Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 59
    *~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Me duket se mbase je nxituar.. Vajza eshte e vogel.. Une per vete sdo besoja ne dashurine mes internetit.. Mbase ka qene thjesht nje eksperience per te.. por mbase nuk te do

E mira do ishte te ishe sqaruar cik me shume.. se shume vaket duket ktu

Diferenca e moshes.. hmmm.. pak a shume nje faktor me shume per mostabilizimin e kesaj lidhjeje.. Ti e shef ndryshe kete lidhje... serioze mbase.. ajo jo perkundrazi.. mbase mendon se eshte e vogel dhe do ta jetoje me shume jeten e saj..

Do ishte mire te ishe me i qarte.. Mos pretendo ne lidhje serioze me nje te folur a ku di une.. Gjithsesi te uroj fat ne jete

Zemrushja
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Sa maskarenj disa hundelesha/e qe hyjne neper forume e chate per te kriju lidhje dashurie ne ajer.

Edhe sikur te jesh i pajis me karakter,zgjuarsi, e dreq shejtan aq sa te fitosh simpatine e nje femre edhe ne virtualitet pa e pas planifikuar fare ate pune nuk eshte e drejte qe te tallesh por ta marresh si gje teper serioze.Ta afrosh ti behesh i prekshem me aq sa eshte e mundur me nje foto etj etj deri sa te arrije ne nje pike qe ta kuptoje qe virtualiteti te zhgenjen.Jo ti mbash varur.Por nese ndodh qe nuk zhgenjehen te dyja palet nuk ka asgje te keqe edhe po te takohen e te dalin bashke.Por un mendoj qe ne shumicen e rasteve virtualiteti te ZHGENJEN.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 10-08-2006 mė 11:08
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI
    Ti o ron djali a ke dal najhere me at vajzen?

Nqs ske dal po ne tel a ke fol najhere me te?

Nqs ske fol po nej foto te ka cu ajo ty?

Nqs ste ka cu dhe foto pse si hy murit me koke bam bam bam bam derisa ti bajsh nji refresh hard diskut mbi supe?

Na e shpjego icik ma qart pra
    Se pari te falemderoi Floriri...e dije qe kam shpjegu shum pak rastin, mir do te them edhe dicka me shume, une vajzen qe e kam takuar ne internet vetem nje jave masi kemi fol me te mandej jam njoftuar me mamane e saje dhe dajen e saje gati me gjithe familjen e saje pra, kemi pase nje lidhje shume serioze vetem se kjo pune ka filluare ne internet mandej ka kalu ne nje lidhje te besueshme, si mund te mas i besoja kesaje lidhje kur gjitheqka ishte ne nivel, e njoftova familjen e saje shoqerin e saje disa prej te afermeve te saje, ajo jeton ne Gjermani dhe prej qe njifem me te ka qen tri here ne Kosove kam nejt me te jam takuar shum here..per te qen me i qarte ne sqarimin e situates..gjithecka cka munde ti dhuroje nje femer nje mashkullit ajo me ka ofruare.. jemi takuar shum here me te kam nejte shum her me te afermit e saje, familja e saje kan qen te une madje ne e kemi zyrtarizu lidhjen tone ne pranine e familjeve tona pra gjithekqa eshte zerioze. Vetem se tash deri sa po qendron ne Kosove kan ndryshuar gjerat por, shpresoje qe deri sa te qendroi ajo ketu do te perfundoi kjo pra, do te percaktojme se a do te jemi bashke apo jo. Pas gjithe kesaje qe e thash nuk e dije se a ja vlen te them: i kam mbi 800 foto te saje ne PC-n time kemi derguara e-mail-a njeri tjetrit me qindra, numrin e tel. vetem dy dit masi kemi fol me te e kam marre , kemi shkemby shum fil-a, shume kenge e gjera te ndryshme ne MSN kemi fol deri sa me eshte ber mani kjo. Mendoi se eshte nje lidhje shum serioze dhe e besueshme ama per ta kupetuare kete eshte e veshtire me nje pershkrim te shkurture te analizoshe brendesin e saje eshte nje lidhje qe ka zgjat mbi 750 dite sido qoft ju falemderoi t'gjithe juve qe po me shkruani dhe ju pershendes nga zemra e pershndes Lule Portokalin me ka dhen shummmmme kurajo..!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga roni_s : 10-08-2006 mė 11:43

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Shume qarte Roni

Tash e kuptova qe ka qene nji lidhje serioze qe ka zan fill prej internetit.

Per punen e moshes edhe un jam i te njajtit mendim me Lule Portokallin qe nuk asht ndonje diference qe te bahet pengese per te kriju nji lidhje tamam.

Te uroj te realizohen deshirat.

