Une per vete sdo martohesha kurre me nje zezak. s'e konceptoj dot te beje femije te zinj .
pastaj po mbaruan meshkujt e bardhe me te pare e me te bere (:
Une per vete sdo martohesha kurre me nje zezak. s'e konceptoj dot te beje femije te zinj .
pastaj po mbaruan meshkujt e bardhe me te pare e me te bere (:
Postuar më parë nga Zemrushja
Edhe une raciste s'jam po ça do besh?!E deshi, e morri!
![]()
~ Success is often achieved by those who don't know that failure is inevitable. ~
Postuar më parë nga _Elena_
PO UN QE JAM RRACIST SI I BAHET MUHABETIT.
SE SA I KAM NJOF UN ZEZAKET SI KA NJOF NJERI DHE PER KET PUNE VEJ DOREN NE ZJARR
zezaket jane rraca me e degjen3rume dhe ma e shpifet dhe ma e piiiiiiiipme sa ska ku te vej ma.
ai qe ka noj kundershtim te shkruj ktu
hajt
Postuar më parë nga _Elena_
PO UN QE JAM RRACIST SI I BAHET MUHABETIT.
SE SA I KAM NJOF UN ZEZAKET SI KA NJOF NJERI DHE PER KET PUNE VEJ DOREN NE ZJARR
zezaket jane rraca me e degjen3rume dhe ma e shpifet dhe ma e piiiiiiiipme sa ska ku te vej ma.
MOS I RAFT NJERI PER HISE I DASHURI OSE E DASHURA E ZEZE
ato shqiptare qe qe jane te lidhem me zezake ose jane te virgjer dhe se kan provu nojher car eshte s3xi ose per dokumenta
ai qe ka noj kundershtim te shkruj ktu
hajt
Ehe,e paske kuptuar mirePostuar më parë nga Zemrushja
![]()
![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Duket :P Sepse pergjigjen se ke lexuar te plote :PPostuar më parë nga Blue_sky
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Zemrushja ma ke heq menjen fare ngele duke i ba replika anetareve !!!!!
Gjine Kte sa Brima ka deti :P
SDu REplik :P loooool hahaahah
ore se lan nam me kete tem per zezaket mthf ndrysho tem, edhe ato vajza qe duan te ven me te zinj le te ven as qe duam, tja dim tjetera ato qe ven eshte se si marin te tjer![]()
Partizoni
Postuar më parë nga Zemrushja
Zemrushe titulli i temes eshte pak i ngatrruar se po te ta kesh te dashurin ose dashuren ngjyre te zeze domosdo nuk te bene me pershtypje se deri sa e ke pranuar ne lidhje.
ndersa per mua gjeja e zez o e zeze....dhe ashtu do ngelet jo ne usa po ene ne hene te shkoj.
Titulli i temes ka te beje nese do ju bente pershtypje po te kishit dike te ngjyres tjeter.. dmth a do kishit lidhje apo jo..
Bashkohem me mendimin tend vagabondi_nyc.. dhe une ashtu mendoj... jo per racizem por sdi pse..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Krijoni Kontakt