Once you have learned to love , You will have learned to live .![]()
Once you have learned to love , You will have learned to live .![]()
KUPTOHET SE KUSH ESHTE I DASHURUAR ME ATE QE DON, EDHE KUSH ESHTE I DASHURUAR VETEM ME DASHURINE ..
dashuria eshte e bukur si pranvera, e ngroht si vera, e zymt si vjeshta, e paster si dimri..
ChMM Addiction
10% te mendoj, 20% me mungon, 30% me cmend,40% me pelqen, 50% te enderroj, 60% te deshiroj, 70% te kam nevoje, 80% te kam zili, 90% te adhuroj, 100% te dashuroj.
Te puth buzen qe te flesh embel.Te puth syte qe te shohesh enderr.Te puth ne faqe qe te ndihesh mire e me 1000 te puthura te them NATEN E MIRE
Kur te biesh ne gjum...mendo sa te dua..mos bjer ne mes te shtratit...me ler pak vend mua...do te vij pas mesnate te te perqafoj...te te puth lehte qe mos te te zgjoj...
ChMM Addiction
fjollita thanks se me mesove ca shprehje te bukura
Fjala e fundit eshte Lamtumira.. Pres te me thuash te fundit deshira Tani cdo mbremje ti sdo te ngroh ti do te mbetesh e vetmeeee.. Eshte e fundit Lamtumira Jo ti smund te jesh e imja.. Ti sdin te njohesh te dashurosh nuk do te jesh me puthja ime .. Nuk do te kesh me Ledhatime nga jeta ime te lutem shkoo.. Mos me veshtro mos me kerko mbylli pran syt dhe ti me harooo.. Mos me veshtro e heshtur mos mekerko te falur te lutem shko te lutem me haroooooooo
S`mesove te duash prandaj do te vuash.. Se zemren se kishe Ti vetem per mua Tani cdo mbremje Ti sdo te ngroh ti do te mbetesh e vetmeeeee... Eshte e fundit Lamtumira jo ti smundesh te jesh e imja.. Ti sdi te njohesh te dashurosh,,,, Nuk do te jesh me puthja ime nuk do te kesh me ledhatimee Nga jeta ime te lutem shkooooooooooooooooooo ... Mos me veshtroooooo mos me kerkooooooooooo te lutem shkoooo mbyllii syyyyyyt Te lutem me harooo
#VamosArgentina
Dua Tet Haroj Por Shpirti nuk do
Me Vdekjen Pajtohem Por me NdARJEN joooooooooooo
PARA teje smundem zemren ta bej Gurrrrrr
Gjithve u them joooooooo por tyyyyyyyy
smundem KUrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Prap Te Dua Prap te dua
Sdo te di a te them me fal
por sedi midis nesh a ka mbet vend per fjal
Prap Te Dua Prap te dua te me kthehesh e lus zotin
nese mgjen duke qar a do tma fshish lotiiiiiiiiiiiin
Kithhhhhhhhhhhh Baby Noten se ika ngjum![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 12-10-2006 më 21:29
#VamosArgentina
Bebushe kjo mendoj se oshte me e mirPostuar më parë nga bebushja
Fjala e fundit oshte Lamtumiraaaaaa
Fjala e fundit eshte Lamtumira.. Pres te me thuash te fundit deshira Tani cdo mbremje ti sdo te ngroh ti do te mbetesh e vetmeeee.. Eshte e fundit Lamtumira Jo ti smund te jesh e imja.. Ti sdin te njohesh te dashurosh nuk do te jesh me puthja ime .. Nuk do te kesh me Ledhatime nga jeta ime te lutem shkoo.. Mos me veshtro mos me kerko mbylli pran syt dhe ti me harooo.. Mos me veshtro e heshtur mos mekerko te falur te lutem shko te lutem me haroooooooo
S`mesove te duash prandaj do te vuash.. Se zemren se kishe Ti vetem per mua Tani cdo mbremje Ti sdo te ngroh ti do te mbetesh e vetmeeeee... Eshte e fundit Lamtumira jo ti smundesh te jesh e imja.. Ti sdi te njohesh te dashurosh,,,, Nuk do te jesh me puthja ime nuk do te kesh me ledhatimee Nga jeta ime te lutem shkooooooooooooooooooo ... Mos me veshtroooooo mos me kerkooooooooooo te lutem shkoooo mbyllii syyyyyyt Te lutem me harooo
#VamosArgentina
trishtohem kur ti je me shoket me shoqet e tua !!! trishtohem sepse nuk je me mua !!! une te flas por ti ben sikur nuk degjon!!! cfare ke shpirt qe me mundon ???te dua por ti nuk me degjon !!! te puth por ti me injoron !!! te dua por ti po me largon !!! dhe zemra ne vetmi renkon !!! dhe shpirti ne qetesi vajton!!! te dua shpirt pse me vret ??? nuk te vjen keq qe me le te shkrete !!! te dua shpirt por kshu nuk mund te vazhdoj !!! te vras veten se ty te dashuroj ???!!! kete vetes sia lejoj !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
dikur te doja aq shume e di
sot te te shoh ne rruge kam neveri
ti moj vajze pse me terbon
a po me thu me don asme don
del ne rruge luj me litar
se une sjam europian i marre po jam shqiptar
e di se per ne sa keq a me te pre ne bese
mas te gjesha kund se ta po ta thej rrashten e kres
sdu me te pa ma moj idiote
du me i harru ato dite me ty dite kote
ik perdridhu ne klube natet si valltare