Pershendetje te gjithve dhe mir se u gjeta
pershendetje mua me quajne Adi jam nga kombinati tiranes
jam 19-20 vjec tani ndodhem ne londer ja kalojm ketej si
refjuxhi hahahah nejse ju pershendes te gjithve![]()
![]()
![]()
Pershendetje te gjithve dhe mir se u gjeta
pershendetje mua me quajne Adi jam nga kombinati tiranes
jam 19-20 vjec tani ndodhem ne londer ja kalojm ketej si
refjuxhi hahahah nejse ju pershendes te gjithve![]()
![]()
![]()
Udhetoj me nje rug qe spaska te sosur enderoj me nje ender me shpirt te plagosur nje ikje pa kthim nje pyetje pa pergjigje nje jet pa shpres nje shpirt qe sdo vdes ><> pershendes te gjith shqipetaret kudo qe ndodhen >
adi mire se erdhe
shpresoj dhe uroj tia kalosh sa me mire ne forum...
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Mire se erdhe !
:F :^ekrani :F
Hmmm e prure edhe ti koken ketu me...ehehehehe
Mire se erdhe edhe sillu mire ne forum se edhe ketu ka bane si ne chat...Te uroje tja kalosh mire ne shoqerine tone
Edhe sille ate foton tate te ta shofim icik surratin![]()
KilleR-X-
mireseerdhe Adi ! Te uroj ta kalosh sa me mire ketu ne forum midis nesh!
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
adi mireserdhe bej qef e e e e te tjera cte te them dhe une
You can waste a whole lifetime
trying to be
what you thing is expected of you
but you'll never be free.
Pershendejte mir se ju gjeta
flm per mirpritjen time thx o killer-x- e prura dhe une koken lal se kam pas me leje deri tani hahaha cje njeri ti lol nejse ju pershendes te gjithve me gjith shpirt flm per gjtihcka pacit fat ne jet lumturi dashuri dhe jo mallkim e shejntanlliqe lol me respetk _Adi_ tung
Udhetoj me nje rug qe spaska te sosur enderoj me nje ender me shpirt te plagosur nje ikje pa kthim nje pyetje pa pergjigje nje jet pa shpres nje shpirt qe sdo vdes ><> pershendes te gjith shqipetaret kudo qe ndodhen >
Hehehehe se mos na kerkosh voice edhe ktu mer.Bej shaka.
Mireserdhe midis nesh.
PnL ppl
uhhh kohe gjate qe skisha ardh ne forum... nejse ..._Adi_ grupi, mire se erdheHave Fun!!!! Buh Bye
![]()
Mireserdhe grupo,
Motoja ime personale:Ne Gjermani jetohet, ne Leicester Square ne Londer behet jeta e qejfit. Kam gjith shoqnine e ngushte in London.
Pershendetje Rezi
Krijoni Kontakt