Natyrisht qe edhe une nuk do pranoje nje gje te tille kurre, se tek e fundit a pak ka nga raca e bardhe qe te marre nje te zeze.
Natyrisht qe edhe une nuk do pranoje nje gje te tille kurre, se tek e fundit a pak ka nga raca e bardhe qe te marre nje te zeze.
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
habitem si nuk i keni perzene akoma zezaket nga america? ca beni akoma, eksperiencen e bandave e keni akoma te fresket nga shqipnia se shumica juaj pas 97 kane ardhe ketu.. interesant se ne konsiderate merren gjithnje ekzemplaret me te keqinj te races se zeze dhe harrojne se monstrat me te medha te te gjitha koherva jane te races sone. ju qe i kini punet tuaja lemsh boll qate hallin e botes. koburen ne koke sju vuri njeri, po deshet shkoni me zezake, po deshet jo. boll me keto diskutime leshi.
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
O Zemrushe Per Ato Shqiptare Qe Ke Pare Me Zezuki
Thuj Derjansit Te Gjej Nji Kallac Ti Zhduki
Me Na Perdhos Racen Ato
Me Dale 1 Zezuk Me Thane Jame Shqiptare
Duhet Te Krijoni Nje Grup Kunder Ketyre
Edhe Ti Mos U Rri Afer Atyre Se Si Dihet
KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!
Njeriu eshte i lire te bej familje me kedo qe eshte po ashtu si ai njeri. Njeriun parazit se ben lekura por vullneti dhe deshira per te punuar. Besoj se nje shembull i mire i te bardheve parazit jemi ne shqiptaret qe sorrollatemi gjithe dites lokaleve e kafeneve. Se kuptoj pse duhet tia japesh vetes bam kur ata femije jane te tuat dhe i ke bere me njeriun qe dashuron. Ti dhe shume te tjere ketu jeni aq te semure nga rracizmi saqe do preferonit te shkonit me kafshe e jo me njerez me ngjyre.Postuar më parë nga PINK
O Khour Mire The Ma Mire Me Kafshe Se Me Ata
KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!
Shqiptarët që shkojnë kafeneve, o kanë xhepat plot me para "të ndershme", ose janë të papunë dhe kjo jo për dëshirën e tyre, por për paaftësinë e një shteti kaotik që egziston në Shqipëri prej më shumë se një dekade.Postuar më parë nga khour
Po të duash të marrësh shëmbuj se sa "dembelë" janë shqiptarët, shko e tako emigrantët në vende të ndryshme të botës (shqipo, sigurisht) dhe pyeti se sa rrinë kafeneve.
E vetmja her qe i kam shku nje zezakeje mrapa ishte ne nje night club, kaq te dalme e kishte ****** dukej sikur me pas fut dy veta, njerin ne njeren ane e tjetrin ne tjetren e mbi ta kishte nje fustan te shkurt.
Nejse dinte ke vallezonte mire dreqja edhe vetem i her i futa durt edhe mu largua. Kjo ka ndodh kur kam pi 7 apo 8 birra. Me pas qe ne i pa dehur vallai mua ***** e saj do mu kishte dok si myk. arrrgggg
Per ke e postuar kete mesazh per te huaj apo per shqiptare? Kete thuaja ndonjerit qe ska qene ndonjehere ne shqiperi e jo neve qe banojme ketu.Postuar më parë nga Humdinger
Postuar më parë nga khour
Me c'lexova nga posti yt i fundit zotrote na fliske nga shqiperia ? Ka te zinj atje qe po jep opinionin tend ?Apo thjesht i ke pare neper filma dhe je perlotur here pas here kur u jane mohuar te drejtat e tyre ? Qe te flasim me mire dhe shkoqur si fillim duhet te jesh me ne brendesi te situates , dhe jo kshu kot me hamendje . Se dhe mua keshtu ne teori me vjen keq te them te drejten se fundja fundit njerez jane dhe ato , nuk kane faj se zoti mori bojrat dhe u dha pak ngjyre me te erret se tonen .. por kur vjen puna ne realitet shiko statistikat se kush eshte me dembel dhe parazit . Dhe sesa low life jetojne. Nese ti e shikon veten mes tyre dhe aq kerkon nga vetja ..., cte te them me.
Kaq ne lidhje me kete teme. Opinionin nuk ma ndryshoni dot .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Une nuk jam raciste.Dhe nuk kam asnje problem ne lidhje me Black People.
Edhe ata jan njerez si te gjithe.Me te mirat dhe te keqiat e tyre Pervec se:
Te jetojne larg meje
dhe
Asnje nga familja,fisi im te lidhet me ta
-nuk kam asnje porblem tjeter me te zinjte
Krijoni Kontakt