Pershendetje inter_forever,
Nese keto jane parashikime, atehere ti je fallxhor. Mua spo me duket se po parashikon te ardhmen, por, sic thuhet ne gjuhen Shqipe, po me duket sikur po fluturon me presh.
Majorka me the?? Mos me bej te qesh te lutem, sepse eshte ende heret ne mengjes dhe as kafen se kam pire. Majorka vitin e kaluar e nisi me ish trajnerin tuaj te famshem Kuper, i cili pasi beri ca blerje te pavlera si gjithmone, iku dhe e la ekipin ne fund te tabeles. Manzano mundi ta nxirrte ne vendin e trembedhjete por vetem kater pike larg fundit te tabeles. Ti po tregon forcen e Interit kunder nje pseudo-ekipi, qe e mund edhe ekipi im i lagjes. Po krenohesh me nje fitore 1-0 kunder nje ekipi super te lodhur. Nese ky eshte Interi i parashikimeve te tua, edhe une tani po arrij te shoh te ardhmen. Kampion te trefishte. Serie A, Champions League, Coppa Italia. Po pastaj cfare ben? Pastaj zgjohesh dhe shef qe e ke bere krevatin qull. Hahahahaha sa kam qesh. Vertet me cudit. Sinqerisht te them, je krenar per fitoren 1-0 kunder Majorkes? Duke krahasuar lojtaret e te dy skuadrave rezultati duhet te ishte te pakten 5-0. Por sic te kam thene edhe me perpara, nuk jane lojtaret qe e bejne ekipin, por loja e skuadres. Ju uroj suksese ne menyren me te sinqerte.
Sa per informacion, Kupa Pirelli eshte kupa me e madhe qe egziston (per nga madhesia e jo rendesia). Cdo ekip qe ka marre pjese ne te, ka dashur ta fitoje per te patur nje kupe gjigande ne arkivin e vet. Qe e fitoi Interi padyshim qe eshte merite, por rezultati kunder ekipit qe luajti ishte me keq se nje humbje. Ne 11 here qe ka marre pjese ne Kupen Pirelli, Interi ka fituar 7 te tilla. Fitorja e fundit ishte ne 2003 kunder Sociedadit.
Krijoni Kontakt