Albo e urrej me shpirt Janullatosin vetem nga nje fakt qe eshte grek .Kryepiskopi Anastas nuk ka nevoje as per mbrojtjen time e as per mbrojtjen e askujt pasi ai ka me vete Perkujdesjen Hyjnore te Perendise qe e solli ne Shqiperi. Une ketu nuk po mbroj Kryepiskopin Anastas qe e nderon nje bote e tere, une ketu po luftoj injorancen e bashkeatdhetareve te mi qe jetojne e mendojne ende me nje moral anadollak. Ne vend qe te vleresoni nje njeri nga veprat qe ai ben, ju e vleresoni ne baze te paragjykimeve qe kini ne mendje.
Lexoni jeten e Kryepiskopit Anastas qe te mesoni se me ke keni te beni!
Dhe le te dali edhe Nikolle Marku e te na rrefeje jeten dhe veprat e tij ne sherbim te popujve dhe Kishes. Mbase atehere e kuptoni se ku po ju shpie ajo mushka.
Albo
Akoma ai nuk ka pashaporte shqiptare dhe ky eshte kulmi ............
Ai eshte agjent grek ne shqiperi dhe me detyrat qe i ka caktuar shteti grek ai vetem per te rrenuar shqiperine eshte .
Janullatos nuk ka ardhur kot ne shqiperi se nuk e mori malli per ne , kur mund te jetonte mire e bukur ne mes te Athines . por detyrat qe i jane caktuar atij per vorio epirin e kane detyruar te vije ketu dhe te drejtoje Bollanot dhe Dulet .
Albo ti je shqiptar dhe thua qe am krenar qe jam shqiptar
Albasoul shpirti i shqiptarit .
kurse ketej mbron nje njeri qe po shkaterron shqiperine me disa shpifje te tij per te fituar vorio epirin .
Albo nuk je dakort ti per te vene ne krye te KOASH nje shqiptar ???
perse na duhet Janullatos ne ???
Janullatosin le ta vleresoje kush te doje por e vleresojne si grek dhe ne greqi , ai nuk ka pune ne shqiperi , ne kemi mjaf figura qe mund te drejtojne KOASH dhe te mbrojne mbi te gjitha interesat es shqiperise . Janullatos eshte ekunderta ai mendon vetem si te fitoje vorio epirin .
JANULLAOS LARGOHU NGA SHQIPERIA NUK KE VEND NE VENDIN E SHQIPONJAVE DHE SHQIPETAREVE .
Krijoni Kontakt