Close
Faqja 28 prej 43 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 425
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2006
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga Albo
    Po ti lexoje me rradhe ato rreshta, e te mos komentoje ne ate qe nuk ke lexuar, do te kuptoje ca te verteta te hidhura per ate koken tende. Kryepeshkopi i pare kanonik i KOASH nuk ka qene Imzot Theofan Noli qe u larguar ne 1924 per te mos u kthyer me kurre ne vendlindje, por ishte Hiresia e Tij Kryepeshkopi Kristofor Kissi. Dhe meritat per autoqefaline nuk i takojne atyre qe dikton Partia, por mbare komunitetit orthodhoks, klerit KANONIK te tij, Kishes Meme qe na dha Autoqefaline dhe krereve te shtetit shqiptar: Mbretit Zog e kryeministrit Koco Kota qe mbeshteten ne cdo hap perpjekjet e klerit orthodhoks pa i futur hundet ne punet e Kishes.

Albo

Ty me ta pa dhane Zoti pak me shume frymzim kombetar,te kishin respektue njerezit me shume.
    Mos u ngaterro ti me Genesisin,se ai eshte ne rregull.
    Ti nuk je ne rregull.
    Sepse ti e larteson nje teolog te huaj sikur te ishte ai mesia vet.Nuk do te kishte gje te keqe ketu ,nese qendrimi yt do te mbetej individual dhe vetem ne aspektin religjioz.Por, ti do te na marresh per te marre te te besojme se njeriu(siq bene ti) mund te jete ne te njejten kohe religjioz, duke i`a puth doren te huajit,i cili s`ka bere asgje kunder gjithe atyre mutsihaneve te shtetit te tij ndaj kombit tone,dhe ne te njejten kohe te jete kombetar.KJO S`SHKON,SEPSE KETU S`KA LOGJIKE.
    Ose je per kombin tend ose je per fene,qe ta diktojne te huajt me qellim te asimilimit te llojit tend.
    Ti mund te mesosh shume nga disa Shqiptare te nderuar Ortodoks te ketij forumi!Ata (te cilet i mendoj une) jane shprehur shume qarte:
    FEJA PO,POR ME SHQIPTAR NE KRYE TE KOMUNITETIT FETARE.

E sa i perket qendrimit tim,une letrat i kam shume te qarta: une jam per kombin .Dhe s`del bire nene qe me ben t`ia puth doren pse ka zotesi te caktuar si teolog!
    Une i`a puth doren vetem shqiptarit qe ka dhene gjakun per ruajtjen e llojit tone.Vetem atij dhe askujt tjeter!

Ja p.shu.rrsha besimin atij personi qe e ve fene mbi kombin e vet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kandili 1 : 05-05-2007 mė 10:26

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Po ti lexoje me rradhe ato rreshta, e te mos komentoje ne ate qe nuk ke lexuar, do te kuptoje ca te verteta te hidhura per ate koken tende. Kryepeshkopi i pare kanonik i KOASH nuk ka qene Imzot Theofan Noli qe u larguar ne 1924 per te mos u kthyer me kurre ne vendlindje, por ishte Hiresia e Tij Kryepeshkopi Kristofor Kissi. Dhe meritat per autoqefaline nuk i takojne atyre qe dikton Partia, por mbare komunitetit orthodhoks, klerit KANONIK te tij, Kishes Meme qe na dha Autoqefaline dhe krereve te shtetit shqiptar: Mbretit Zog e kryeministrit Koco Kota qe mbeshteten ne cdo hap perpjekjet e klerit orthodhoks pa i futur hundet ne punet e Kishes.

Albo
    Nuk di nese e keni lexuar vepren dy-vellimore te Nasho Jorgaqit. Nuk besoj se ka njeri ne ate vend, qofte ky Janullatosi qe mund te vije e te heqi figuren e nje personi me ato permasa. Imzot Noli iku qe mos i hiqnin koken, dhe na duheshe dikush te ishte i gjalle se boll koka kane henger regjimet shqiptare ne konkomitance me ato fqinje. Patjeter qe i takojne mbare komunitetit Orthodoks, por shkendijen nuk e ka dhene At. Kissi, por At. Noli.

