sot me mungon shume shoqja ime qe u martua dje.....ndoshta ngaqe kete muaj e kam takuar perdite,sepse e ndihmoja per pregatitjet e dasmes....e tani me duket sikur e humba....kur ne fund te fundit thjesht ka ndryshuar shtepi....
sot me mungon shume shoqja ime qe u martua dje.....ndoshta ngaqe kete muaj e kam takuar perdite,sepse e ndihmoja per pregatitjet e dasmes....e tani me duket sikur e humba....kur ne fund te fundit thjesht ka ndryshuar shtepi....
tani me mungon shume gjumi.........
sa do te doja te flija nje dite e nje nate pa pushim...............
ne pergjithesi me mungon gjumi, kohe per tu shplodhur.........
Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.
Tani me mungon shume: Boza.
Ka 11 vjet e kusur qe me mungon.
...me fal mos e kishit gje fjalen per njerez?
BRIGADA E KUQE PERJETE
Nje e dashur............................................ ..........................
Jeta eshte e shkuter, dita eshte e gjate.
nje e zhytur ne det dhe nxirje ne diell
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
nje udhetim ne Rivieren shqiptare, te ndaloja diku ne llogara psh tek fari dhe te pija nje cigare per qejf.
Dito.
ehehehe sa shum gjera qe jan duke e filluar qe nga familja: me mungon te ve njeher koken te prehri i mamit dhe ti marr pak ere tek gusha, me mungojne castet kur zihesha me babin per lajmet qe ai donte te degjonte, me mungojne ato zenkat i thencin se kerciste jasteku dhe ca te ishte ne dore midis vllait dhe meje (i teshtita nje her ne fytyre dhe gjithe diten deri ne darke kam ngel e kycyr ne dhome deri sa erdhi babi nga puna ), me mungon shoqeria qe kisha kur isha aty dhe sidomos ato prapesirat qe benim
shkurt e shqip me mungon gjithcka
Me mungon me teper se kjo mikja qe tha me larte ,mbi te gjitha "DASHURIA"
Me Mungon Te Qenit Dhe Njehere 15 Vjec ... Po Ashtu Edhe Shoqeria E Vjeter
Krijoni Kontakt