Un nuk jam politikan,jam nje djal 23 vjecar nga tropoja qe jeton ne gjermani,
sot te rit nuk mendojn shum per kto gjera,por te them te verteten kam qen dhe do te jem i interesuar per bashkimin e trojeve shqiptare,sic e thash nuk marr shum vesh nga politika,por kur lexoj qe behet fjal per nje gje te till, me behet zemra mal.
dhe mendoj qe, politikan shqiptar ku do qe ndodhen duhet te kontribojn me shum qe rinia e sotme,ta kuptoj qe ne duhet te bashkohemi,dhe te ket nje vullne qe te kontriboj nese behet fjal,qoft edhe per luft,e di esht e leht qe te shkruash nga shtepia ne internet,por ta ket ta qart cdo lexues, se po erdhi puna deri ketu,do te jem i pari qe do kthehem dhe do luftoj deri ne vdekje,normalisht qe esht mir qe kjo te zgjidhet pa gjakderdhje, dhe do ju kisha lutur te gjith atyre qe e kan ne dor kte gje mos ta nxisin nje gje te till,por njekosisht ju bej thirrje edhe gjith te rive ne gjitha trojet shqiptare,nese nuk na len ta bashkohemi,mos i leni inicjatoret e keti qellimi vetem,por bashkohuni dhe jepeni ndihmen tuaj,me mir te vritesh ne luft per endrren e skenderbeut,se sa te vritemi me njeri tjetrin per pare, kurva, etj etj,
falemderoj ata qe me mirkuptojn, per te tjeret qe nuk me mirkuptojn e di qe jan greqirizuar ose serberizuar.
Krijoni Kontakt