Prandaj dhe une vura nje postim per prifta te tjere shqiptare(te panjohur keta, cudi qe partia nuk thote gje per At Stath Melanin ?) qe kane luftuar per te mbrojtur gjuhen e meshes.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar Maska e Trimi81
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Mbi Toke
    Postime
    65
    Kot nje pyetje kisha une. Ky eshte ai shoku i Janulles qe i dha bekimin per te ardhur ne Shqiperi?

http://www.youtube.com/watch?v=ibuU6pTLJPk

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anėtarėsuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    lereni albon rehat se eshte dashuruar mbas cubistit matjan, kshu qe domosdo do ja nxjerri bojen nolit. o beri dhe agjet komunist te shkretit vetem se kerkonte qe kufijt e shqiperise te njiheshin nga okb-ja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-02-2007
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    187
    Kuku nene a vertet kisha ka ndikim kaq mbi njerezit te shkolluar,
    Albo te lutem e morem vesh se je i trent pas Anastasit.

E mjera Shqiperi kur ke njerez te tille te shitur, dhe i ul vlerat e kombit te vet kurse
    i ngrit te armikut, MERENI ME MEND PLUS NJE ADMINISTRATOR TE KETE KESI MENDJE.
    kur do te mbushemi mend njehere pergjithmon.
    ME DUKET KURRRE
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nostradamus99 : 05-05-2007 mė 14:59
    "Unė jam mirė kur asht mirė Shqipnia"

Je vais bien quand l'Albanie va bien

Meqe ky Janullatosi qenka kaq i respektuar e i degjohet zerin ne oborret e Athines,
    perse nuk ndermjeteson me qeverine greke per liberalizimin e plote te vizave per shqiptaret qe punojne ne Greqi DHE PA KUSHTE !
    E perse nje shqiptar nga Kukesi apo nga Mati duhet te deklarohet vorio-epiriot i leshit, te nderroje edhe emrin per hir te nje vize apo nje dokumenti qe i mundeson te bej dy pare te ushqeje femijet ?
    Ja per gjera te tilla kane nevoje shqiptaret, e jo per dokrrat e denglat e Janullatosit.
    Ai si prift e ka kryer misionin, tani le te ktheje mushken nga ka ardhur !
    Ne nje vizite qe kam bere ne kishen orthodhokse te Korces, jam ndjere shume keq kur kam pare ikonen e te ashtequajturit Shen Kozma.
    Nuk e kuptoj se cdo ikona e nje armiku te popullit tim, te gjuhes shqipe ne nje kishe shqiptare !!!!
    Per keto gjera eshte shpallur ai shenjtor ?!!!
    Ja per gjera te ketij kalibri e te kesaj fushe ka ardhur ky Janullatosi.
    Po cti besh kur kemi nje qeveri dordolecesh !
    Pa he duroni, se po vjen edhe ora e shqiptarit

Citim Postuar mė parė nga Trimi81
    Kot nje pyetje kisha une. Ky eshte ai shoku i Janulles qe i dha bekimin per te ardhur ne Shqiperi?

http://www.youtube.com/watch?v=ibuU6pTLJPk
    Bravo Trimi81
    Ja pra, keto jane qellimet dashkeqese te kishes greke ne Shqiperi
    Ja se si ndjellin percarje dhe urrejtje midis nesh.
    Pse keshtu i ka udhezuar Krishti ne shkrimet e shenjta?!!!
    Nuk na intereson fare reputacioni i tyre ne boten akademike te teologjise.
    Cilido prift grek qe shprehet si ky gajdhuri tek kjo videoja duhet shpallur
    person i padeshirueshem.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,305
    Postimet nė Bllog
    22
    Ty me ta pa dhane Zoti pak me shume frymzim kombetar,te kishin respektue njerezit me shume.
    Djalosh, une jam arsyeja qe ti po shkruan e diskuton ketu ne forumin shqiptar. Sa kam bere une per kombin ne ato pak vite qe mbaj mbi supe, ti nuk ke per ti bere kur te te kete vajtur mjekra tek brezi.

Une nuk kam nevoje per respektin e turmes, une kam nevoje per respektin e njerezve qe kerkojne e mbrojne te verteten. Kjo i dallon intelektualet nga turma qe edhe nuk di edhe nuk do te mesoje.

Nuk di nese e keni lexuar vepren dy-vellimore te Nasho Jorgaqit. Nuk besoj se ka njeri ne ate vend, qofte ky Janullatosi qe mund te vije e te heqi figuren e nje personi me ato permasa. Imzot Noli iku qe mos i hiqnin koken, dhe na duheshe dikush te ishte i gjalle se boll koka kane henger regjimet shqiptare ne konkomitance me ato fqinje. Patjeter qe i takojne mbare komunitetit Orthodoks, por shkendijen nuk e ka dhene At. Kissi, por At. Noli.
    Nasho Jorgaqi, nje komunist edhe sot e kesaj dite, dhe nje njeri qe e ka per nder qe eshte komunist, nuk shkruan per njerez si une, shkruan per njerez te kallepit tend dhe per te gjithe ata qe jetojne ne Shqiperi dhe kane degjuar qe na paskerkash qene njehere nje prift me emrin Noli, edhe emrin e sakte nuk ia dine. Une Nolin nuk e njoh nga syte e nje komunisti qe eshte dashuruar me Nolin thjeshte per frymen proletare te poezive dhe bindjeve te tij politike. Une Nolin e njoh nga goja e nga syte e atyre qe jane ulur ne nje tavoline me te e kane ngrene buke bashke, nga goja e atyre qe kane qene te pranishem ne Kishe kur ai ka meshuar e kane marre kungaten prej tij.

Nga profesionet e shumta qe ka patur Noli, detyra e priftit ka qene ne fund te listes. Dhe sa per formimin e tij si prift, kete e deshmojne si hirotonisjet e dyfishta, si fryma anti-kanonike qe solli ne gjirin e komunitet orthodhoks ne Amerike qe e ndau me dysh, si edhe gabimet trashanike doktrinore qe beri ne perkthimet e tij kishtare. Dhe une nuk i them keto per te denigruar figuren e Nolit pasi ai ka qene dhe mbetet nje njeri me kulture te gjere. Une i them keto qe ti dhe kushdo te mos adhuroni verberisht, por te nxirrni mesime nga gabimet e burrave te medhenj.

Dhe ajo qe eshte me bukura, fale atij shembullit te keq te Imzot Nolit qe nga prift u be deputet, revolucionar, kryeminister, ju sot kujtoni se te gjithe prifterinjte orthodhokse merren me politike e i fusin hundet ne punet e shtetit. Keshtu mendon nje i pashkolle si Nikolle Marku ne Elbasan qe kujton se eshte Noli i dyte, keshtu mendoni edhe ju qe kujtoni se Kryepeshkopi Anasts merret me politike e spiunlleqe.

lereni albon rehat se eshte dashuruar mbas cubistit matjan, kshu qe domosdo do ja nxjerri bojen nolit. o beri dhe agjet komunist te shkretit vetem se kerkonte qe kufijt e shqiperise te njiheshin nga okb-ja.
    Ata qe nuk kane lexuar ndonje liber historie mbi jeten e vepren e Mbretit Zog, e quajne ate cub nga mati. Shko e bli dy librat qe kane dale ne Londer ne keto 2 vitet e fundit mbi jeten e mbretit Zog, lexoi e pastaj hajde te diskutosh me mua per historine dhe personalitetin e Zogut. Lexo edhe kujtimet e Eqrem Bej Vlores nese do te mesosh per Zogun e Nolin bashke.

Sebastianos nuk eshte "miku i Janullatos" por armiku i Kryepeshkopit pasi Kryepeshkopi nuk i fliste popullit grek per nje "Epir te pushtuar" por per nje popull te dashur e te vuajtur qe ka nevoje per ndihmen tuaj. Ne do te mesosh me shume per Sebastianos, nisi nje email Fatmir Cicit ne Kanada se ka qene dishepulli i tij ne Greqi, mbase te tregon dy gjera me shume per jeten e tij.

Shiko sa mire eshte kur pyet, meson dy gjera me shume.

Meqe ky Janullatosi qenka kaq i respektuar e i degjohet zerin ne oborret e Athines,
    perse nuk ndermjeteson me qeverine greke per liberalizimin e plote te vizave per shqiptaret qe punojne ne Greqi DHE PA KUSHTE !
    Tre jane shtyllat kryesore mbi te cilat jane ndertuar maredheniet shqiptaro-greke ne keto 2 dekadat e fundit: ata emigrantet shqiptare ne Greqi, ai minoriteti grek ne Shqiperi, dhe prania e Kryepeshkopit Anastas ne krye te KOASH. Dhe asnje burre shteti shqiptar apo grek ne keto 2 dekadat e fundit nuk ka bere me shume per maredheniet midis dy popujve se sa Kryepeshkopi: eshte merite e Kryepeshkopit qe minoriteti grek u integrua ne rradhe te pare brenda KOASH; eshte merite e Kryepeshkopit me shembullin e tij te jetes qe ka bere qe minoriteti grek ne Shqiperi te mos jete separatist por i integruar plotesisht ne jeten politike te vendit; eshte merite e Kryepeshkopit Anastas me pranine e tij ne Shqiperi per plot dy dekada qe i ka deshmuar popullit grek qe shqiptaret nuk jane turq, nuk jane as armiq te Greqise, jane nje popull i lashte e me tradite si vete greket qe nuk duhet izoluar por duhet ndihmuar e perqafuar. Dhe kjo lloj ndihme eshte 100fish me e madhe se sa ndihma e nje vize apo nje leje kalimi.

Ne nje vizite qe kam bere ne kishen orthodhokse te Korces, jam ndjere shume keq kur kam pare ikonen e te ashtequajturit Shen Kozma.
    Nuk e kuptoj se cdo ikona e nje armiku te popullit tim, te gjuhes shqipe ne nje kishe shqiptare !!!!
    Per keto gjera eshte shpallur ai shenjtor ?!!!
    Shen Kozmai eshte nje Shenjtor Shqiptar, packa se ai ka lindur ne Greqi pasi martirizimi i Tij u be ne Shqiperi e jo ne Greqi. Lipsani i Tij, fale perkujdesjes se Kryepeshkopit nuk eshte me nen kujdesin e Kishes Greke, eshte ne kujdesin e Kishes Shqiptare, ne Tirane. Ashtu si Kisha e Shen Kozmait ne Kolkondas te Shqiperise, ndertuar per nder te shenjtorit ne vendin ku u martirizua nga Ali Pashe Tepelena, mbledh cdo 24 gusht pelegrine nga mbare Ballkani.

Dhe po do te mesosh per jeten e Shen Kozma Etolianit, nje prej shenjtoreve me te nderuar nga orthodhokset shqiptare, lexo ate qe te meson Kisha e jo ate qe te mesojne "nacionalistet e rruges" greke apo shqiptare qe nje martir e shesin here si baba te Greqise, e here si armik te Shqiperise.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=39920

Albo
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 06-05-2007 mė 02:45

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Nasho Jorgaqi, nje komunist edhe sot e kesaj dite, dhe nje njeri qe e ka per nder qe eshte komunist, nuk shkruan per njerez si une, shkruan per njerez te kallepit tend dhe per te gjithe ata qe jetojne ne Shqiperi dhe kane degjuar qe na paskerkash qene njehere nje prift me emrin Noli, edhe emrin e sakte nuk ia dine. Une Nolin nuk e njoh nga syte e nje komunisti qe eshte dashuruar me Nolin thjeshte per frymen proletare te poezive dhe bindjeve te tij politike. Une Nolin e njoh nga goja e nga syte e atyre qe jane ulur ne nje tavoline me te e kane ngrene buke bashke, nga goja e atyre qe kane qene te pranishem ne Kishe kur ai ka meshuar e kane marre kungaten prej tij.
    Nasho Jorgaqi e para punes, le te kete qene pjese e atij regjimi, eshte dhe mbetet nje figure e madhe e letrave shqiptare. Pa u marr me Nasho Jorgaqin, hajde flasim per Ismail Kadarene, i cili ne debatet e fundit qe ai ben ti e mbron teresisht. Ne ka te kaluar komuniste Ismail Kadareja nuk e ka njeri, dhe mos me thuaj jo se shpia e tij ka qene poshte meje. Hiqe ti petkun e injorances dhe mundohu ti shohesh njerezit per ato qejane sot, [u] te gjithe pa perjashtim[/b] jo si te te shkoj ty interesi. Nasho Jorgaqi ka botuar dicka qe eshte bazuar ne arkivat qe i mbeten Nolit(sepse pjesa e madhe ju dogj nga greket ne amerike), arkivat e shtetit, gazetat e botuara nga ai, arkivat e Harvard University etj. Pra nuk ka shpikje proletare, por ka nje biografi te mirfillte te vepres se Nolit si njeri perfshi dhe gabimet e tia.

Nga profesionet e shumta qe ka patur Noli, detyra e priftit ka qene ne fund te listes. Dhe sa per formimin e tij si prift, kete e deshmojne si hirotonisjet e dyfishta, si fryma anti-kanonike qe solli ne gjirin e komunitet orthodhoks ne Amerike qe e ndau me dysh, si edhe gabimet trashanike doktrinore qe beri ne perkthimet e tij kishtare. Dhe une nuk i them keto per te denigruar figuren e Nolit pasi ai ka qene dhe mbetet nje njeri me kulture te gjere. Une i them keto qe ti dhe kushdo te mos adhuroni verberisht, por te nxirrni mesime nga gabimet e burrave te medhenj.
    Mos do te thuash qe Sebastianosi ka patur si detyre te pare te qenit Prift ? Ja ti ka vene me video te dokumentuara antari i forumit tend se kush merrej me politike urrejtjeje e kush me fe. Hap nje teme dhe na thuaj per gabimet e tija ne perkthimet doktrinore(un i kam te gjitha librat e Nolit) dhe ta krahasoj me ty bashke nese ka ndonje gabim ne doktrine apo ska. Apo patjeter duhet me mbeshtet cdo gje qe behet sot dhe mohohet cdo gje qe eshte bere dje ?

Dhe ajo qe eshte me bukura, fale atij shembullit te keq te Imzot Nolit qe nga prift u be deputet, revolucionar, kryeminister, ju sot kujtoni se te gjithe prifterinjte orthodhokse merren me politike e i fusin hundet ne punet e shtetit. Keshtu mendon nje i pashkolle si Nikolle Marku ne Elbasan qe kujton se eshte Noli i dyte, keshtu mendoni edhe ju qe kujtoni se Kryepeshkopi Anasts merret me politike e spiunlleqe.
    Jo mo jo, fillo me Sebastianosin, vazhdo me Artemien, vazhdo me "presidentin" e pare te Qipros, po deshe bej nje xhiro dhe tek revolucioni Grek, vazhdo dhe me Shen Kozmain dhe mallkimet e tia(keto fatmiresisht ruhen dhe ne nje burim tjeter te Kolegjit Basilian) dhe pastaj merru me qeverine e deshtuar te Nolit. Dhe te gjithe e dime pse deshtoi, ne nje shtet trifetar akoma anadollak ne mentalitet nuk mund te kesh nje fryme revolucionare si te Nolit, qe shkel cdo etape zhvillimi dhe mundohet ti kaloj me shpejtesine me te madhe. Vullneti qe gjithsesi i mire, dhe ajo ka rendesi per ne.

