Floririn qe eshte flori e provon zjarri.Nese hyn ne reaksjon nuk eshte nese jo mbetet flori.Trimin e provon lufta.Miku provohet kur kemi nevoje.
Simbas juve po dashurine cfare e provon?![]()
Floririn qe eshte flori e provon zjarri.Nese hyn ne reaksjon nuk eshte nese jo mbetet flori.Trimin e provon lufta.Miku provohet kur kemi nevoje.
Simbas juve po dashurine cfare e provon?![]()
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
dikur e provonte zemra qe rrihte fort........Simbas juve po dashurine cfare e provon?
tani qe kohet kane ndryshuar e provon interesi, portofoli,(sidomos kur eshte plot), etj,![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 07-08-2006 më 09:54
na i ka dhene allahu apo natyra te gjitha mundesite dhe per prova..
per dashurine.. prove eshte ..puthja..
po e dashurove dike e puth plot deshire ..
ndryshe.. aha.. me zor nuku puthet tjatri.. apo tjetra.. dor me nji eshte kjo prove.. dhe ska aktor/e qe te luaj teater ne kte pune..
Nje unaze ne gishtin e katert te dores te majte(numerimin e gishtave filloje nga e djathta)![]()
Shakate menjane,besoj qe cdonjeri nga ne ka nje kandar te ndryshem me te cilin mat dashurine e tjetrit,plus dhe qe varet nga situata...nganjehere dhe heshtja provon dashurine.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Dashurine e provon , verteton Koha .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Dashurine e vertete e provon tentimi i nje te treti/e ne mes te tyre.
me mire vone sesa kurre....
Dashurin e provon Xhelozia ...................![]()
Pa xhelozi ska Dashuri !!!!
nuk ka dyshim qe e para gje qe e provon dashurine eshte xhelozia, flas gjithmon per veten, un jam xheloze e pranoj dhe nuk me pelqen qe sendet e mia personale ti prek dikush tjeter dhe jo me kur behet fjale per njeriun qe dua, pastaj jane dhe momentet e krizes ne nje lidhje, kur dikush vertet te do nuk ben prapa nga asnje pengese
portofoli bro asgje me teperpP
po ke lek i ke te tera pa ato sje asgje per vajzat![]()
Partizoni
Krijoni Kontakt