Ti ore fshatar mosmirnjohes fol shqip ketu qe te te marrim vesh te tere se eshte gjuha qe ti flet me mire se greqishten dhe anglishten. Vec kesaj, nuk ta lejon as rregullorja e forumit.
Te fala Tannhauserit!
Ti ore fshatar mosmirnjohes fol shqip ketu qe te te marrim vesh te tere se eshte gjuha qe ti flet me mire se greqishten dhe anglishten. Vec kesaj, nuk ta lejon as rregullorja e forumit.
Te fala Tannhauserit!
Akoy edw re megale, einai alitheia oti mas boithisan oi italoi na ftiaksoyme to albaniko kratos opws boithisan kai oi angloi tin Ellada soy na ginei kratos, ok?
Pos egine h Ellada kratos? Polemisan arxika oi arvanites kai en synexeia sta sallonia tis Aglias apofasistike h dimiorgeia toy prwtoy ellinikoy kratoys.
Efoson exeis akoma albaniki ypikotita na matheis na ggrafeis albanika allios eksw apo edw!
Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!
Postuar më parë nga PRI-LTN
............
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
I dashur pederast grek "me fal per epitetin [por duke qene se je grek nuk besoj se di shqip keshtu qe nuk ke per tu ofenduar" shqiperia ka qene nje vend i cili ne historine e vete nuk ka sulmuar ndonje here ndonje vend fqinj ose me larg. Per pasoje lind pyetja se si keto treva "vorjoepiriote" kane lindur e po shtohen kaq shume keto vitet e fundit? Pergjigja eshte e thjeshte. Veshtiresite ekonomike te viteve me radhe jane perdorur nga shovinistet fqinj duke bere njerez te ndryshojne emra si dhe nacionalitete. Nje dite ai ligji i luftes do ti biere ne koke fqinjit tone. Te shpresojme se do te jete shpejte.Postuar më parë nga Akis Panas
Ndryshuar për herë të fundit nga luka21 : 06-09-2006 më 09:46
Postuar më parë nga Akis Panas
O ti Turk orthodox me fé te shqiptarve, a e din ti qe ekziston edhe Epiri Jugore qe e kerkojne shqiptaret, ata te cilet e çliruan "Greqine" nga vllezerit e tu Turq me fé muslimane.
---------------------------
Proud To Be An Albanian (Pelasgian)
Ti , ndigjo knej:Postuar më parë nga Akis Panas
Jepnu tokat çamëve, kërkonu falje për gjakun e derdhun,jepnu damshpërblimin, për të gjitha damet qi jan ba gjatë asaj masakre, nëse ka mbetë gjalle ndonji kriminel qi ka marr pjes në masakër le të denohet, jepnu të drejtën qi t'vendosin se çka dojn me ba me vendin e tyne a me u bashkue me Shqipni a me mbetë ashtu.Hapni shkollat për arbëreshët.
E pastaj kena kohe me meditue për Vorio-Epirin
Ndryshuar për herë të fundit nga tani_26 : 07-09-2006 më 07:02
E verteta historike ne pergjithesi shkon dem kur i thuhet nje Greku. Por nqs deshiron ta dish Shqiptar eshte ai qe flet Shqip. Ta garantoj une se jo me shume se 2 breza me pare para-rendesit e tu katundare kane pas fol Shqip. Ju raja keni qene e raja paskeni mbet.Postuar më parë nga Akis Panas
Ndryshuar për herë të fundit nga Qafir Arnaut : 06-09-2006 më 12:05
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
Kodi:tani_26 y is that a threat or a rule; if is the second go one erase my. Remember that you can only erase me from the forum.
Ketu eshte Forum Shqiptar dhe rregulli kryesor eshte qe te "kuvendohet" ne gjuhen shqipe. Ti je shtetas shqiptar dhe po ta riperseris perderisa je shtetas shqiptar duhet ti respektosh shqiptaret ne gjuhen e tyre.
Nese nuk e flet shqipen atehere te pakten mos u fut ne Forum per qellime provokuese duke na permendur per Vorio Epirin nje nocion ky jo-egzistues ose me sakte qe ekziston ne mendjet e semura te disa fanatiko-fashisteve greke nje nder te cilet je dhe ti edhe pse nuk je ende shtetas grek.
Ik vazhdo aktivitetin tend anti-shqiptar ne Athine!
Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!
Ti je Maniak depresiv i klasit I.Së pari ke nderin të flasësh me pjesëtarë të një race më të lartë,të një race që e keni gjetë këtu pra autoktone, dhe që i keni borxh shumë ( heronjtë, fenë, kulturën, etj.)
E mira e të mirës është që të shporreni në Etiopi prej nga keni ardhur dhe të na lironi Greqinë neve.Sepse Greqia është toka jonë roboooooo.Aty kanë jetuar arvanitët prej shumë shekujsh.Ju jeni të ardhur.
Vetem ne shqip ju lutem.
Falemnderit per mirekuptim
Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 07-09-2006 më 18:05
Akis Panas nuk mund te pergjigjet sepse e kam derguar me pushime te perhershme, si alien i veteshpallur ne nje forum shqiptar.
Do t'u lutesha mod perkates te raportojne "anetare" te tille, sepse nuk ia vlen te replikohet me ta, pasi jo vetem qe thyejne rregullat e forumit, por thjesht nuk kane vend ketu.
Lioness
Krijoni Kontakt