Ky vullnet i mire i Atit Theofan nuk po shifet ama nga Anastas Janullatosi. Mos shikoni kisha e xhamia por feja e shqiptarit eshte shqiptaria. Le ti marrin keto fjale por le te fokusohemi tek pjesa e pare jo tek pjesa e dyte e shprehjes. Ata kot nuk quhen baballaret tone te kombit, sepse pervec se e ngriten ate komb nga germadhat, kane dhene dhe disa shprehje orakullore epike qe do jene gjithmone aktualitet, ashtu si dhe Faik Konica apo Gjergj Fishta etj kane te tyret. Pra un nuk i shof Arabit xhamirat qe po nderton, sepse me logjiken tende i bie qe edhe ata te kene merite per nje ringjallje te fese muslimane, dhe ne menyre te barabarte nuk do shikoj as kishat e Janullatosit dhe Vatikanit, por do shoh vullnetin e tyre per te ndihmuar popullin shqiptar. Dhe ky Vullnet shifet ne ndihmat konkrete ne arenen nderkombetare, dhe ceshtjet me thelbesore te shqiptareve sot jane
    1) Integriteti territorial
    2) Ceshtja e Kosoves
    3) marredheniet me fqinjet, sidomso Greket

Deri tani, fuqia e ketyre njerezve nuk eshte vene ne veprim per asnje nga keto ceshtje, perndryshe kane heshtur. Dhe ti nuk mund te justifikohesh se feja eshte e ndare nga kombi, sepse realisht nuk esht. Pervec shteteve si Turqia(qe sapo postove nje reportazh se si mund te kerrcasi gati gati lufte civile ne institucionet e larta) qe feja eshte e ndare nga shteti dhe e ka ushtria ne dore, kudo feja eshte e futur tek shteti. Nese Anastas Janullatosi zgjedh dhe na nderon me postin e tij si kryetar i KOASH-it atehere duhet te bej me teper per mbrojtjen e shqiptareve, ashtu sic i shkon dhe parashtesa AT, nje AT i trefishte, AT-prift, AT-mesues, AT-baballar. Nese keto interesa bihen ndesh me etnine e tij, ateher ka ardhur koha qe dikush tjeter te marri vendin e tij. Nese ky esht At Nikolle Marku apo jo, kjo eshte tjeter ceshtje, por nje gje eshte e sigurte, nuk do gjykohemi nga bemat ne aparence, por nga qellimet tona.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar Maska e Trimi81
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Mbi Toke
    Postime
    65

Smile

Bobobo sa lobing te fuqishem paska pasur dhe ky Janulla ketu ne forum !!!!! . Sinqerisht nuk ma merrte mendja te kishte tifoze kaq te zjarrte. Te thuash "Noli burre i keq dhe Janulla burre zotni", mund te jesh cdo gje por vetem shqiptar jo.

Albo sinqerisht thuaje troc o burre qe ta dime dhe ne. Cfare je, shqiptar, grek, vlleh, jevg, minoritetet malazez, minoritet maqedonas?!!!. Nuk ka ndonje gje te keqe te thuash qe sje shqiptar qofte dhe me origjine. Thjesht ta dime te pakten qe te mos lodhim gishtat duke shtypur ne te ardhmen me tema te tilla . Do digjem nga kureshtja derisa sa te me japesh nje pergjigje te SINQERTE

Faqja 28 prej 43 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. 6 dhjetor - Shėn Nikolla i Mirės sė Likisė
    Nga Manulaki nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 07-12-2024, 02:55
  2. Onufri, ikonografi mė i madh shqiptar
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 06-11-2013, 13:00
  3. Shen Nikolla, apo Santa Klaus, apo Plaku i vitit te ri
    Nga Seminarist nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-12-2012, 11:53
  4. Fenomeni i glorifikimeve dhe pėrbuzjeve ekstreme
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2006, 16:12
  5. Niko Nikolla
    Nga Ladi05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-01-2006, 19:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •