Postuar më parë nga silentgirl Hahahahahahah..., Do iki une ne udhetim...,Do vish Arvi... : D Silent mua mbrapa m'ke Amin A.I
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Postuar më parë nga hot_prinz Te duket ndihme ty, te me drejtosh ke noj hoxhe per largim te emocioneve? Eh herave tjera, permend noj gjo tjeter me joemocionale qy. Hot..,leje emocionet e luleshtrydhet nashi...,kalum te udhetimi ne...,do vish ti?
Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.
Postuar më parë nga silentgirl Hot..,leje emocionet e luleshtrydhet nashi...,kalum te udhetimi ne...,do vish ti? Po per ne te tjeret ka vend ne kete udhetim, se e bete ket udhetim sikur me shku ne MARS :P
Improvise, Adapt, Overcome
Postuar më parë nga Lumi_ftp Po per ne te tjeret ka vend ne kete udhetim, se e bete ket udhetim sikur me shku ne MARS Lumi....,marsi eshte afer...,udhetimi yn do jete me larg... per plotesim numri na duhen e 2 veta...
Postuar më parë nga silentgirl Hot..,leje emocionet e luleshtrydhet nashi...,kalum te udhetimi ne...,do vish ti? Silent nese mendon se mund ti shtrydhi emocionet, kur udhetoj se bashku me Arvimen, gabohesh rende.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar më parë nga hot_prinz Silent nese mendon se mund ti shtrydhi emocionet, kur udhetoj se bashku me Arvimen, gabohesh rende. Hot..,kush te tha ty me i shtrydh emocionet......, vazhdo te emocionohesh ti...,se une me arvimen bejme shaka..
Postuar më parë nga hot_prinz Te duket ndihme ty, te me drejtosh ke noj hoxhe per largim te emocioneve? Eh herave tjera, permend noj gjo tjeter me joemocionale qy. : D : ^xhan Do tregohem ma e kujdesshme Hot, nuk do permen mo gjona emocionuse Jom me tel e mezi po shkruj :-(. Silent ikim ne dyja , skemi ci duam tjeret
Ndryshuar për herë të fundit nga Arvima : 06-03-2013 më 15:29
Postuar më parë nga silentgirl Lumi....,marsi eshte afer...,udhetimi yn do jete me larg... per plotesim numri na duhen e 2 veta... Ok pra edhe une jam aty, pra vetem edhe 1 person ju duhet.
Postuar më parë nga Arvima Po me ler ti marr dhe ti pergatis ..... sa e paduruar je dhe ti :P ..... ja dhe per ty Shpresoj te te shijojne :-( Thnx xhanem Po ku ka gje te keqe nga duart e tua? ps. po me mungon gjysma tjeter e...
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Postuar më parë nga Shkenca Thnx xhanem Po ku ka gje te keqe nga duart e tua? ps. po me mungon gjysma tjeter e... Gjysme une e kam ngrene, a deshiron ta kthej
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt