ky user me ben spam me MP ju lutem Administratove te bejn dicka.Postuar mė parė nga KingBaculum
ky user me ben spam me MP ju lutem Administratove te bejn dicka.Postuar mė parė nga KingBaculum
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Perjashtimi per spam ne forum eshte permanent.
Faleminderit per raportimin dhe kushdo nga anetaret qe merr reklama te tilla ne provat te kontaktoje me stafin.
Albo
C;do 2 dite kur e hap forumin nje faqe e plote apo 2 e kemi me pershendetje dhe urime apo prezentime ne forum...Kam nje ide qe keto forume te behen si forumi i padoganes apo prezentimi ne forum te behet ne nje nenforum dhe mos hapet teme per secilin anetar ..te drejte per te hape teme per tu prezentuar do te kete ai anetari qe do ti plotesoje disa kushte si psh ka me shume se 200 postime dhe eshte anetar i respektuar dhe bene kerkese te administratoret per hapje te temes..kurse per pershendetje dhe urimet te behet si forumi i padoganes apo urimi te dergohet ne mesazh privat nga anetaret ...me kete do te arihet shume me lart serzioziteti i forumit.
Respekte
Kohet e fundit ne Mp-te tona po na vijne mesazhe qe na ftojne te marrim pjese ne nje forum tjeter i cili per nga ndertimi dhe emri eshte nje soze e Forumit Shqiptar , ose me mire te themi eshte jashteqitja qe le pas Forumi Shqiptar .
Eshte e vertet qe kohet e fundit kemi debatuar per disa probleme mbi moderimet dhe perjashtimet . Ku mbi disa antare mund , edhe te jene marre masa, te nxituara ose te papjekura nga ana e Stafit , per mendimin tim .
Por kjo nuk do te thote ,qe dikush te perfitoje , nga kjo pakenaqesi ne dukje , dhe te luaj nen rrogoz duke na ftuar ne nje forum tjeter sikur ne te ishim kukulla dhe te marrim pjese ne cdo teater virtual .
Prandaj po ju pergjigjem ketu :
Zoterinjte e Kalit te Trojes Forumi i vertet Shqiptar eshte vetem nje dhe eshte i paperseritshem , si cdo gje Shqiptare ka individualitetin e tij , si i pari i ketij lloji ne forme dhe permbajtje , ndersa ju do te jeni gjithmon vetem hija e tij , dhe menyra qe perdorni per te terhequr vizitore eshte nga me te felliqurat qe kam pare ndonjehere dhe morali im nuk e lejon nje gje te tille dhe me vjen ndot kur lexoj postime te tilla ne MP .
Zoterinjte e Kalit te Trojes jeta dhe koha jone nuk jane Forum por pune dhe probleme per tu zgjidhur , dhe nese jemi regjistruar ne kete Forum jemi jo shum per te kaluar kohen por pas nje kohe pune te lodhshme te shlodhemi sadopak gjithsejcili sipas menyres se vet . Dhe profesioni jone nuk eshte ( FORUMISTA ) ata qe kane zgjedhur kete profesion ,dhe qendrojne nga 20 ore neper forume jane te letum nga trute .
Keshille
Forumin tuaj do ishte me mire ta quanit PDG Shqiptare , dhe jam i sigurte qe do kishit me shum sukses , sesa duke vjedhur emrat e forumeve te tjera.
Forumi Shqiptar eshte i paperseritshem ne llojin e tij , dhe me kritikat dhe verejtej tona do behet edhe me i suksesshem.
dardajan
larguar forever
Dardajan, me vjen mire qe ke filluar ti njohesh njerezit me te cilet u "solidarizove" por nga ana tjeter mos e lodh shqipen me njerez te rendomte qe nga 200 forume qe ka forumi zgjidhnin te shkruanin ne nje forum plehrash te mbushur me sharrje, ofendime dhe banalitete. Dhe ajo qe eshte me e bukura eshte se "indinjohen" kur dikush i quan "llum", edhe pse perdite merrnin pjese ne ate llum qe ishte padogana. Ishte faji i ynė qe i lame per nje kohe te gjate te lire ne forum, e sot vijne verdalle si mora poshte e lart duke bere ate qe dijne te bejne vetem, fjale pa dogane.
Duhet te gezohesh qe pa dogana u mbyll dhe kane shkuar ne forume te tjera pasi nuk ka nevoje forumi shqiptar per njerez te ketij kallepi. As ka patur kur kish 10 anetare te regjistruar, as ka sot kur ka 26 000 anetare te regjistruar, as do te kete neser kur te kete akoma me shume.
Eshte e thjeshte, po more reklama te tilla kontakto me anetaret e stafit dhe ata qe i bejne reklamat te fluturojne me shkelma nga forumi. Nuk ke pse hap as tema ankesash, nuk ke pse indinjohesh, nuk ke pse harxhon kohe e energji me ta.
Albo
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 03-08-2006 mė 23:32
Njerez te keqinj nuk egzistojne...egzistojne vetem situata te keqija!
Mendohem (!) nga kush mund ta kem degjuar kete shprehje valle?!
Eshte edhe nje tjeter shprehje qe thote: 'Te gjithe njerezit mundohen te ndryshojne boten, por harrojne qe ndryshimi fillon nga vetja' ...dhe kjo me pelqen te them te drejten!
PaDoganen (zor se harrohet ky emer) edhe pse kam shume kohe qe nuk shkruaj ne te, une e mbaj mend si nje forum teper simpatik, simpatik me plot kuptimin e fjales. Per nje arsye a tjeter, abuzim moderatoresh apo abuzim nga ana jone (perfshij veten e te tjere) rezultoi ne vendimin e prere te zhdukjes se moderimit ne ate forum dhe ky ishte vendim i marre nga te zotet e forumit. Qe ate dite...e morri lumi! Por zhvendosja e moderatoreve nuk qe e vetmja arsye qe disa nga antaret e vjeter (qe i jepnin lezet atij forumi) jo, jo, ishin edhe epitetet dhe pershkrimet e stafit ndaj atyre qe merrnin pjese ne PDG qe irrituan me teper njerezit dhe ...rezultatet u pane!
PDG nuk (NUK) mund ta shaje asnje...te pakten jo ate ne te cilen shkruanim NE dikur, sepse kishte lezet! Kurse per ate te vitit te fundit, te mbushur me lloj lloj kameleoni e sharlatani nuk kam koment...
Kjo ishte per kedo qe merr mundimin te shaje PDG e dikurshme...dhe meqe perfitoj nga rasti, c'ka ndodhur qe jane asgjesuar (perjashtuar) nga forumi 100-ra antare mer jahu?!
Nuk e di kush te ka derguar ate MP dhe me vjen keq qe te paskan bere nje te keqe kaq te madhe, por menyra se si ti shprehesh ketu ehste thjehste e ulte, sepse tek e fundit ate vetem nje person ta ka dergu dhe jo te gjithe ata qe jane larguar.Postuar mė parė nga dardajan
Ata qe u larguan qe ketu kishin arsyet e veta, ashtu siē kishe ti arsye per t'u veteperjashtuar, dhe nuk ka te drejte askush t'i quaje jashteqitje. Madje, perkundrazi, une do i quaja me te nderuarit sepse nuk lepijne aty ku peshtyjne, siē po ben ti ne kete rast, sepse kur u ankove ndaj sjelljes se pahijshme te stafit qe ofendonte antaret morre nje pergjigje shume arrogante, qe mund te perifrazohet me "ik pirdhu, se s'duam t'ja dime per ty", ndersa tani je ti vete qe shprehesh ne menyre ofenduese per shume vete, dhe duke na mbrojtur ata qe deri dje nuk te perfillnin fare, duke ,mituar ate qe dje shave.
MP-ne e derguar mund edhe thjeshte ta fshish, s'ke pse del me shpate ne dore.
Servilizmi dhe mazoshizmi jane virtyte qe i kemi fitu nga koha e xhaxhit Enver dhe nuk do ndahen ndonjehere me duket.![]()
Postuar mė parė nga Albo
U be e disata here qe po lexoj shkrime me tone te tilla nga ty kryetari i forumit. Kete pergjigje qe ke dhene, nuk e lexova ketu, sepse nuk hyj me, por ne nje forum tjeter ku ka dhe shume te tjere qe diskutojne "mbi kete falenderim supernjerezor" dhe super "te edukuar" qe po i jep ti, shume antareve pas gjithe ketyre viteve antaresim ne FSH.
Mendova se i kishe thene te gjitha dhe seriozisht nuk doja te beja asnje replike ndaj askujt, sepse mendoj se nuk ja vlen te lodhesh gishtat per te tilla diskutime pa vlere, por u be e disata here qe po degjoj te njejten shprehje nga ty, te cilen nuk takon ta thuash ne asnje menyre, per vete faktin se drejton kete forum dhe spo ndjek fare rrugen e duhur per te komunikuar me antaret.
PDG mund te kete pasur nga te gjithe njerezit nga te gjitha ngjyrat e nga te gjitha mendimet. Por e njejta gje ndodh dhe ne forumin "jo llum", ku degjon ofendime nga me te rendat, ide nga me te pakuptimtat e pa pike llogjike, e mendjemadhesi boshe nga me te ndryshmet (edhe pse atje kaloni ju dhe i fshini).
Nqs une e shume te tjere filluam te ndiheshim me mire ne PDG ishte sepse jeta e disave prej nesh kerkon me shume shplodhje e dikutime te ndryshme me njerez se sa zenka qe vijne nga mungesa e theksuar qe kane ne komunikim shume prej atyre qe frekuentojne forumin ne pergjithesi, serioziteti i lodhshem e mendjemadhesite boshe, gjera keto qe i kam me tonelata ne jeten e perditeshme dhe nuk me merr malli ti kem dhe ne virtualitet. Kaq gje nuk eshte e veshtire per tu kuptuar besoj.
Gjithashtu, shumica e atyre qe te uruan ditelindjen ishin persona qe vinin nga PDG Albo, dhe falenderimi qe dhe ti kur te uruan per ditelindje, ishte vetem nje reklame e forumit shqiptar ku nuk dukej asnje shenje falenderimi te perzemert. Me beri shume pershtypje te te them te drejten, dhe mu duk nje xhest aspak njerezore dhe i edukuar. Mgjth pse je ndryshe nga une nuk te ve epitete te uleta sic ben ti, por thjesht mendoj se jemi te ndryshem. Mgjth gjithekush tregon veten, ti e tregove veten tende dhe po vazhdon ta tregosh jo tek ne qe u larguam por dhe tek keta qe ke akoma ketu, qe neser pasneser rrezik do degjojne te tjera "ofendime" nga ty. Per kete arsye une u largova (nga shtepia jote) qete, qete me ndergjegjje te paster qe duke pare qe me vlerat morale dhe etike te miat qendroj shume shume me lart se ti, keshtu qe s'do me vije keq nqs ti vazhdon me therret "llum" sepse fundja une e di c'fare jam ne te vertete.
Kaq kisha me ty Albo.
Nderkohe kam dy fjale dhe per Dardajanin mqs ma zune syte ketu.
Deshiren tende per te hapur nje teme me kete titull dardajan nuk e kuptoj mire. Nqs ti nuk ke deshire te marresh mp nga personi ose nuk ke deshire te vish ne ndonje forum tjeter te mjafton thjesht te thuash "Jo flm, mos me shkruani me ne privat" sepse reklama nga forume te tjera dhe mua me kane ardhur gjithmone ne MP por nuk indinjohesha, sepse i tille eshte biznesi. Shitjet behen me reklama. Por ti nuk je indinjiuar se sa do ti besh servilizma pa fund atyre qe te interesojne ty." Jashteqitja e nje forumi" jane njerezit qe marrin forme dhe ere jashteqitje, e jo ata qe shkojne e ndertojne nje forum te ri.
Nuk e di c'fare moshe ke dhe ne je vertet mashkull, por kjo qe beri ti, ishte gjeja me e ulet qe i ka bere dikush vetes deri me sot.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 04-08-2006 mė 10:17
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Meqe me beri pershtypje ky shkrimi i mesiperm per "Kalin e Trojes". Eshte acarues, sepse nuk ofendon vetem ata qe iken, por edhe ata qe jane.
E kam ndjekur nga afer te gjitha c'kane ndodhur ketu ne forum. Nuk kam dashur te them ndonje gje, sepse kam menduar qe ne forum jemi. Futemi te lexojme, te themi apo te mesojme dicka te re dhe kaq.
Por keto ditet e fundit, mua me duket se po anashkalohet thelbi i problemit. Dhe shkrimi I mesiperm ma forcoi me teper kete mendim. Nuk di nese behet me qellim apo behet padashje.
Me sa me kujtohet, problemi lindi kur antari Whisper u ankua per nje antar tjeter, Tanhauser. Ceshtja nuk ishte qe kush shkruan apo nuk shkruan ne padogane, por ishte me e thelle, per shkrime antishqiptare e progreke. U fut edhe nje antare tjeter ne kete mesele, Era (me duket) e me pas shume te tjere. Cdo gje u duk sikur u qetesua, kur drejtuesi i forumit, papritur, mori, pamedyshje, krahun e atij qe akuzohej me shume per filogrek e antishqiptar, Tanhauser. Shume antare u preken dhe filluan te shkruajne e te protestojne. Ketu filloi edhe “kasaphana”, dmth perjashtimet ne mase.
Pra, nuk eshte se antaret shkruanin ne padogane, por ata u preken aty ku preket cdo shqiptar, ne te qenit shqiptar, ne shqiptarizmin e tyre. Mendimi im eshte qe drejtuesit e forumit nuk e administruan mire situaten. Me nje ngurtesi te habitshme, u vune te gjitheve perpara rregulloren e forumit, sikur kjo rregullore te jete e skalitur ne gur e nuk mund te ndryshohet. Eshte njesoj sikur nje kompani te madhe te kete 26,000 puntore dhe nga keta te 26 mijet, 100 puntore nga me te miret te shkojne e te ankohen tek bosi I madh per nje puntor tjeter. Logjika e do qe bosi pa medyshje do mbaje krahun e atyre 100 puntoreve edhe sikur ai puntor, per te cilin ankohen te jete I rene nga qielli. Por stafi I forumit beri te kunderten: pushoi te 100 puntoret dhe mbajti nje. Gabim per mendimin tim.
Nga ana tjeter, shkrimi I mesiperm duhet te ishte hequr menjehere.
Eshte nje ofendim per te gjithe, qe shkrime te tilla servile e te porositura, qe te kujtojne Xhelil Gjonin, R.Aline dhe byrone politike ne ’90-’91, kur fshati digjej dhe …byroja krihej, te qendrojne akoma;
eshte ofendim se antaret e “ikur”, nuk iken apo u larguan vete, por I perjashtuan me metoda te tilla, qe kishim menduar se I kishim lene mbrapa ne kohe;
eshte ofendim se shumica e atyre antareve nuk shkruanin ne padogane dhe se shume prej tyre ishin antare te vjeter dhe qe kishin dhene aq shume per forumin. Bile, disa nga ata, qe u perjashtuan me nje emer, shkruanin me emer tjeter, vetem qe te ishin ne forum.
Po te vini re, edhe forumi I ri I krijuar, eshte pak a shume njesoj me kete ketu. Pse ? Sepse keta antare ne kete menyre ndihen se jane prape aty ku ishin, se ashtu ndihen me te sigurte e mund te shprehen me mire. Plus qe ky forum nga menyra e organizimit nuk ka te share.
Edhe dicka tjeter. E keni vene re qe antari qe u be sebep per gjithe kete katrahure, Tanhauser, nuk duket gjekundi? Ka ikur me pushime te gjata apo mos valle eshte ndonje nga ata qe shkruan me dy apo me shume emra?
Miqesisht
Dardjan ti je nder servilat e shumte qe ka forumi , sic te tha julie po te them dhe une nqs te ka ardh nje reklame ne pm beje delete , eshte hera e pare prej qe je regjistruar ne ket forum qe ke marr reklam ne pm ? Apo don te besh rrolin e interesanti, mendjemadhesis apo don te tregohesh i zgjuar?
Ne nuk na perzuri njeri ikem me vet deshiren tone nuk na pelqeu ketu ndertum shtepin e re , nuk eshte bere ai forum per biznes thjesht eshte bere te jemi te lire mos te shkruajm ate qe na ka qejfi jone , se do ket apo sdo ket sukses do jete apo sdo jete padogane ty fundja ska cte futet ne gjep
Nje keshille per ty " MOs u bej si ata qe hane buken e vet e shofin punet e huaja"
Albo mendjemadhesia jote aarroganca jote na beri qe te ikim nga ky forum , nuk eshte hera e pare qe na ke ofenduar ne si anetar te PDG-s , ne jemi kta qe jemi jemi njerz pa maska ate qe kemi ta themi troc ne sy , ahh nuk jemi si puna jote krietar ne boten virtuale
P.s me vjen turp qe kom qen anetar i ketij forumi
Shnet
M&M
Krijoni Kontakt