Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 99
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    racizem do te thote "te duash racen tende", se shumica ketu i eshte mbushur mendja nga TV qe eshte e tmerrshme si fjale.. s'ka pse i ke inat te tjeret, mos u perzi.. kaq.. keto qe duan te rrine me bambata, mund te hidhen edhe nga ura.. eshte e drejta e tyre.. kur japin moral, te vjen per te vjelle pastaj..c'iu ka bere media..
    para pasqyres thone qe jane moderne dhe natyrore..

"ocean of sewage continuous, washing into their minds.."

pershendetje nga Transfixion
    Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 12-08-2006 më 12:46

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Eagle
    habitem si nuk i keni perzene akoma zezaket nga america
    Zakonisht ato qe derrdellisin shume per te tjeret,s'bejne gje mik i dashur.Kur nje njeri ne nje vend te huaj s'i ka ngelur gje tjeter vecse ngjyres se lekures per te ndier veten superior s'ka si te jete ndryshe...

Jeto dhe ler te tjeret te jetojne!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 12-08-2006 më 14:47
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anëtarësuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Çamëri
    Postime
    315
    une jam i zi dhe kam cudi pse vajzat shqiptare nuk me afrohen.... jam evgjit dhe jam ezmer.... pse e bejne kete gjera vaizat shqiptera

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Wink

Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Pershendetje te gjitheve

Kam vene re te pakten ketu ne USA qe ka plot shqiptare te cilet lidhen me Racen e Zeze.. Une per vete nuk jam raciste.. por sdo ta pranoja kurre nje gje te tille

Nuk e di si e shifni ju kete aspekt..

Me jepni mendimet tuaja

Sinqerisht,

Zemrushja...

....oj zemer a nuk e din qe Zezaket jan ne mod siq po shifet...ketu ne Spanje...Spanjollet jav hajn eshtrat zezakve...po ashtu zezaket spanjolleve...o Zot kudo te shkosh gjan qokollada bardh e zi ...Kohen e fundit ka dhe shuuuum martesa me zezak...por te them te drejten ne pergjithesi ketu ne Spanje tan po i levdojn nuk jan te keqi si te Amerikes latine te Ukraines, rumanis..etj...qe merren me sende te ndyta...Mir te shkretet te marrin pak Frym...se kan qen me shekuj si skllav dhe nder sundime te bardhve...met vertet me vjen mir per ta...
    Ketu deri se e ka nji Zezak nji shuuuum e njoftur del ne Tv... perçdo dit dhe se lodhet...e kan nji vajz se bashku dhe krejt ne rregull...Arsyeja eshte qe thojne qe Zezaket te Bardhat i kan si Mbretresha...dhe te Bardhet Zezaket si eskllave...keshtu qe Maqisteve-shovenisteve ju vjen shuuum mir nji Zezake e shkret...Ah po me vjen gjunah per to ne ket aspekt ...
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

i/e regjistruar Maska e Peja-Boy
    Anëtarësuar
    24-07-2006
    Vendndodhja
    Wiena-Austria
    Postime
    34

Pershendetje

Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Pershendetje te gjitheve

Kam vene re te pakten ketu ne USA qe ka plot shqiptare te cilet lidhen me Racen e Zeze.. Une per vete nuk jam raciste.. por sdo ta pranoja kurre nje gje te tille

Nuk e di si e shifni ju kete aspekt..

Me jepni mendimet tuaja

Sinqerisht,

Zemrushja...
    Po pate te dashur pa marr parasysh Raca e bardh apo e zeze ateher e paske zgjedhur qfare te pelqen ...!
    Une per veten time, do te kisha lidhje me qdo lloj Femre vetem e vetem te egzistoj Mirkupimi edhe Dashuria !!

Kalofsh mire !

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Wink

Citim Postuar më parë nga Pyrrhus_Mollos
    une jam i zi dhe kam cudi pse vajzat shqiptare nuk me afrohen.... jam evgjit dhe jam ezmer.... pse e bejne kete gjera vaizat shqiptera :(
    ... ... e more djal ndoshta nuk i ke veprat e zezakve...

...Siq meriton çdo Njeri Nderime dhe Respet , meritojn edhe ata, por per martes vet nuk e kisha be kurr at gje, qe e bejn disa.. , vet jam e Evroplanve...Shqiptaret ne vend te par ose nji Italian, Gjermant( te Austris, Zvicrres),...nuk e di por gjermanet po mi levdojn shum, po thon qe jan porsi buka, ashtu po e dua nje vet, ta ha pa pjek...ha ha haaaaa...a..ha...
    Ndryshuar për herë të fundit nga xixe xixellonja : 13-08-2006 më 07:30
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Citim Postuar më parë nga KiNgu_Elb
    Jessi89 tema ska te bej fare me madhesin edhe trashesin apo gjatesin ajo eshte medeshire po thjesht ka te bej ne se do lidheshit me nje zezak apo jo
    upsss Kingo,cpaske kap mo ate gje qe une e shkrojta per gallate.Me qe do pergjigje me te koncentru,po ta them,per asnjihere sdu me provu lidhjen me nje te ziu....Jessi
    Wild and crazy can't be lazy

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Homza
    E vetmja her qe i kam shku nje zezakeje mrapa ishte ne nje night club...
    Nejse dinte ke vallezonte mire dreqja edhe vetem i her i futa durt edhe mu largua....
    U largua zezakja nga ty? Pse???
    Where does a thought go when it's forgotten?

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Zemrushja un nuk jam raciste, jetoje ne nje shtete qe ka nga te gjitha ngjyrat, por kjo nuk do te thote qe un do pranoja te kisha te dashur nje te zi.
    Kam pare qe shume Shqiptare se kane probleme fare te lidhen me nje te zi, dhe me cudit fakti se ne Shqiptaret jemi rritur me nje medalitet tjeter dhe nuk besoja kurr qe mund te arrinim deri ketu, por ja qe ndodhe ama.
    Shume Shqiptare e kan bere si te modes te lidhen me nje zezak.
    Nejse c'do njeri e di vete.....

Un per vete i kam frike dhe vetem qe i shikoje ne rruge le me te krijoj nje lidhje me ata

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky
    Zakonisht ato qe derrdellisin shume per te tjeret,s'bejne gje mik i dashur.Kur nje njeri ne nje vend te huaj s'i ka ngelur gje tjeter vecse ngjyres se lekures per te ndier veten superior s'ka si te jete ndryshe...

Jeto dhe ler te tjeret te jetojne!

Me kete do te thuash se ti e ndien veten superior se je i bardhe..??!!

Une do thoja qe superioret ketu te pakten ketu ku jam une jane gjithmone te zinjte.. Po te them se atyre nje i bardhe ka frike tu thote gje se direkt i fusin kunjen e ngjyres.. po te them edhe nje gje .. ata jane raciste per vete.. Nuk e di nese e ke degjuar apo jo.. por per ta raca e bardhe eshte raca e fundit qe vjen ne liste.. e pse?? Sepse sipas tyre raca e zeze eshte me perfektja.. Nejse.. pak rendesi ka kjo .. sic e the dhe ti.. Shif punen tende dhe bej sikur sshikon asnje ketu..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Më bëri përshtypje historia e Reshit
    Nga rreze dielli në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-05-2007, 11:01
  2. Cfare beni kur ju le e dashura/i dashuri ?
    Nga Pasiqe në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 21-03-2006, 01:52
  3. Çlirimi i Frymës
    Nga Matrix në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55
  4. Do tju bente pershtypje...?
    Nga La rondine në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 15-05-2003, 22:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •