![]()
Kesaj Beses i shkonka shume ky mbiemri Koke Dhima.![]()
Kaq kisha! Hahahahahaha.![]()
![]()
Kesaj Beses i shkonka shume ky mbiemri Koke Dhima.![]()
Kaq kisha! Hahahahahaha.![]()
As qe du me dit!
Pershendetje,
Ne vlore isha i pranishem edhe une. Ndonese ato qe thote PRI-LTN jane te verteta, ai ka harruar pa permendur pjesen me te bukur te shfaqjes, ardhjen e grupit Rumun Morandi. Pas asaj pritje te gjate dhe shume rraskapitese u duk se te gjithe u shlodhen kur ne skene doli Morandi. Pavarsisht se ora ishte rreth 2 e 30 te gjithe u cuan nga ku ishin ulur dhe u afruan te kercenin bashke me artistet te cilet nxoren nga repertori i tyre nje performance te shkelqyer cka e ndezi atmosferen dhe beri qe te gjithe ata te rinj e te reja ta harronin lodhjen e te kercenin. Edhe pasi u larguan, emri i grupit vazhdonte te therritej ne kor nga turma per tu rikthyer perseri ne skene. Me pas doli Panjabi MC per te cilin nuk kam ndonje simpati te vecante, dhe ngaqe ishim te lodhur u larguam bashke me disa miq te tjere. Mora vesh se me vone nje djale i ri u vra aty pasi u qellua me pistolete. Besoj se kjo e prishi gjithe atmosferen festive te krijuar para largimit.
Nuk eshte se harrova ta permend Morandin, une u largova para se te vinte ai se me pihej dhe aty kishte vetem birra te ngrohta.
Edhe une isha ne koncert.....mbas dy oresh ne qarkullimin e tmerrshem. andej nga ora 1 e nates, prezantuesja doli dhe tha se edhe kengetaret kishin mbetur ne qarkullim! pastaj nga ora 2 kendoi Morandi qe faktikisht nuk e njihja fare...dmth koncert koti
Postuar më parë nga E.T.
sa shkrim i bukur......tamam si reportazhet me aksioniste ne kohen e xhaxhit![]()
To look life in the face....
Per vete nuk e pash koncertin por sic degjova qe kur kengetaret vinin me vones ate e besoj SEPSE cdo here qe behet koncert ne shqiperi ne cdo qytet te shqiperise kengetaret vine me vones njersit dalin ne 10 te nates edhe kengetaret vine nga 12 edhe kur vin kengetaret njerzit jan te lodhur edhe ju ikin.
ALBANIA SPIRIT
STAY"S FOREVER
WITHIN IN THE SPIRIT
ne cfare siti i degjove kenget. Postoje linkun ketu qe ta degjojne dhe te tjeret po deshe.Postuar më parë nga Eagle
Tamam mbremje tipike shqiptare. Gjithcka shkon me se miri gjate shfaqjes me aheng dhe ne fund fare njeri vritet me thike ose me pistolete. Kjo ndodh shpesh si ne shqiperi dhe ne amerike fatkeqesisht.Postuar më parë nga E.T.
po e beni Besen e shkrete GOGOL fare vetem per shkak te mbiemrit qe ka. Une ia kam degjuar albumin dhe e ka shume yll. Te gjitha rrymat muzikore i pershtaten dhe ajo ka kenduar shume bukur. I ka te gjitha krijime, jo kenge te vjedhura turke ose greke. mos i bini kaq shume ne qafe.
ne fakt une e kam albumin e beses dhe me pelqen shume.e degjoj me shume kenaqesi.ka ze shume te mire.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Krijoni Kontakt