Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 99
    i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    O baba.. Cfaj kam une se mendoj ndryshe per jeten time nga ty :P

Une thjesht shpreha nje mendimin tim.. Qe se imagjinoj dot veten ta puth apo ta
    perkedhel ate njeri.. se di pse.. personalisht do ndieja neveri..

BaBa i qendroi mendimit me siper :P

BaBa habitet nga Zemrushja pse paske msu te puthesh ti Zemrushja ma meso icik se BaBa o i pa dal

O Piplla e shikoni re ca bahet na ka mbyt RRacizmi Zemrushja thot Une thjesht shpreha nje mendimin tim, Po Edhe BaBa Zemrushja thjesht mendimin tat po thote lo0ol

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    never never never njo ktu nja tre vajza dy tironce nje vlonjate te dyja jam me zezka njera ka fmi ta shikosh me te zi ska :PP
    un jam kundra o njerz kur e kures sdo ja lejoja kur vetes ate gje
    Partizoni

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Nuk jam aspak raciste.Kam shoqeri me coloritet,por te kem lidhje dashurie kuren e kures.
    A e keni degju kur thone qe:nqs keni pi kafe me qumesht dhe me pas per nje apo tjeter arsye e nderoni ne kafe black(pa qumesht),nuk ktheheni prap te e bardha.Kete e thone zezaket.Sa inat me ka ardh kur e kam degju.Por eshte nji gje qe ata qe jane inferior mundohen te gjejne menyra si te tregohen....yakkk ,se e kane te gjate....hahahh qe ketu e ne berat.....
    Anyway mjere ata qe bin ne lidhje dashnie me zezaket.....
    Wild and crazy can't be lazy

ElBaSanLLiU PeR JeTe Maska e KiNgu_Elb
    Anëtarësuar
    09-10-2005
    Vendndodhja
    elbasani
    Postime
    109
    Citim Postuar më parë nga jessi89
    Nuk jam aspak raciste.Kam shoqeri me coloritet,por te kem lidhje dashurie kuren e kures.
    A e keni degju kur thone qe:nqs keni pi kafe me qumesht dhe me pas per nje apo tjeter arsye e nderoni ne kafe black(pa qumesht),nuk ktheheni prap te e bardha.Kete e thone zezaket.Sa inat me ka ardh kur e kam degju.Por eshte nji gje qe ata qe jane inferior mundohen te gjejne menyra si te tregohen....yakkk ,se e kane te gjate....hahahh qe ketu e ne berat.....
    Anyway mjere ata qe bin ne lidhje dashnie me zezaket.....

Jessi89 tema ska te bej fare me madhesin edhe trashesin apo gjatesin ajo eshte medeshire po thjesht ka te bej ne se do lidheshit me nje zezak apo jo
    Çdo Gje Mbaron Aty Ku Ka Filluar

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

LoooL

Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Pershendetje te gjitheve

Kam vene re te pakten ketu ne USA qe ka plot shqiptare te cilet lidhen me Racen e Zeze.. Une per vete nuk jam raciste.. por sdo ta pranoja kurre nje gje te tille

Nuk e di si e shifni ju kete aspekt..

Me jepni mendimet tuaja

Sinqerisht,

Zemrushja...

Ca pyetjesh ben dhe ti me dreq

Tani te jem i sinqert mua me pelqejne vajzat esmere,ose mulate.Por qe te lidhem me nje te zeze sa te perplasesh rruges nuk do e beja kurr
    Feel the pump √

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Vete e nxirrni subjektin te madhesia (si arsye -- e rreme -- e ketyre lidhjeve) e po vete thoni qe s'ka te beje me temen (eating your own words, me pak fjale). Hyp se te vrava, zbrit se te vrava.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Te zinjte s'jane njerez?C'problem ka?Ende me perrallen e mushkonjes,ngelet ke ura. Ka te zinj qe mund te ja vlejne shume me teper sesa ca "te bardhe".
    S'me ka rastisur te bie ne dashuri me njerez chocolat por po te ndodhte ngjyra e lekures do ishte ceshtja e fundit qe do me shqetesonte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 12-08-2006 më 10:03
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Postime
    48
    Sa siperfaqsor qe eshte njeriu. Si mund te urreje dike qe ska asgje tjeter vecse nje ngjyre lekureje tjeter? Si mund te urresh nje krijese te zotit kur vete krijuesi atij ia ka falur ate lekure? Sdi cte them tjeter vecse tju vije TURP.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga khour
    Sa siperfaqsor qe eshte njeriu. Si mund te urreje dike qe ska asgje tjeter vecse nje ngjyre lekureje tjeter? Si mund te urresh nje krijese te zotit kur vete krijuesi atij ia ka falur ate lekure? Sdi cte them tjeter vecse tju vije TURP.

E pse te na vije turp ?

Pse na fut zotin njehere ketu ? Zoti kur i krijoi i krijoi dhe mashkullin dhe femren te nje rrace , se te teket ty te shkosh dhe te behesh mix me to , n'qafe pac veten. Kam njeren ne pune ajo eshte polake me origjine , po e rritur ketu ne usa , vete eshte e bardhe dhe bjonde .. eshte martuar me nje afrikan . Tani kane 2 kalamaj , te dy te zinj. Kesaj i thone tja japesh vetes Bam . (ajo me nje fjale)

Une e pranoj jam rraciste, kur vjen puna te familja . Ne pergjithesi ato jane njerezit me parazite ne usa. Eshte fakt , dhe mos na beni shume moral se dhe ato vete e dine.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 12-08-2006 më 10:33
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    O njerëz... zhuli i ditës në këmisha apo bluza, ka ngjyrë të errët dhe jo të bardhë... po të ishte kaq i mirë dhe të na pëlqente qoftë dhe për ngjyrën, do ti mbanim rrobat KËLLIRË.
    Më pëlqeu Pink-u në ato që tha.
    S'kam çfarë ti shtoj më shumë postit më sipër.
    Sa për atë "madhësinë", bujrum të matemi...

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Më bëri përshtypje historia e Reshit
    Nga rreze dielli në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-05-2007, 11:01
  2. Cfare beni kur ju le e dashura/i dashuri ?
    Nga Pasiqe në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 21-03-2006, 01:52
  3. Çlirimi i Frymës
    Nga Matrix në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55
  4. Do tju bente pershtypje...?
    Nga La rondine në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 15-05-2003, 22:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •