kumbulle plot me lule te sapoçelura.
Me mungon ndjesia dheut te fresket nen kembet e zbathura.
Ndryshuar për herë të fundit nga Necromant : 12-02-2009 më 13:32
Krijoni Kontakt