Kalofsh mir Ron
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Te ka Faj Lulka...............:)

Lexova e lexova sa mu lodh truri me gjithe ato mendime efikase te t'gjithe forumistave me lart ( jemi Komb i zgjuar c'te besh)....lol

Roni ti djale i mbare i keni vene nje titull temes
    Nuk mund tė largohem dot nga ajo?
    eshte e vertete qe ka plot te rinj qe jane njoft nga interneti ( dhe po te them s'ka ngel njeri me, kurioz persa i perket ksaj njofje te gjithe e kane provuar)..........lol ke permendur gjithashtu se keto kohet e fundit sikur s'ta ka kref bishtin Zogeza dhe nuk na ke treguar arsyen pse,?????
    Une do sugjeroja merri gjerat me shtruar djalosh dhe mos u bej sikur ka marre fund bota me gjithe ate titull ( nuk maruan femrat o i uruar) ...lol fundja fundit po te isha une ne vendin tend: si ta kete qejfin vogelushja nuk do reagoja si i goditur ne koke se me veshtire eshte ashtu dhe me teper autoritet i jep vajzes ne ate menyre dhe mos harro se ne kete mes ti je me i maturi ( i pjekuri) kshuqe mos e jep veten shume para saj..............

Koha ben te veten mos u rrembe , Lere Vajzen te djeje mungesen tende nese te do. Shume u zgjata
    meeeeeeeeeeee falni Mua..........
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LoveLyBruneTT : 10-08-2006 mė 20:49

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Roni,shumica e mendimeve te forumisteve te nderuar jane shume me vlere andaj po te shtoja une dicka,vetem do te perserisja ato qe vetem jane thene dhe lartpermendur disa here.
    Une do te te drejtohesha me faktin se ti je mashkull dhe e ke me lehte te harrosh(me kete nuk aludoj s emeshkujt nyuk dijne te dashurojne) se po te ishe femer,do te te merrte djalli,kete dashuri do ta kishe neper kembe tere jeten si tenje,nuk do te te hiqej nga mendja,ndoshta nen presionin e kohes.
    Degjome mua,falemndero Zotin qe je djal dhe jetoje kete faze rinore s anuk te ka ikur se e ve kujen pastaj.
    ArsGothicė

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anėtarėsuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Vertet me eshte veshtire te largohem nga "Ajo",por meqe jeta eshte e tille dhe askujt s`ia ploteson te gjitha deshirat,do largohem dalengadale.Kur them dalengadale nenkuptoj at thenien e dhelpres e cila s`e arrijti rrushin qe ishte shume larte..." eh le se eshte i tharte dhe m`i mpine dhembet"...
    Veshtire po, por e realizueshme!

Secila ndarje shkaktohet nga nje bashkim i ri... perndryshe s`do te ndaheshim...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kurkushi : 05-09-2006 mė 16:16

i regjistruar Maska e RONI
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Europe world
    Postime
    58
    beje kurioze,xheloze...beje te vije ajo nga pas dhe ti ke lojen me te lehte.

Psh: nese te flet ne msn pergjgju me vonese....edhe thuaj sorry isha duke fol me nje shoqe hiihhii
    Bej sikur te ngel hatri...vari buzet nganjehere...edhe beje te ndihet fajtore...keshtu nga sedra te vjen e te jep shpjegim.

Foli per kometen hollej qe desh beri qametin...keshtu behet kurioze..E kam fjalen tregoj budalliqe hihiihi

Sa te piqet rrushi ti bej keto...vec ruaje se ta hengra hihihi

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga RONI
    beje kurioze,xheloze...beje te vije ajo nga pas dhe ti ke lojen me te lehte.

Psh: nese te flet ne msn pergjgju me vonese....edhe thuaj sorry isha duke fol me nje shoqe hiihhii
    Bej sikur te ngel hatri...vari buzet nganjehere...edhe beje te ndihet fajtore...keshtu nga sedra te vjen e te jep shpjegim.
    Qe dikush te besoje keto gjera duhet te jete nje qurravece e padalur me nje IQ goxha te ulet ndryshe ajo do te te luftoje me te njejten arme Po nisesh ta besh ate xheloze dhe po ben fundit ti e xhelozit
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anėtarėsuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Une e kam thene qe s`largohem dot nga "Ajo" por...po u largua "Ajo" nga une...atehere do jem i larguar.
    Mos u bej merak,as mos u largo dot se "ajo"e ytja do te te largohet dhe ja... je i larguar, i ndare, i haruar!
    Per bashkim duhen dy persona,per ndarje vetem nje!

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nė udhėt e dhimbjes jetoj
    Nga riza2008 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 307
    Postimi i Fundit: 28-08-2014, 16:56
  2. Berisha: Largohem nga politika nėse PD humb zgjedhjet
    Nga Qerim nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 04:41
  3. Largohem nga Forumi pėr 4 muaj!
    Nga kacaku basket nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-05-2005, 06:13
  4. E Verteta Mbi Fatmir (foti) Cici
    Nga vllaznim nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 09-10-2003, 14:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •