Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 99
    Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    ti dmth ska rendsi ca ngjyre ka personi perderisa te jete miljoner

po te ishte derri i bill gatesit available do martoheshe pa problem meqe te fut ne yacht e te jep private jet...se ti je pule dhe e vetmja gje qe kerkon nga jeta esht i kotec ku te fusesh koken edhe i fermer qe t'ushqeje apo jo

se mir ky personi x qe ofron miljona po ti ca ofron? pervec faktit qe ke i vrime mes shalve edhe 1 mentalitet ushunjze?

dumb cunt

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Nese e kam zgjedhur dhe pranuar vet me deshiren time,s`kam fare pse te ankohem!...

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga baby^girl
    Kisha nje pyetje per Zemerrrrushen...kur thua te dashurin e "ZI" e ke fjalen per zezak me plot kuptimin e fjales dmth ate nga Africa dhe Afro-American...apo ate gjith rob e zinj??? sepse ngjyre te zeze ose shume te erret kan dhe rraca Spanjolle, Arabe, Indiane, Egjyptjane, etj???--->
    Nuk po flas per mulatet sepse ata jane cik me ndryshe.. por po flas per ata te Zinjte qe si shef dot kur s'ka drite lol

shaka

ps. une per vete.. jo lek te kete.. po dhe me florinj te me veshe.. nuk do arrija dot ta doja lol..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    nigjoni ju kalamaja. pse doni me mur veten nqaf e me u ngataru me zezak

ata kon racen e tyne e le tmatarohen me tvetet. sidomos ju qi jeni USA. se zezaket e USA jane ma te degradumit. pse care kujtoni ju se o zhduk racizmi n'usa. provoni me e gervish pak siperfaqen e te shikjoni se racizmin e keni njaty para syve. mos u bani si bushi me condolizen hahahahha

kom un i goc i ktu ke puna o si shpirt. elegante e edukume po o e zez mer daj.

nejse ju boni si tju vij per mar se robi i jet ka ene do me e shiju po zoti ka bo shum gjona me mend edhe cdo lloji ja ka bo t'dyja sex-et.
    no glove no love

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    me ben me shum pershtypje nese e dashura ime me le per te shkuar me nej te zi

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga friendlyboy1
    me ben me shum pershtypje nese e dashura ime me le per te shkuar me nej te zi
    Kjo qe thua s'eshte per te te bere pershtypje, por per te vrare veten . (lol)

Citim Postuar më parë nga TikTak
    nejse ju boni si tju vij per mar se robi i jet ka ene do me e shiju po zoti ka bo shum gjona me mend edhe cdo lloji ja ka bo t'dyja sex-et.
    E bukur kjo . Kompekaj neser .
    Where does a thought go when it's forgotten?

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Amerikanja me menyren se si shprehesh ti tregon se nuk ke kurfare klasi si femer.
    Eshte turp te shprehesh ne ate menyre.Kush je ti qe gjykon gjithe zezaket, latinet apo aziatiket?Ku ke lindur ti,ne lagjet shik te Londres ose Parisit?I harrove baltrat dhe pluhrat e Patosit a t'Levanit?

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anëtarësuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    Doja ne fillim te vecoja dicka qe mu duk interesante. Disa nga antaret, zemerushja e para u shpreh qe "nuk jam rraciste po nuk do shkoja kurre me zezake" Kjo eshte shume qesharake, apo me duket mua keshtu? Per mendimin tim, un nuk i them kurre jo asnje rrace or kombesie. Nqs emigrimi me ka mesuar dicka, eshte qe diskriminimi ne baze ngjyre ose kombi eshte shfaqje injorante.
    NeverAgainVolunteerYourself

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Gjithsecili shpreh mendimet e veta.. ( mbase ka qene kontakti im ne pune me disa.. dhe mbase kam arsyet e mia per te besuar kete gje.. gjithsesi.. cdo kush ka mendimet e veta..)

Keshtu si ty mendoja dhe une me pare.. madje i shaja gjith ata qe benin apo kishin racizem.. gjithesesi flm ftn_2004 per mendimin tend.
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar më parë nga FTN_2004
    Doja ne fillim te vecoja dicka qe mu duk interesante. Disa nga antaret, zemerushja e para u shpreh qe "nuk jam rraciste po nuk do shkoja kurre me zezake" Kjo eshte shume qesharake, apo me duket mua keshtu? Per mendimin tim, un nuk i them kurre jo asnje rrace or kombesie. Nqs emigrimi me ka mesuar dicka, eshte qe diskriminimi ne baze ngjyre ose kombi eshte shfaqje injorante.
    Kjo qe thua nuk eshte racizem por zgjedhja e/i te dashures/dashurit etj.
    Shume blof po del me ate qe the.

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Më bëri përshtypje historia e Reshit
    Nga rreze dielli në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-05-2007, 11:01
  2. Cfare beni kur ju le e dashura/i dashuri ?
    Nga Pasiqe në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 21-03-2006, 01:52
  3. Çlirimi i Frymës
    Nga Matrix në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55
  4. Do tju bente pershtypje...?
    Nga La rondine në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 15-05-2003, 22:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •