Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    kunder racizmit
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    215

Te grindesh ben pjese ne ADN tone

Se kam kuptuar akoma qe ne kete forum, per cdo teme do lindin se s'ben konfrotime midis shkruesve. Gjithmone kam menduar qe forumi eshte krijuar si nje portal ku secili mund te shkruaj idete apo mendimet e veta pa share apo grindur me njeri. Dhe per cudi kjo ndodh per cfaredo lloj teme, mund te jete dashurie urrejtje ose edhe teme pershendetjesh.
    Ndoshta mungese argumentesh qe kalohet shpejt ne sharje personale
    Apo jemi ne te tille qe do zihemi per cdo gje
    Mendova ta hap kete teme duke shpresuar qe ketu te pakten te mos zihemi... boooh nje prove.
    Do deshiroja te kisha persmarrjen e shume njerzve ne kete teme pa ofenduar askend dhe pa u kapur pas gjerave personale.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Postime
    337

Unhappy Keshtu sic po thu ti, i bie me pas gjak gjarperi...

Debati eshte ne natyren njerezore... Pastaj mos harro se ketu edhe mund te nxiten debatet per te konsultuar, tek e fundit, idete e tua, sa te qendrueshme i ke dhe ai rrezistojne sulmit te "kundershtareve" apo jo....

Kshu qe...., mos u trem o trim..........

Lady Kad Maska e gurl
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Eshe dicka mese normale qe gjate debatit te ndodhin ato qe ne mund te quajme grindje, sepse nese dikush beson ne ato qe shkruan dhe dikush tjeter ia kundershton, atehere doemos qe do kete nxehje gjakrash. Tani pyetja nese e kemi ne ADN-ne tone.... do thoja se po, ne jemi ne pergjithesi gjak nxehte dhe pak kokeforte, por kjo gabriel nuk do te thote qe kemi gjak gjarpri, perkundrazi, besojme ne ato qe themi (gjarpri e ka gjakun e ftohte :P) dhe prandaj marrrim flake shpejt.

Pastaj darkman duhet te kesh dhe kulture personale debati. Duhet te dish kur ta fillosh, ta vazhdosh dhe te dish ta perfundosh kur dhe si duhet

Ma merr mendja se po
    !!!

kunder racizmit
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    215
    ehhhhh

I dashur Gabriel
    kam nja dy rezerva ne pergjigjen tende. E para un nuk kam thene:i bie me pas gjak gjarperi... , mendoj qe e ke kuptuar gabim ate qe un kam dashur te shpreh dhe e ke transformuar gabim ne nje menyre sh te rendomte. Dhe pikerisht e kam pasur fjalen qe ne cdo lloj teme do kalohet se s'ben ne sulme personale dhe pikerisht dhe ajo qe ke thene ne fund: Kshu qe...., mos u trem o trim.......... eshte dicka qe ndodhet pikerisht ne ato limite.
    e dashur Gurl eshte dicka e cuditshme qe si frma ne shkrim qe te dy kemi thenie te Albert Einstein dhe mendoj qe ky person kishte kulture debati.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Shpresoj qe dhe me keto dy sqarime kuptohet me qarte ajo qe kam dahur te them me kete teme.

Nje pershendetje te gjitheve

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •