Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Jean Todt sot konfirmon gabimet e Ferrarit dhe Schumacherit dje lidhur me nderrimin e gomave tek xhiroja 15 ...Permbledh ato qe tha:

<< Pas daljes se Alonsos e kishim gjendjen nen kontroll . Pame qe gomat e thata , qe kishte Dellla Rosa e Heidfelt ecnin shume me shpejt se ato ''te ndermjetme'' qe kishte Schumakeri .
    Aty kishim mundesi ti nderronim gomat Schumit e me pas ai mund te konkurronte ne pozita te barabarta me 2 te tjeret per vendin e dyte (8pike)....

Menduam ndryshe dhe e lame ne piste me gomat e ndermjetme , te cilat u sheshuan fare tek xhirot e fundit .
    Aty gabuam perseri sepse nuk e keshilluam Schumakerin , qe te kenaqej me vendin e 5 apo te 6 ( 4 apo 5 pike ) e t e mos luftonte me Della Rosen e Heidfelt , pasi diefernca ne goma ishte e madhe ...
    .>>

Kam pershtypjen qe Ferrari ka hedhur ne ere nje shanc te madh dje....Nje rekuprim 5-6 pikes do ishte vendimtar...

Megjtihese ede garen tjeter Ferrari eshte favorit , por me pas Renault do e kete me te lehte....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga bayern
    Shumi do ishte turp te merrte pike sonte. Ne fakt edhe po te merrte pike do ja hiqnin se e kaloi De La Rosen duke prere shkurt shicane.

Nuk kishte dhe aq faj ne fakt, se i erdhi si nje shpulle ne fytyre ai parakalimi qe i beri Alonso nga pjesa e jashtme e ktheses, dhe ai parakalim do t'a kete hutuar shume.. rrezik ka menduar me pare "tani qe iku Montoya, s'ka kush me parakalon me"..

jo vetem Alonso (se parakalimin ja beri tamam sikur garonin makina dhe pilote ne kategori te ndryshme), po edhe De la Rosa, Heidfield.. pastaj u prish vete. E cuditshme, se nga keta qe nuk e kane mire idene, konsiderohet si "kampioni i pathyeshem i shiut".. qe te rifreskojne garen e djeshme, ka dhe Interlagos'96, Montecarlo'96 dhe Silverstone'98.. shi i madh ne te tre garat..

Citim Postuar më parë nga Inter forever
    Kam pershtypjen qe Ferrari ka hedhur ne ere nje shanc te madh dje....Nje rekuprim 5-6 pikes do ishte vendimtar...
    Kurse une kam pershtypjen se Ferrari shpetoi shume mire dje, per nje bullon fiksues qe i doli Alonsos.. se nje 10 pikesh nga spanjolli, e mbyllte te gjithe historine njehere e mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 07-08-2006 më 20:07
    Prektora

Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar më parë nga darwin
    Nuk kishte dhe aq faj ne fakt, se i erdhi si nje shpulle ne fytyre ai parakalimi qe i beri Alonso nga pjesa e jashtme e ktheses, dhe ai parakalim do t'a kete hutuar shume.. rrezik ka menduar me pare "tani qe iku Montoya, s'ka kush me parakalon me"..

jo vetem Alonso (se parakalimin ja beri tamam sikur garonin makina dhe pilote ne kategori te ndryshme), po edhe De la Rosa, Heidfield.. pastaj u prish vete. E cuditshme, se nga keta qe nuk e kane mire idene, konsiderohet si "kampioni i pathyeshem i shiut".. qe te rifreskojne garen e djeshme, ka dhe Interlagos'96, Montecarlo'96 dhe Silverstone'98.. shi i madh ne te tre garat..

Nuk jam dakort me ato qe ke shkruar....

Ishin SUPERIOR gomat Mischelin , qe ne kohe shiu ecnin shkelqyer...Perkundrazi gomat Brigestone te Schumacherit kishin probleme ...
    Schumi e tregoi veten te shtunen , ku masakroi Alonson e gjithe tufen ...Fatkeqesisht shiu i papritur te dielen gjeti te papergatitur Brigestone , qe nuk kishte bere prova me gomat ne kohe te lagesht ....

Schumacher tregoi edhe ne kete gare madheshtine e tij kur me goma te rrafshuara komplet arrinte te mbante pas De La Rosen , qe ecte me 4-5 sekonda me shpejt per xhiro ....

I njeti muhabet per Alonson...nese makina e tij ecte me 2-3 sekonda me shpejt per xhiro , dnaj makines se Schumit eshte normale qe e parakalon bnga lart -poshte apo anash ....

Eshte e vertete qe Schumi kishte fat kur i montuan keq bollonin Alonsos ....Por fat kishte edhe Alonso kur Schumi u godit nga Heidfeld dhe ju prish makina (gabim i Schumit qe nuk e la te kalonte pa problem ) ...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga inter_forever
    Nuk jam dakort me ato qe ke shkruar....
    amendamenti i pare plako, pa problem..

Ishin SUPERIOR gomat Mischelin , qe ne kohe shiu ecnin shkelqyer... Perkundrazi gomat Brigestone te Schumacherit kishin probleme...
    ah, dmth ka qene teresisht merita e gomave Michelin

Schumi e tregoi veten te shtunen , ku masakroi Alonson e gjithe tufen... Fatkeqesisht shiu i papritur te dielen gjeti te papergatitur Brigestone , qe nuk kishte bere prova me gomat ne kohe te lagesht....

Si keshtu?! Dmth, eshte teresisht merite e Schumit kur ecen me shpejt se te tjeret.. kurse ne asnje menyre "faj" i tij, kur jane te tjeret qe ecin me shpejt..
    kete je duke thene?

Schumacher tregoi edhe ne kete gare madheshtine e tij kur me goma te rrafshuara komplet arrinte te mbante pas De La Rosen , qe ecte me 4-5 sekonda me shpejt per xhiro....
    Perkundrazi, kjo tregon qartesisht per mediokritetin e De La Rosa..

I njeti muhabet per Alonson...nese makina e tij ecte me 2-3 sekonda me shpejt per xhiro , dnaj makines se Schumit eshte normale qe e parakalon bnga lart -poshte apo anash....
    Jo jo, se parakalimi i Alonsos gjehet vetem neper manuale.. mesa mbaj mend, si ai kam pare Villeneuve dikur qe ka bere kunder Schummy-t.. po vetem se atehere ishte kohe e thate.. ne Portugali, parakalim nga me te bukurit qe eshte dhene ne tv.

Eshte e vertete qe Schumi kishte fat kur i montuan keq bollonin Alonsos ....Por fat kishte edhe Alonso kur Schumi u godit nga Heidfeld dhe ju prish makina (gabim i Schumit qe nuk e la te kalonte pa problem ) ..
    Nqs do te mbaronin qe te dy garen, rezultati do te ishte...

tani, e kupton pse pati me fat Schummy? Me nderrim gomash (qe duhet ta bente detyrimisht, pune tjeter pse provuan dicka te ndryshme), nuk do te arrinte kurre me shume se vendi i peste. Kurse Alonso dilte vetem i pari.
    Prektora

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

.

E modhe kjo.

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Darwo,ti kur flet per Schumaherin,te duket sikur flet per Ariel Sharon.

Kishe tre jave qe ishin te ngjyrosura te kuqe(jo cdo e kuqe lidhet me komunizmin),nuk dukeshe verdalle,apo po nxirrje nga memorja Villenuevet e 96,nje cope mediokri pilot qe ngeli neper psikologer.
    Nje lloj arme perdor ti,per gjithhe ata qe ste pelqejne................."zjarrin" e eshkes se Xha Brahos.

Lavdi Zotit parakalimet e Schumit dhe garat e tij spektakolare jane aq te shumta,sa ska defter si ai yti,qe ti mbaje.

"Nuk mbulohet dielli me shoshe",thote nje shprehje e vjeter puro shqiptare,qe te mos e ngaterrosh serisht me te atyre prifterinjve franceze.

Te vazhdosh te kemngulesh e te vesh ne kandar Michael dhe salco-domaten e Barcelones tregon qe ke ngaterruarr guret,e di per cfare e kam fjalen.

Ps Qenke bere tifoz me Alonson,behar hesapi kane shkrire copat e akullit te Finlandes se Kimit.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443

1---ah, dmth ka qene teresisht merita e gomave Michelin

2---Si keshtu?! Dmth, eshte teresisht merite e Schumit kur ecen me shpejt se te tjeret.. kurse ne asnje menyre "faj" i tij, kur jane te tjeret qe ecin me shpejt..
    kete je duke thene?

3---Perkundrazi, kjo tregon qartesisht per mediokritetin e De La Rosa..

4--Jo jo, se parakalimi i Alonsos gjehet vetem neper manuale.. mesa mbaj mend, si ai kam pare Villeneuve dikur qe ka bere kunder Schummy-t.. po vetem se atehere ishte kohe e thate.. ne Portugali, parakalim nga me te bukurit qe eshte dhene ne tv.

.

amendamento ...

1---- Per te arritur nje fitore ne nje gare te Formula 1 duhen gjithe komponentet : makine+goma+pilot....

2---- Te shtunen ishin ne pozita pak a shume te barabarta , sepse si Brigestone dhe Michelin ishin pergatit gjithe javen per gare ne KOHE TE THATE .... E papritura e shiut favorizoi Michelin ,sepse Brigestone nuk kishte bere prova per kohe te lagesht ....
    SCHUMAKER edhe nje here tregoi qe eshte mbreti i formula 1 .....nuk kishte ASNJE mundesi me ato goma te jepte me shume ... Dha maksimumin ...Shif pilotet e tjere me goma Brigestone ku ishin .....Gjysem ore larg ...

3---- Per mua ishte merite e eksperiences se Schumakerit ..

4---- Po , po ne manuale ...Po ta perseris ....Nese njeri eshte me i shpejte 3-4 sekonda per xhiro te parakalon edhe nga poshte ose nga larte....
    Ne ate situate Alonso kishte mundesi te ndalonte e te pinte nje cigare e perseri fitonte , aq e madhe ishte diferenca e gomave.....Ishte incidenti i Raikonen qe i afroi makinat...

shendet ...

Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    inter, mos e merr personale plako se nuk kam asgje me ty.. bile e kam qejf anti-juventinizmin tend.. do te te pergjigjem ne darke per ato qe ke shkruar, se me duhet te iki tani..

kurse ty Kolomb, do te te shpjegoj se perse nuk ke ide shume te qarta, rreth garave te f1.. pa qejfmbetje, he?

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    inter, mos e merr personale plako se nuk kam asgje me ty.. bile e kam qejf anti-juventinizmin tend.. do te te pergjigjem ne darke per ato qe ke shkruar, se me duhet te iki tani..

kurse ty Kolomb, do te te shpjegoj se perse nuk ke ide shume te qarta, rreth garave te f1.. pa qejfmbetje, he?
    Kur kolombi shihte Formula1,ti besoj ishe akoma te garat e rrethit ciklistik shqiptar.

Fol,se sme mbetet qejfi,vec kur te shkruash hiqi syzet anti-Schumaher.
    Ne kete menyre respekton kete lloj sporti,por edhe veten.

Me ate pelqimin tend te antijuventinizmin e mesiperm i vure kapak atyre qe thosha edhe une...................

Ndonje te re nga pilotet e Hezbollahut?
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Mbi 80 fitore ne gara flasin shume here me forte per aftesite e Shumakerit se 2-3 postime forumi. Shumakeri nuk mund te krahasohet me pilivesa te rangut Alonso qe u duhen akoma vite per te hequr qumshtin nga buzet. Aftesite nuk jane te Alonsos por te Renault-se. Se dhe nje pilot medioker si puna e Fizikeles ka kapur podium me ate makine. Nese pilota me aftesi si Raikonen apo Montoya do garonin ne ate makine, sot nuk do kishte me lufte per titull.

Shumakeri nuk e beri mire qe doli 2 here nga pista per te mbajtur vendin, por ti hedhesh poshte nje gare hyjnore, ku ariti nje renditje qe rralle se e arinte ndonje pilot tjeter eshte injorance nga ky sport.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ata që vdekjen e Rugovës e kanë konsideruar fitore personale.
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 22-03-2006, 18:05
  2. Turqi - Shqiperi dhe Greqi - Shqiperi
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 264
    Postimi i Fundit: 30-03-2005, 23:18
  3. Shifrat e "kokëkuqes", të frikshme
    Nga VAZELOS në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:26
  4. GP Shanghai
    Nga besi84 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 03-10-2004, 00:12
  5. SHBA, republikanet, fitore e dyfishte ne zgjedhje
    Nga ganoid në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-12-2002, 15:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •