...amin!Postuar më parë nga PINK
![]()
...amin!Postuar më parë nga PINK
![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Postuar më parë nga FLORIRI
Dashurine e provon tradhetia.
Shume teme e bukur, per mendimin tim ka shume gjera qe mund ti permbahen ksaj pytjes disa nga ato jane :Cfare e provon dashurine?
Sakrifica ne dashuri Durimi Respekti
Dashurin e provon furtuna e jetes.
Si furtuna ne dete qe egerson detin por me vone qetesohet.
Dhashuria kalon nga shume furtuna te cilat i tregon jeta me kalimin e kohes......
bobo sa paska perparuar forumi nga ana romantikofilozofike![]()
Per Aq Kohe Sa Te Zbulohet Mjeti Mates Per Proven E Dashurise Hamendjet Do Jene Te Shumta
Per Vete Mendoj Se Ajo Qe Provon Dashurin E Vertet Eshte Kohe Zgjatja E Te Njejtes Ndjenj Te Partneri
Ne Se Situat Qe Kalojm, Sado Te Ndjeshme Te Jene Ndaj Jetes Tone, Nuk Ndryshojn Ndjenjen Tone, Per Partnerin, kjo, Tregon Proven Per Ate Dashuri ,,,,. Nejse,,,. Mendoj Se Kjo Eshte Shume Pake Per Te Then Te Verteten Mbi Proven E Dashurise.
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 25-08-2006 më 03:31
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Kur e ke prane dike jane gjerat e vogla qe e provojne dashurineuthja,perkushtimi,toleranca,xhelozia..etj
por them se nje prove e forte eshte largesia.
"largesia per dashurine eshte si era per zjarrin;shuan zjarrin e vogel dhe ndez ate te madhin"
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 25-08-2006 më 05:27
Ke te drejt mi kumbull. Dashurija jone nuk eshte shuar kurre edhe pse jemi larguar ndonjehere. Pra dashuri e >>>>>>>>Postuar më parë nga kumbulla
Koha,durimi,xhelozia me kufi sigurisht.
Krijoni Kontakt