Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    Rise-the-tempo Maska e edion1
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Vendndodhja
    london , uk
    Postime
    131
    flm sh per pergjigjet

Citim Postuar mė parė nga benseven11
    Ketu ke nje faqe per antene qe perforcon sinjalin ne laptopa.(Cantena wireless booster antena).Antena vjen bashke me kabell dhe program. http://www.cantenna.com/ http://www.cantenna.com/howtouseit.html
    Ben, keto antenat duken shume premtuese ne web. di ndonje qe i ka perdorur, ja vlen ti marresh ?
    Live interesting times

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar mė parė nga edion1
    Jam duke perdorur whireless internet dhe ne living room e kap mire fare , por kur e leviz kompjuterin ne dhomen tjeter i bien valet gradualisht she sa futem tek dera e dhomes time ne ekran me thote " whireless network not found" dhe me shkeput nga intereti. Nuk duhet te qahem shume se nuk e di se kush paguan per lidhjen , por a di ndonjeri manyra per ta perforcuar lidhjen?
    HELPPPPPPPP !!!!!
    FLM.

ja nje qe me kupton mua!!
    dhe une te njejtin problem...nefakt i imi ca koh kapte te dhoma ime (vetem ne krevat lol) dhe tani kap te dhoma e vellait tek tavolina (po te leviz pak me tutje skap!)
    nejse para ca muajsh mua kapte mire fare ne te gjith shpine kurse tani kur i teket kap dhe shkeputet ter oren.

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Persa i perket wireless kam shume ekpserience sepse kam pasur nje lidhje po qe te cante koken . Megjithate aty ku kap kap vetem mos te jete banjoja shpresoj ju skeni cfare ti beni sinjalit sepse duhen leke dhe leke do te thote nje antene . ahahahhah e merr antenen zgjidhje e bukur vjen nje dite e bukur mbase ai qe jua ka dhene free wirelessin ose me mire te themi nga injorancaa ka harruar ta mbylli me kod . Antenen perdoreni per tu lidh me ufot pastaj :P.... Tek ajo linje qe perdorja une kishte dicka se si tha firakja apo me mire ai shkeputej dhe skapte fare dmth i bie qe ai te fikte wireless acces point nese e kishte me net gear dhe i bie qe nuk e sheh fare linjen sespe e ka fikur acess point ose si me ndodhte mua qe ai shoku qe e vidhja linjen e kthente ne linje linje peer to peer qe i bie te bente nje lidhje pcve dhe lidhesh po nuk kishte internet. Shikoni perdoreni sa te keni mundesi ate interent sespe vjen nje dite te bukur behet koshent dhe ta mbyll linjen si ma mbylli dhe mua . ahahhahaha mos pretendoni se mu me kap te guzhina dhe dua qe te kapi edhe tek dhoma e gjumit . Mos e blini ate antene sespe nuk e keni tuajin interenetin dhe si i tille ti blen antenen dhe opoppps ai shoku ta pret kabllin dmth e mbron me kod acess pointin dhe te rrofte antena . Tema te tilla jane hapur megjithate benit mire ti hidhni nje sy edhe temave te hapura.........

i/e regjistruar Maska e x-e-n-i
    Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    GjiLaN City
    Postime
    125

Rrjeti i internetit shkėputet vazhdimisht

Kam nje pyetje,,, qe disa dite kam fillu me leshu rrjet me antena Wireless pra jam ba nje lloj provajderi,, por pyetja eshte klienti lidhet ne rrjet pra ka sinjal por pas pak qastesh hume rrjeti pra received ska por veq transmit, ku mund te jete problemi,, ai ka te lidhur gride te vogel kabell nga grida afer 15 min. deri tek kartela wireless Asus,,

i/e regjistruar Maska e Tom_Sojeri
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    andej kendej Gjithandej
    Postime
    78
    Xeni nese jep me shume info ca lloj antenash perdor 2.4 apo 5.8, largesia qe jan antenat nga njera tjeter linja e internetit qe ti ke, si shkon sinjali deri ne pc te klientit, sa fushpamje kan base station - antene kliente , e ke skanuar zonen qe jep internet ne ka interferenca apo jo? nqs arrin ti pergjigjesh ketyre pytje jam mese i sigurte se mund te ndimoj qe te gjesh problemin.

Shnet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2006
    Postime
    91

Lidhja pa tela (wireless) shkėputet vazhdimisht

Internetin e marre me anten, nuk kam pasur probleme megjithese shpejtesia nuk ka qene e kenaqshme, tani nga nje jave e ne vazhdim interneti me lidhet 10 minuta dhe pastaj me shkeputet afersisht po 10 minuta dhe kete ma perserit vazhdimisht. Kush me ndihmon se ēfare ka dhe si mund ta rregulloj.
    Ju faleminderit

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ke kontaktuar me provider. Jep pak me shume info reth konfigurimit te sistemit te brendshem

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    GjiLaN City
    Postime
    125
    ndoshta pak me vonese pergjigjem, perdori antena 2.4 Ghz, lidhja pra eshte kjo kam mikrotik,lidhja qe me vjen eshte 5 Ghz pra eshte kartele wireless qe futet ne mikroik ,, dhe kam 2 Lan karetela te futura ne mikrotik pra njera shkon tek Internet caffe dhe tjetra eshte e detikume per wireless, pra ne njeren kartele e kam te lidhur Senao-n , antena dhanese pra grida shkon tek senao dhe kablli prej senaos tek mikrotiki(kartelen Lan), ,,
    qe 2 jave lidhja wireless pra neper klient ka punuar super , pa kurfare ndeprerje por nuk edi qka ndoshi papritmas tek klientet sinjali shkon por rrjet ska,,dhe ndonjeher edhe sinjali humb,, spo di ku mund te jete problemi,

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Me fal se nuk kuptoj shum lidhje me keto Mikrotika dhe Wariablesa por nje qe me ka ndodh mua kshtu ka qen..

Un kisha qen duke perdor te njejten IP me nje Klient tjeter dhe cdo 4..5 min binte linja , kurse tek serveri thoshte qe ka rrjet..

Kshtu mendoj mos ke 2...3 klient me nje IP.

Gjith te mirat.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    GjiLaN City
    Postime
    125
    GjIlAnAsI_cSi ketu egziston vetem nje mikrtotik por lidhja eshte kesi soji qe krejt pasijet pra jane ne mirkotik per kete arsye e kam permendur shume kete fjale e ndoshta je hutu pak,nejse,, flm per pergjigjjet ,problemin e gjeta ishte tek driveri i wireless karteles ja bana update dhe u rregullue ndoshta ka pas konflik me windows ,, tung

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit - 10 qershor 1878
    Nga Taulant-Dardani nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 11-06-2023, 07:23
  2. Lidhja e dy kompjuterave pa tel (Wireless)
    Nga rachi nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 06:38
  3. Ilirėt - diskutimi mbi ta
    Nga Leonard Alili nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 10-10-2006, 16:02
  4. Philadelphia, qyteti me wireless Internet per te gjithe
    Nga Albo nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 11:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •