Mirmbrema te gjitheve. Islamofobia mesa kam degjuar eshte semundje dhe e si e tille duhet trajtuar. Une jam gjysem katolike dhe gjysem muslimane. Stergjyshi im ishte imam, dhe vajza e saj( gjyshja ime) kur isha e vogel me ka dhene per te lexua ( ne fshehtesi se komunizmi nuk te linte te besoje si e ke doje) si biblen ashtu dhe koranin. Tani te jemi te sinqerte nese ne te gjitha vendet musulmane te ndiqej fjale per fjale korani nuk do te ishin keto probleme, por meqenese disa idealist fanatik i nderrojne fjalet e koranit si tju intereson as kjo nuk eshte mire. ne koran nuk me duket se thuhet qe mund te vrasesh e te hidhesh ne ere me nje bombe ne mos gabofsha? grate talebane e shume te tjera as nuk merren ne konsiderate jane te mira vetem per ne shtepi dhe me bo fmi... ok... tani une si evropiane kur shoh se cfare behet ne emer te islamit normal qe ndonje pyetje ja shtroj vetes... cdo njeri ka te drejte te besoj cilen fe do, ama ka edhe kushtetuta boterore te cilat thone qe njerzit duhet te arrihen te identifikohen jo te mbuluar nga koka deri te kembet ( nuk flas per shamine) si me qene te burgosura kete korani nuk thote dhe cuditerisht jane femrat qe duhet te mbulohen.. perse keta zoterinj nuk provojne te vishen vete njehere ashtu e pastaj te shohim se si flasin.. keshtuqe ka shume gjera qe duhen sqaruar dhe vene ne rregull e sidomos kush eshte musliman te ndjeki fjalet e koranit dhe jo te nje fanatiku idiot dhe injorant
Krijoni Kontakt