[QUOTE=Peja-Boy]Keto gjera nuk ndodhin vetem ne Racen e Zeze...keto gjera ndodhin edhe te njerzit e bardh ...edhe te shqiptaret e te te gjith ..[/QUOTE
Teper sakt ,plotesisht e drejt ,kjo qe ke shkruajtur ,jam e nje mendimi![]()
[QUOTE=Peja-Boy]Keto gjera nuk ndodhin vetem ne Racen e Zeze...keto gjera ndodhin edhe te njerzit e bardh ...edhe te shqiptaret e te te gjith ..[/QUOTE
Teper sakt ,plotesisht e drejt ,kjo qe ke shkruajtur ,jam e nje mendimi![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
[QUOTE=bebushja]Me vjen mire edhe ti qe mendon ashtu !!Postuar më parë nga Peja-Boy
Ata qe akoma nuk e kan dal ne perendim edhe shumica qe jan te rrethuar nga njerz te bardh normal se nuk e mendojn nje lidhje me nje Rac te Zeze..!
Kjo eshte nje deshir e te gjithve ....secili edhe e Enderrpn personin e jetes para se ta doj ! Dmth e ka te Cekur se qfar personi deshiron te ket afer edhe me qfar personi mund te kete te Ardhmen!!
avash se na mallengjyet ca nga ju ktu
o pejan kujtova se ke dal ne afrike jo perendimPostuar më parë nga bebushja
Bebushe,
imagjino sikur burri jote te jete i zi. dhe te del gjumi ne mes te nates dhe kthe koken e shiko nje gje te zez ne krevat...cfare tmerri!
Ndryshuar për herë të fundit nga vagabondo_nyc : 31-08-2006 më 11:36
Aq me keq nese ka nderprerje te energjise elektrike, ate gjene e zeze mund ta dallojne vetem me ane te prekjes.imagjino sikur burri jote te jete i zi. dhe te del gjumi ne mes te nates dhe kthe koken e shiko nje gje te zez ne krevat...cfare tmerri!
keto luftrat civile i dashur, mbeshteten dhe ushqehen nga kolonialistet e sotem. nuk i futem debateve sepse nuk eshte tema. interesohu mbi Bregun e Fildishte, R. D. Kongon ose Zairen(meqe e zure ne goje), Djibutin, Malin, Ruanden etj, etj, dhe gjithe diktaturat e tragjedite e perhershme afrikane: kush i mbajti dhe i mban akoma keto regjime, kush i ushqen ato drama.Nga 60 shtete qe ekzistojne ne Afrike, ne te pakten 30 prej tyre ka lufte civile. Po i permend disa nga veriu ne jug: ne Saharane Perendimore, Liberi, Sierra Leone, Burkina Faso, Cad, Mali, Niger, Gabon, Republiken e Afrikes Qendrore, Sudan, Mauritani, Kongo, Angola, Rodezi, Bregun e Fildishte, Zambia, Ugande, Burundi, Ruanda , Somali etj etj..... Edhe per kete fajin Amerika e Franca kolonizatore ua u ka?
Interesohu mbi aspektin ekonomik te proçesit se si i meret damanti Ganes apo nafta Moritanise apo ku di une, e spo zgjatem me se e zgjata shume.
Ndryshuar për herë të fundit nga babybell : 31-08-2006 më 11:55
Postuar më parë nga vagabondo_nyc
se paske lexuar qe ne fillim temen nejse,n/p
te dashurin e kam bore te bardh dhe puro shqiptar
por nuk jam asnjer kunder njerzve te zinj
sepse ashtu sikurse te zinjt dhe te bardhet jan krijesa njerezore te njejt
jeta eshte per te dyja ngjyrat e njejt ,para zotit jemi njesoj
te uresh nje veprim tek nje i zi eshte sikurse te uresh te njejtin veprim ke i bardhi , pra ketu une thash jam dakort plotesisht me djalin nga peja.
ne ditet dhe boten e sotme te uresh pse njerzit jan te zinj eshte absurde
sdua te ofendoj asnjeri thjeshte dhash mendimin tim ju falenderoj per mirkuptimin
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
currila
per mendimin tim po ja fusni kot nuk eshte pune racizmi thjeshte mua zezaket nuk me pelqejne ciao.
Aty eshte mendimi yt ....dmth akoma nuk je mesuar apo provuar te besh Jeten larg shtepis tende, edhe mendoj se Familjarisht jeni Rac e Bardh....por kur ndonjeher do te te rrethojn te Gjitha Racat edhe do behesh Karahasimin Moral ateher do shohesh se as te Zinjet nuk jan Krijesa te ardhura nga Bota e Qudirave simbas teje !!Postuar më parë nga vagabondo_nyc
Krijoni Kontakt