Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 59
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Korasone & Cupka, se ju te dyja hapet kanace me krimba, sa shume eshte shume? Se 15 vjet difr. me duken shume edhe pse femra plaket goxha para burrit.
    Une jam per sa me shume diference moshe. Sa diference ?! 15-25 vjet ! S'ka me mire. Dhe gjithmone femra te jete at least 18 vjec.

Se si martohen njerezia me moshataret, s'arrij ta kuptoj .

Tani , e di qe disa do ngrihen e do me kundershtojne, por ky eshte mendimi im. Ne qofte se tuajat do bien ndesh me te mijat, s'do i lexoj hic.
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    Une jam per sa me shume diference moshe. Sa diference ?! 15-25 vjet ! S'ka me mire. Dhe gjithmone femra te jete at least 18 vjec.

Se si martohen njerezia me moshataret, s'arrij ta kuptoj .

Tani , e di qe disa do ngrihen e do me kundershtojne, por ky eshte mendimi im. Ne qofte se tuajat do bien ndesh me te mijat, s'do i lexoj hic.

I gja qe kam per ta than e them bam tja bash po se lexove :P

Mosha ska te baji fare sikur sa eshte 27 vjec ka dhe ma keq 60 vjecar lidhen me vajza 16 vjecare [Bota o permirsu shum nga shkenca po Dashuria po e Rikthen Boten Mrapshe ]

[Mendimin e Njeriut se tret as dheu ka than i madhi Naim Frasheri]

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    15-25 vjet !
    Limiti njerezor eshte 10 vjet,ai jo-njerezor e tejkalon i bazuar ne interes material.Nje lidhje mes dy njerezish ne stade te ndryshme pjekurie ka shume me pak shanc te jete e sukseseshme per vete faktin qe njeri partner(me i moshuari) po zbulon gjera te reja VETEM,i pakuptuar nga tjetri.Kurse tjetri(me i riu)ndihet mbrapa,ndihet me vital,me shperthyes...Shkurt hesapi,njeri n'pub e tjetri ke votra duke tjerrur lesh.
    15-20 vjet diference?Njesoj si te kesh yt ate/jot eme per partnere.Koncepte te vjeteruara,te kohes te Skenderbeut.Sa me afer moshes me partnerin,aq me mire.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Blue sky po ti mir e ke ,po ja qe vazhdojne me u martu njerezit me mosh shum te madhe diferenc sexi F gjithmon ka interes edhe sexi M ka interes , Por sexi F ka me shum |Interes qe martohet ne nje moshe shum te mitur me nje 30 vjec diferenc !!!!!

Bota Eshte e Cudicme baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa ku Gjeli ban veze

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    222
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Limiti njerezor eshte 10 vjet
    E pse na qenka pikerisht 10 vjet?! Apo se eshte numer cift?!

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Limiti njerezor eshte 10 vjet,ai jo-njerezor e tejkalon i bazuar ne interes material.Nje lidhje mes dy njerezish ne stade te ndryshme pjekurie ka shume me pak shanc te jete e sukseseshme per vete faktin qe njeri partner(me i moshuari) po zbulon gjera te reja VETEM,i pakuptuar nga tjetri.Kurse tjetri(me i riu)ndihet mbrapa,ndihet me vital,me shperthyes...Shkurt hesapi,njeri n'pub e tjetri ke votra duke tjerrur lesh.
    15-20 vjet diference?Njesoj si te kesh yt ate/jot eme per partnere.Koncepte te vjeteruara,te kohes te Skenderbeut.Sa me afer moshes me partnerin,aq me mire.
    Une per vete 15 vjet me te madh e dua. Ti s'ka nevoje te me citosh,por te rishikosh ato budallalleqe qe te kam nenvizuar. Na dolen ato me diference moshe mbi 10 vjet, jo njerezore. Kulmi! Ti s'di se c'flet moj vajze.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar mė parė nga Leila
    Korasone & Cupka, se ju te dyja hapet kanace me krimba, sa shume eshte shume? Se 15 vjet difr. me duken shume edhe pse femra plaket goxha para burrit...
    Aristokratet & nocioni i marteses si bashkim pasurish dhe jo shpirtrash binjake, me ngjasojne me luften e klasave ne Shqiperi ose filmin CIFTI I LUMTUR... loool.
    Leilush, rri urte se ti je akoma e vockel per keto pune. (LOL) Per mendimin tim, 15 vjet nuk jane shume, se une kam pare edhe me shume se kaq, qe kane celebruar edhe pervjetore te argjendte biles. S'besoj se ka rendesi mosha kur te dy jane gati per martese...po hec e gjeje kur jane ata gati thuaj. Ca njerez lindin "te plakur," ca plaken, e ca te tjere behen me femije...ca digjen, ca piqen, ca digjen e nuk piqen...lesh arapi me nje fjale.

Mua te tera shoqkat me jane martuar qe pa dale nga gjimnazi. Me ate mendje qe kisha, kish rrezik te isha martuar edhe vete po s'ma mbante (lol). Edhe nuk kisha as "sy" djalli e morri...kurse keto te tjerat ishin naaaaa....e di vete ti, s'ka rendesi te ta shpjegoj. Ato as sot e kesaj dite nuk bjene ere mama, le me pastaj sa e sa vite me pare (s'po e them se ka rrezik ti besh llogarite dhe te me nxjerresh 40 vjet) lol

Sa per aristokracine, jo te tere e lidhin me parate. Ca e lidhin me shpirtin (ta citoj une kete?) ca te tjere me kapacitetin, ca te tjere me identitetin...po une, une me parate e lidh me shume Por une nje jam dhe s'kam aq peshe. lol
    Summertime, and the livin' is easy...

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    roni ajde te bej vllai nje ruse edhe je ne regull
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Cupeza

Ju pershendes te gjitheve shum thnx. per gjithe keto mendime qe i keni dhan une jam hy ne llogari te ronit, dhe po e e bej kete shkrim edhe pse po kam problem me i kuptu do fjale po me ndihem e ronit gjitheqka eshte okeej... kur them se nuk po e kuptoi disa fjale shum mire... dmth. une jetoi jashte Kosoves nese ja vlen te thuhet ose si arsyetim per kete deshta ta tham... jam shum e knaqure me ata qe me shkruni ju... pres ende qe do te me shkrun dikushe mendoi qe do te kapercjem kete situate te keqe dhe do te kete nje zgjidhje te mir per te dyt ne

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Fenomeni
    E pse na qenka pikerisht 10 vjet?! Apo se eshte numer cift?!
    10 vjete ngaqe ajo eshte mosha ne te cilen njeriu s'ka arritur akoma pjekurine seksuale,ne 10 vjec e siper ka femije qe biologjikisht jane gati per riprodhim.Shkurt hesapi nuk mund te thuash qe partneri/partnerja mund te jete yt ate/jot eme me moshe.Nga studimet e bera ky fakt eshte i rendesishem ne dinamiken e nje cifti.

Plus qe nje diference ne moshe 15-20 vjecare behet pengese per maredheniet seksuale ne nje cift...dhe nje cift i martuar qe s'komunikon dhe ne nivel fizik cfare cifti eshte?

Plus-plus qe rrethi shoqeror qe ke ti dhe ai i partnerit me nje diference moshe te tille eshte e pamundur te jete i njejte,dhe jo vetem qe s'mund te jete i njejte por as qe mund te kesh afinitet miqesor bazuar ne ndjenja barazie.

Jam e mendimit qe lidhjet nepermjet njerezve me nje diference moshe kaq te madhe jane shpesh te bazuara ne autoritetin e partnerit me te madh qe i jep mosha (se mund te jete njeri pa pike autoriteti por ty si me e vogel ta imponon mosha e tije)dhe aspak ne ndjenja barazie.

P.s.Yt Corason,mundohu te gjesh ekuilibrin ne bisede me njerez qe s'njeh nese do qe te tjeret te te lexojne ose te binden nga argumentat e tu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 06-08-2006 mė 07:03
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nė udhėt e dhimbjes jetoj
    Nga riza2008 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 307
    Postimi i Fundit: 28-08-2014, 16:56
  2. Berisha: Largohem nga politika nėse PD humb zgjedhjet
    Nga Qerim nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 04:41
  3. Largohem nga Forumi pėr 4 muaj!
    Nga kacaku basket nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-05-2005, 06:13
  4. E Verteta Mbi Fatmir (foti) Cici
    Nga vllaznim nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 09-10-2003, 14:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •