Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    thx edvin..

pra aty dikur ishte nje fushe me bar e shkurre.. dhe sot nje "pyll" me grataciele..

ky eshte thelbi i muhabetit.. qe tirana po shkon drejt katastrofes..
    mileti po vethelmon vehten..

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Brari
    thx edvin..

pra aty dikur ishte nje fushe me bar e shkurre.. dhe sot nje "pyll" me grataciele..

ky eshte thelbi i muhabetit.. qe tirana po shkon drejt katastrofes..
    mileti po vethelmon vehten..
    Keq, shume keq!
    Dhe shume pak vete e ngrejne zerin. Problemi me akut dhe urgjent eshte gropa e plehrave ne Sharre. Eshte nje bombe ekologjike qe kur te plase do te duhen miliarda dollare per te riparuar demet...
    Vetem tymi qe ajo leshon kush e sa substanca kancerogjene ka, pa folur per depertimin e lendeve kimike helmuese ne shtresat ujembajtese ne toke qe helmon ujerat nentokesore. Shume nga shtepite aty afer perdorin ujerat e puseve, imagjioni cfare demi mund te ndodhe. Apo mund te ndodhe dhe shperthimi i plehrave sic ndodhi ne Turqi, plehrat nga dekompozimi leshojne gaz metan i cili grumbullohet dhe dikur duke mos pasur nga te dale shperthen dhe merr flake.
    Deri kur do te vazhdohet keshtu, prish, ndot, nderto pa rregull.....?
    Pse nuk ndergjegjsohen qytetaret?
    Fundja me te gjithe jetojme ne kete vend, nuk po flasim per aliene te planeteve tjera!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Postime
    26
    Citim Postuar më parë nga Edvin83
    Keq, shume keq!
    Dhe shume pak vete e ngrejne zerin.
    Deri kur do te vazhdohet keshtu, prish, ndot, nderto pa rregull.....?
    Pse nuk ndergjegjsohen qytetaret?
    Fundja me te gjithe jetojme ne kete vend, nuk po flasim per aliene te planeteve tjera!
    Pergezime per temen kaq te gjetur.Cdo problem tonin nuk mund te mos e krahasosh me pjesen tjeter te europes a botes.Popujt kudo turma jane por zhvillimi i diferencon.Shqiperia ka gati 100vjet qe qeveriset.Dhe gjendja tani eshte rezultat i ketyre qeverisjeve.Ne europe keto shtete kane funksionuar e kane ligje qe mbi 1000vjet me pare edhe per ambientin.
    -Ne fshatin shqiptare deri 30 vjet me pare shtepite ndertoheshin pa banjo.
    -Kultura e mireqenia do rregullojne edhe mjedisin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Postime
    11
    E Shikoj Qe E Paskeni Marre Shume Seriozisht Kete Ceshtje Dhe Me Vjen Mire. Akoma Me Mire Do Te Me Vinte Sikur Te Gjithe Te Mendonim Keshtu Duke E Filluar Analizen Nga Vetja.gjithsesi Po Ju Informoj Qe Vetem Dje,nje Dite Perpara Dates Nderkombetare Te Mjedisit Ministri Xhuveli Tha Se Shqiptaret Thithin Ajer Te Paster???dini Gje Ku Banon Zoti Minister????

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga gazetarja
    E Shikoj Qe E Paskeni Marre Shume Seriozisht Kete Ceshtje Dhe Me Vjen Mire. Akoma Me Mire Do Te Me Vinte Sikur Te Gjithe Te Mendonim Keshtu Duke E Filluar Analizen Nga Vetja.gjithsesi Po Ju Informoj Qe Vetem Dje,nje Dite Perpara Dates Nderkombetare Te Mjedisit Ministri Xhuveli Tha Se Shqiptaret Thithin Ajer Te Paster???dini Gje Ku Banon Zoti Minister????
    Ajer te paster!!!!!
    Vetem ajer qe nuk thithin qytetaret e Tiranes, ndoshta nje perzierje pluhuri me CO, lende kimike helmuese etj.
    ca u be per kete dite nderkombetare te mjedisit ne Shqiperi, mund te me tregoni?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Postime
    11
    Si gjithmone asgje me shume sesa disa ministra te cilit shetisnin me bicikleta ne bulevardin "Deshmoret e Kombit" (kushedi pas sa shume kohesh) per te perfunduar me replika politike ...gjithsesi ne na intereson perfundimi qe mbetet i njejte.Vazhdojme te thithim dicka qe vetem ajer nuk quhet.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Une jam ne Budapest dhe qe kur kam ardhur dhe kam blere atlete ketu nuk i kam prekur me dore per t;i lare apo pastruar dhe cuditerisht jane ashtu sic i kam blere ne dyqan. Kurse ne Tirane sapo hapja deren e pallatit nje mase ajri plot me pluhur me perplasej ne fytyre dhe m;i bente kepucet te bardha nga pluhuri.
    Edhe ketu ne Budapest ka shume ndertime dhe riparime por nuk ka pluhur e dhe sic ka ne Tirane kur cdo makine qe del nga gropa e ndertimit derdh nja 50 kg dhe deri duke shkuar ne destinacion. Pse nuk blejne nje makine per larjen e rrugeve ne Tirane?

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    tirana do ndertuar nga e para or cun..

te mencurit miljonere i kan bere mune tiranes me kohe..
    o ne llogara i gjen o ne dhermi o ne gjenev e korfuzo mynsheno pariso rimini..

ne tiran shkojn vec me mbush thaset me para e yxhym zhduken..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Postime
    11
    Po une flas me veten ketu?????? Nejse mund ta kem nga emocionet dhe nuk e di ku i coj fjalet qe shkruaj.Doja te thoja qe ketu tek ne ministrat ate dite ben xhiro me biciklete ne bulevard.O zot sa te bukur me ishin bere njeri me king se tjetri dhe sa i shkonte bici!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pastaj pasi i fryne faktet thane qe ne thithim ajer te paster,vetem kete vit eshte ulur 30% ndotja.Lum si une prandaj jam shendoshur!!!!! Pastaj minitrat tane te dashur filluan me replika e ka kush e ka fajin per ndotjen...............kaq cmund te presesh tjeter!!!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Postime
    11
    ouuuuuuuuuuuu lereni fare se me bete si zedhenese te mjedisit

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  2. "Dr. dituria"
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 18-12-2008, 06:32
  3. Bashkim Gazidede prononcohet në media për ish-detyrën si kreu i SHIK
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 13:17
  4. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 02:27
  5. Historia e minoritetit grek ne Shqiperi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-10-2002, 13:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •