-
Nuk kam fjale ...
Nuk kam fjalė ...
Bruna Shota
Nuk kam fjalė, mė ėshtė shterruar dhe zėri... Oh ēfarė natė kjo e sontmja!!!
Vigjilja, drita, Fjala, kėngėt, Pagėzimet, fėmijėt, Eukaristia, Lavdia, gėzimi shpėrthyes i fundit tė meshės, brohoritjet e njerėzve qė i shpallnin njėri tjetrit ngjalljen e Zotit... e ē’tju them mė, njė natė E SHENJTĖ. Dhe, ai qė nuk ka ndenjur zgjuar me Zotin, ka humbur gjithēka, sepse nuk ka arritur qė tė shijojė mrekullinė e ēudisė sė varrit tė boshatisur.
Ishim tė gjithė tė frikėsuar pėrballė vdekjes sė Jezusit, ndoshta edhe duke dyshuar nė Tė, pėr hyjninė e tij, edhe pse e kemi parė duke bėrė mrekulli ndėr ne, nė familjen tonė, nė jetėn tonė, apo jo?
Dhe sa herė na ka falur GJITHĒKA nė sakramentin e rrėfimit? Dhe sa herė na ka dhėnė korpin e gjakun e tij si ushqim pėr mu dhe pėr ty qė ndoshta mėkatin tjetėr sėrish e kishim ndėr mend, dhe ai i di shumė mirė kėto gjėra!
Dhe e kemi thirrur Atė e Ai na ėshtė pėrgjigjur, sa herė e kemi bėrė kėtė, apo jo? E di dhe se po them shume gjėra tė ēuditshme? E megjithatė pėrballė kryqit edhe neve kemi menduar se gjithēka pėrfundoi, pasi po bridhnim pas njėrit qė nuk mbrojti as vetveten, qė s’kishte njė shtėpi, njė vend ku tė fuste kokėn, qė thoshte gjėra tė bukura, por nė fund tė fundit tė parealizueshme.
Askush, mendonim, nuk mund tė na i zgjidhė apo tė na i heq problemet qė kemi, e pėr mė tepėr ai qė po vuan, dhe mendoni si e kanė tėrhequr zvarrė dhe e kanė vrarė...dhe ndoshta pra pas tij vetėm kemi humbur kohė.....
JO, JO, JO, JO, JO, JO, JO, JO, JO, JO, JO, JO, JO, JO, JO, JO, JO!!!!!!!
Ju lutem kthejeni kokėn pas... nuk ėshtė mė mbi kryq, nuk ėshtė as nė varr...shikoni...nuk ėshtė kėtu... ĖSHTĖ RINGJALLUR.
Dhe ne jemi miqtė e tij. Kurajo, tė fillojmė e tė buzėqeshim sėrish, tė shpresojmė sėrish, tė marrim frymė sėrish, ĖSHTĖ I GJALLĖ, ĖSHTĖ NĖ MESIN TONĖ!!!!
Ēdo gjė nė kėtė natė na dhuron vetėm njė mesazh... ĖSHTĖ RINGJALLUR...
Pėr mua, pėr ty. Ngrije kokėn lart dhe vėshtro...mos ji njeri jo besimtar... ĖSHTĖ RINGJALLUR!!!!
Pėr gjithēka paska njė fund, por ky gėzim ėshtė kaq i madh saqė askush s’do tė mund tė na heqim mė.
Kanė mbaruar hallet dhe problemet tona. Oh vdekje, ke vdekur, pėrgjithmonė!
Nuk kam mė frikė nga ti sepse ti nuk je vdekja ime, por thjesht je mjeti qė mė pėrcjell tek Jezusi im.
ĖSHTĖ RINGJALLUR!!!!! Pėr mua edhe pėr ty.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt