Postuar mė parė nga Albo
Ty me ta pa dhane Zoti pak me shume frymzim kombetar,te kishin respektue njerezit me shume.
Mos u ngaterro ti me Genesisin,se ai eshte ne rregull.
Ti nuk je ne rregull.
Sepse ti e larteson nje teolog te huaj sikur te ishte ai mesia vet.Nuk do te kishte gje te keqe ketu ,nese qendrimi yt do te mbetej individual dhe vetem ne aspektin religjioz.Por, ti do te na marresh per te marre te te besojme se njeriu(siq bene ti) mund te jete ne te njejten kohe religjioz, duke i`a puth doren te huajit,i cili s`ka bere asgje kunder gjithe atyre mutsihaneve te shtetit te tij ndaj kombit tone,dhe ne te njejten kohe te jete kombetar.KJO S`SHKON,SEPSE KETU S`KA LOGJIKE.
Ose je per kombin tend ose je per fene,qe ta diktojne te huajt me qellim te asimilimit te llojit tend.
Ti mund te mesosh shume nga disa Shqiptare te nderuar Ortodoks te ketij forumi!Ata (te cilet i mendoj une) jane shprehur shume qarte:
FEJA PO,POR ME SHQIPTAR NE KRYE TE KOMUNITETIT FETARE.
E sa i perket qendrimit tim,une letrat i kam shume te qarta: une jam per kombin .Dhe s`del bire nene qe me ben t`ia puth doren pse ka zotesi te caktuar si teolog!
Une i`a puth doren vetem shqiptarit qe ka dhene gjakun per ruajtjen e llojit tone.Vetem atij dhe askujt tjeter!
Ja p.shu.rrsha besimin atij personi qe e ve fene mbi kombin e vet.
Krijoni Kontakt