Sorkadhe_Kelcyre (12-11-2013)
Mua më mungojnë katër nipat që i kam në Gjermani e në Norvegji, por sot mora vizën e dy muaj do çmallem e çmallem për 6 muaj, kur të vijnë ata pastaj në Kosovë...
skender76 (12-11-2013),Sorkadhe_Kelcyre (12-11-2013)
Me mungon veriu i Kosoves-me mungon shtepia ime ne veri,kujtimet te mira e te hidhura qe i kalova atje...![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
A.I (12-11-2013),Agim Metbala (12-11-2013),Sorkadhe_Kelcyre (12-11-2013)
edhe mua me mungojne keto... me kujtohet edhe kur prisnim me padurim oren kur bisedonim per Dante Alighieri dhe Komedine Hyjnore...ishte nder te pakta lende qe tere klasa binte ne qetesi absolute, ne ato caste asgje nuk pipetinte pervec zhurmes se fleteve te kthyera te librit dhe zeri i prof. qe analizonte vepren, te gjithe ne nxenesit degjonim me endje te madhe historite rreth shpirtit njerezor dhe botes se pertejme... krijohej nje atmosfere e vecante
dhe me e bukura qe ne provimet e matures, ne proven e gjuhes ra pikerisht nje "canto" i parajses...doli dicka krejt e papritur sepse ne prisnim te qellonte nje autor tjeter, si p.sh montale ose svevo.. cfare fati per ne, pothuajse te gjithe zgjodhen te zhvillonin analizen e tekstit![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga broken_smile : 13-11-2013 më 07:37
na mungojne spitalet, shkollat, drejtesia, punesimi, vetebesimi mbi kasen korruptive drejtuese,
mungojne shume , skemi nevoje per arme kimike.........
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Ata qe Jane jashte shtetit,...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt