Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Hine pak messia a????

Pse bre saher te fol ....e than kejt ??
    Jo po ju kursej juve, skeni nevoje me i perserite gjithmone te njejtat... Pra po ju le qe te mendoni tjeter cka, hehe

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Shiko njeher Toni se cfare thote Bibla, e pastaj merru me Hadithe ti.

Por Rabshakehu u përgjigj: "Zoti im, vallë, më ka dërguar t`i them këto fjalë zotit tënd dhe ty, dhe jo pikërisht njerëzve që ndodhen mbi muret, të katandisur të hanë jashtëqitjet e tyre dhe të pinë urinën e tyre bashkë me ju?". (Isaia 36:12)

Ja, unë do ta shaj farën tuaj, do të hedh jashtëqitje mbi fytyrat tuaja, jashtëqitjet e festave tuaja solemne, dhe ju do t`ju marrin bashkë me to.( Malakia 2:3)
    Do ta hash këtë bukë në formë kuleçësh prej elbi që do ti pjekësh me jashtëqitje njerëzish përpara syve të tyre".

Pastaj Zoti tha: "Kështu bijtë e Izraelit do të hanë bukën e tyre të ndotur në mes të kombeve ndër të cilët do ti shpërndaj".

Atëherë unë thashë: "O, Zot, Zot, unë nuk jam ndotur kurrë; qysh në fëmijëri e deri më sot nuk kam ngrënë kurrë mish kafshe të ngordhur në mënyrë natyrale ose të shqyer dhe nuk më ka hyrë në gojë asnjë mish i papastër.

Atëherë ai më tha: "Ja unë po të jap bajga lopësh në vend të jashtëqitjeve të njeriut; mbi to do të pjekësh bukën tënde". (Ezekieli 4:12-15)

Ndersa ato qe ti ke permendur kane shpjegim te qarte.
    I pari tregon nje mrekulli qe ka ndodhur ne ate forme, sepse Zoti eshte i fuqishem t'ia nderroje cilesine cdo gjeje. Mrekulli e llojit te burimit te ujit nga gishterinjte e Muhameddit a.s. nga te cilet kane pire uje sahabet.
    E nese qeshesh me mrekulli, ateher mos i thuaj vetes qe beson Fuqine e Zotit.
    Pse je aq i sigurte qe temperatura nuk e ka origjinen nga ferri?!!!
    Hadithi i mizes eshte nje mrekulli sikur te kuptoje ti. Aty nuk po thote qe miza eshte kure, por po thote qe nese te bie ne pije me njerin krah, duhet te fusesh eshte tjetrin krah te saj ne pije. Ky hadith eshte nje paralajmerim shkencor, sepse tek ne shek. XX shkencetaret kane zbuluar se ne njerin krah te mizes gjindet helm, kurse ne tjetrin anitihelmi.

Shpresoj te mos mbyllet tema pse une kam shkruar ne te, sepse ky nenforumi i "tolerances" koheve te fundit nuk po i permbahet aspak emrit.

i/e regjistruar Maska e Archicad
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283
    Matrix,

(Tek hadithi thuhet tekstualisht:

"Kur nje qenie njerezore lind, Satani e prek tek te dyja anet e trupit me dy gishtat e tij, pervec Jezusit, birit te Marias, te cilin Satani u perpoq ta prekte por deshtoi, sepse ai preku vetem mbeshtjellen e mitres."

Ndersa kjo thenia jote: "ne hadith thuhet se VETEM Jezusi eshte i pamekat", eshte kuptimi qe ti ia jep ketij hadithi.

Por hadithi ka nje domethenie tjeter nga ai qe ti e kupton.

Pra, kur nje qenie njerezore lind, Shejtani e prek ate me te dy gishtat e tij, dhe ajo foshnje sakaq fillon te qaje. Perveç Isait a.s., birit te Mejremes, te cilin deshtoi ta prekte dhe ai nuk ka qare si foshnje. Pra, Isai a.s. eshte e vetmja qenie njerezore qe nuk ka qare si foshnje. Dhe siç transmetohet nga burimet Islame, Isai a.s. ka folur si foshnje ne djep ne mbrojtje te nderit te nenes se tij...

Ne historine njerezore tre vete kane folur qe si foshnje....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Archicad : 30-01-2010 më 15:20

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Po ta shihni, kjo teme ka 4 vjet qe eshte e hapur dhe si e tille eshte e konsumuar. Mbyllet!
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Kisha është Një
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Shërbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  3. Ka qënë Krishti revoltues apo anarkist?
    Nga Tannhauser në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-09-2006, 10:55
  4. Të drejtat e njeriut në Lindje dhe në Perëndim
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06
  5. Konferenca Islamike + Terrorizmi ne Shqiperi
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 16-04-2003, 14:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •