Close
Faqja 6 prej 43 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 425
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-03-2007
    Postime
    128
    Citim Postuar mė parė nga Akili-A
    per kete ceshtje duhen pyetur ortodokset shqiptare ne radhe te pare,a e duan janullatosin apo jo (se per fene e tyre behet fjale).....mendimet e ketyre sulejmaneve dhe abazeve per ceshtjen e ortodoksise me duket pak i tepruar.....

Orthodoset shqiptare nuk jane aq injorante qe te pranojne janullatosin per drejtuesin e tyre. E sa per fe Orthodokset, jane Shqiptare ne fillim e pastaj Orthodokse apo noi gjo tjeter qe i pengon me qen shqitare. U bo gati 15 vjet qe janullatosi eshte neper kom e nuk kan von nji qe flet gjuhen shqipe akoma ne krye. Jam kurioz nqs ne bullgari apo rumani flasin greqisht neper kisha?!!!

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar mė parė nga thorgal
    Ne rradhe te pare lexoje pak kete firmen time
    Ne rradhe te dyte : Sot ne Shqiperi ka vetem 5% Myslymane praktikante keshtu qe nqs nje njeri e ka emrin Sulejman ose mbiemrin Pelushi a Myftaraj s'do te thote qe eshte Myslyman, mund te jete edhe Ortodoks biles edhe Peshkop i Korces psh.
    qe te kesh emrin myftaraj apo abaz mund te jesh edhe ortodoks?????????

me duket se po genjen veten, e jo te tjeret...........

por problemi im nuk eshte se sa i mire apo i keq eshte janullatusi..(kjo nuk me intereson se une nuk jam fetare)....por ata qe duhet te flasin per kete ceshtje,eshte vetem komuniteti ortodoks...e jo myslymanet apo ateistet.....
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar Maska e thorgal
    Anėtarėsuar
    20-05-2002
    Vendndodhja
    me zemer ne Shqiperi
    Postime
    296
    Citim Postuar mė parė nga Akili-A
    qe te kesh emrin myftaraj apo abaz mund te jesh edhe ortodoks?????????

me duket se po genjen veten, e jo te tjeret...........

....
    Nqs ti nuk e kupton ate qe kam shkruar , thuaj - nuk e kuptoj - edhe kam per ta sqaruar

Atehere, edhe nje here:
    Nuk e tregon emri ose mbiemri qe ke perkatesine tende fetare pasi emrin ta vene prinderit kurse fene e zgjedh vete, psh At Johan Pelushi , Peshkopi i Korces vjen nga nje familje myslymane, Kastriot Myftaraj, shkrimet e te cilit i kemi s'jelle ketu eshte pagezuar katolik me duket po ashtu edhe Ibrahim Rugova para se te vdese sic ka ndodhur me shume Shqiptare te tjere. E kuptove apo duhet te ta shpjegoj edhe njehere ?

por problemi im nuk eshte se sa i mire apo i keq eshte janullatusi..(kjo nuk me intereson se une nuk jam fetare)....por ata qe duhet te flasin per kete ceshtje,eshte vetem komuniteti ortodoks...e jo myslymanet apo ateistet.
    1) Mos e vrij mendjen shume atehere se kush duhet te flase per kete ceshtje

2) At Anastasin Ortodokset Shqiptare, ku edhe une bej pjese nuk e kane dashur kurre ne krye te tyre por ate na e kane sjelle Ramiz Alia me politikane e akademike te tjere, keshtu qe u takon Politikaneve tane dhe Akademikeve ta heqin dhe na takon ne Shqiptareve te fasim e ti kujtojme ata (Politikanet e Akademiket).

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar mė parė nga thorgal
    Nqs ti nuk e kupton ate qe kam shkruar , thuaj - nuk e kuptoj - edhe kam per ta sqaruar

Atehere, edhe nje here:
    Nuk e tregon emri ose mbiemri qe ke perkatesine tende fetare pasi emrin ta vene prinderit kurse fene e zgjedh vete, psh At Johan Pelushi , Peshkopi i Korces vjen nga nje familje myslymane, Kastriot Myftaraj, shkrimet e te cilit i kemi s'jelle ketu eshte pagezuar katolik me duket po ashtu edhe Ibrahim Rugova para se te vdese sic ka ndodhur me shume Shqiptare te tjere. E kuptove apo duhet te ta shpjegoj edhe njehere ?
    kur pagezohet dikush ne fene e krishtere i vihet edhe nje emer kristian i cili festohet ne nje dite te vitit......me sa di une.....
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar Maska e Trimi81
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Mbi Toke
    Postime
    65
    Kryehoxha i Shqiperise eshte shqiptar musliman, kryeprifti katolik i Shqiperise eshte shqiptar katolik, lideri kryesor i bektashinjve eshte shqiptar bektashi, kryeprifti ortodoks i Shqiperise eshte GREK ortodoks (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Pse ky i fundit keshtu?!!!!!!!! Valle kaq naive jane shqiptaret te pranojne nje grek ne krye te kishes se tyre, kur historikisht dihet cfare qellimesh te erreta ka pasur Greqia karshi Shqiperise gjate dy shekujve te fundit?!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-03-2007
    Postime
    128
    Ai t'pakten nuk flet as shqip.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    KISHA ORTHODHOKSE AUTOQEFALE E SHQIPERISE

Rr. e Kavajės Nr. 151, Tiranė. Tel. 234117 Fax. 232109

Nr. 103/1 Prot. Tiranė, 28 Mars 2007

D e k l a r a t ė

Herė pas here shfaqet nėpėr stacione televizive e gazeta individi Nikolla Marku nga Elbasani, i cili bėn deklarata fyese, sulme shpifėse dhe propozime qesharake pėr Kishėn Orthodhokse.

Jemi tė detyruar tė ritheksojmė, se zotėria nė fjalė nuk bėn pjesė dhe as ka ndonjė lidhje me Kishėn Orthodhokse Autoqefale tė Shqipėrisė, e cila ėshtė e vetmja qė njihet nga shteti dhe gjithė komunitetet e tjera fetare nė Shqipėri, si dhe organizmat fetarė ndėrkombėtarė. Ai pėrfaqėson vetėm veten e tij dhe qarqet qė e pėrdorin pėr qėllime qė zakonisht nuk kanė lidhje me besimin.

Ėshtė e papranueshme dhe e dėnueshme qė njė njeri i tillė, i ndihmuar nga disa media dhe ndonjė politikan, tė keqinformojė dhe ēorodisė opinionin e gjerė publik me deklarata tė pėrēarta; njė njeri qė shfaqet si prift, ndėrkohė qė ai nuk njihet si klerik nga asnjė Kishė Orthodhokse e botės, nga asnjė Kishė e komunitetit tjetėr tė krishterė dhe nga asnjė organizėm ndėrkristian.

Sekretariati i Sinodit tė Shenjtė

Citim Postuar mė parė nga Albo
    KISHA ORTHODHOKSE AUTOQEFALE E SHQIPERISE

Rr. e Kavajės Nr. 151, Tiranė. Tel. 234117 Fax. 232109

Nr. 103/1 Prot. Tiranė, 28 Mars 2007

D e k l a r a t ė

Herė pas here shfaqet nėpėr stacione televizive e gazeta individi Nikolla Marku nga Elbasani, i cili bėn deklarata fyese, sulme shpifėse dhe propozime qesharake pėr Kishėn Orthodhokse.

Jemi tė detyruar tė ritheksojmė, se zotėria nė fjalė nuk bėn pjesė dhe as ka ndonjė lidhje me Kishėn Orthodhokse Autoqefale tė Shqipėrisė, e cila ėshtė e vetmja qė njihet nga shteti dhe gjithė komunitetet e tjera fetare nė Shqipėri, si dhe organizmat fetarė ndėrkombėtarė. Ai pėrfaqėson vetėm veten e tij dhe qarqet qė e pėrdorin pėr qėllime qė zakonisht nuk kanė lidhje me besimin.

Ėshtė e papranueshme dhe e dėnueshme qė njė njeri i tillė, i ndihmuar nga disa media dhe ndonjė politikan, tė keqinformojė dhe ēorodisė opinionin e gjerė publik me deklarata tė pėrēarta; njė njeri qė shfaqet si prift, ndėrkohė qė ai nuk njihet si klerik nga asnjė Kishė Orthodhokse e botės, nga asnjė Kishė e komunitetit tjetėr tė krishterė dhe nga asnjė organizėm ndėrkristian.

Sekretariati i Sinodit tė Shenjtė
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

Persa i takon mbeshtetesve aq te flakte te ketij mark nikolles..... pergjigjen e moret zyrtarisht!!!

Pershendetje te gjitheve.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar mė parė nga Fenomeni

I Nderuari Z. Ate Nikolle Marku!

Nuk e di pse kjo teme titullohet "fenomeni" Nikolla Marku? Ai qe e ka hapur e nis temen me nje artikull te gazetes Koha Jone. Ne leter zoteria drejtohet me Z. Ate Nikolle Marku kurse ktu ju e degradoni ne fenomen? Pse?

Ju lutem atyre qe e moderojne kete teme nderojeni titullin e ksaj teme.

Perjashtuar Maska e Trimi81
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Mbi Toke
    Postime
    65

Smile

Citim Postuar mė parė nga vagabondo_nyc
    Nuk e di pse kjo teme titullohet "fenomeni" Nikolla Marku? Ai qe e ka hapur e nis temen me nje artikull te gazetes Koha Jone. Ne leter zoteria drejtohet me Z. Ate Nikolle Marku kurse ktu ju e degradoni ne fenomen? Pse?

Ju lutem atyre qe e moderojne kete teme nderojeni titullin e ksaj teme.

Ca pyetje qe ben dhe ti!!! Akoma se ke kuptuar qe aty eshte qellimi qe te degradohen figurat shqiptare dhe te ngrihen ne qiell ato greke?!!!

Faqja 6 prej 43 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. 6 dhjetor - Shėn Nikolla i Mirės sė Likisė
    Nga Manulaki nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 07-12-2024, 02:55
  2. Onufri, ikonografi mė i madh shqiptar
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 06-11-2013, 13:00
  3. Shen Nikolla, apo Santa Klaus, apo Plaku i vitit te ri
    Nga Seminarist nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-12-2012, 11:53
  4. Fenomeni i glorifikimeve dhe pėrbuzjeve ekstreme
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2006, 16:12
  5. Niko Nikolla
    Nga Ladi05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-01-2006, 19:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •