Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 59
    i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Nuk mund tė largohem dot nga ajo?

Dy vite me pare per mes internetit u njfotova me nje vajeze, ku ne te cilen u dashurova marrezisht dhe isha ne gjendje te beja gjithqka vetem te isha me te edhe pse ajo kishte ndryshuar dhe nuk me donte si ne filllim kjo nuk mjaftoi qe te vazhdoi te mos mendoi per te. Problemi tjeter qe me mundon eshte se: une kam 27 vjece kurse ajo ende nuk i ka mbushure akoma te 18-tat dikure me donte shum tash eshte larguare thujsa se krejt une kam rastin prape qe te jem me te me ndihmo dikushe se cfar te beje.....!?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga roni_s : 03-08-2006 mė 07:36

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Shkoji pas e qendroji mbi koke se nuk e ka idene fare c'eshte dashuria. Duron ti edhe 2 vjet qe asaj ti vijne mendt? Une them ruaje sa eshte e vogel, bej durim, mos e gjyko, dhe mos u be xheloz se akoma s'e ka gjetur vendin e vet ne bote. Nqs do te jete me ty, shume mire, nqs s'do te jete me ty, s'ke c'i ben... e more parasysh kete rrezik se e deshe. Dhe tjetra, s'dua te jem ajo qe do ju gerrice per diferencen e moshes sepse eshte subjekt i vjeter, por eshte realiteti qe ju te dy jeni ne vende krejt te ndryshme ne jeten tuaj... lere te rritet, te pakten nen mbikqyrjen tende. Kur them ruaje, nuk te them te mos e lesh te marri fryme. Se fundi, gjithshka eshte ne favorin tend -- ti je ne gjendje te besh per te gjera qe nuk munden te bejne moshataret e saj. Organizo gjera romantike qe edhe ajo te beje krahasimin. Ah, po... mos iu ngjit si i terbuar, te thashe ta lesh te lire por jo te sillesh sikur s'e do. Dhe gjej ndo nje te moshes tende qe ta besh pak xheloze ate tjetren... adoleshentet kane ndjesi inferioriteti me nje femer psh tek te 20-tat.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    beni gjera te cilet benit sebashku me perpara, kur ishit te dathuruar: msn/irc chat, chatlog reviewing, photo exchange, live video, wicked live video . back to the roots qe thone, mund te jape rezultate. hahahahah
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    O Ron djali, ne shkrimin tend ti nuk percakton nese e keni konsumuar dashurine,apo keni mbet ne nivel virtual??
    Me ato qe shkruan duket sikur eshte thjesht nje dashuri platonike me shume e jotja se e saja.Ne qofte se eshte keshtu ate vajzen nuk mund ta paragjykoj,duke pas parasysh edhe moshen e re te saj.Por ti nuk je i vogel,nuk them se je i vjeter ne moshe,por ne kete moshe njeriu eshte tashme i pjekur dhe di te dalloje gjera.
    Keshilla ime si vella eshte qe ti shkeputesh kesaj menyre qe ti ke per tu njohur me vajza sa me shpejt.Mos humb kohe kot.Ka vajza sa te duash rrethe e rrotull,mjafton te dalesh me shume jashte botes tende virtuale(chat).
    Klube,disko,bare,kinema,teatro,stacione treni apo autobuzi,biblioteka jane disa nga vendet ku mund te shpalosesh talentin tend.
    Kurajo pra,dhe do te me kujtosh.Mos e vrit mendjen per ate vajzen fare,harroe sa me shpejt aq me mire per ty.Harroje,bojkotoje,fshije nga kujtesa,ajo ka vdekur virtualisht,kurre nuk ka ekzistuar.

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Te falemderoi shum nga zemra murik...eshte nje ngjarje shume thellekjo isha i knaqur me perxhexhen tuaj shum..... shpresoi qe do te ndegjohemi perseri me ty.... e dije qe e kam shjegu shum shkurt ngjarjen eshte e pamundur te shkruaj te teren edhe deshta te them se ketu ka pas dashuri dhe gjitheqka qe duhet te ket gati ne mes te nje qifti te dashuruare.....!

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga roni_s
    Dy vite me pare per mes internetit u njfotova me nje vajeze, ku ne te cilen u dashurova marrezisht dhe isha ne gjendje te beja gjithqka vetem te isha me te edhe pse ajo kishte ndryshuar dhe nuk me donte si ne filllim kjo nuk mjaftoi qe te vazhdoi te mos mendoi per te. Problemi tjeter qe me mundon eshte se: une kam 27 vjece kurse ajo ende nuk i ka mbushure akoma te 18-tat dikure me donte shum tash eshte larguare thujsa se krejt une kam rastin prape qe te jem me te me ndihmo dikushe se cfar te beje.....!?

Ti djale a ke dashur ta adoptosh dy vite me pare apo ta marresh e ta rritesh me tul tė bukes, si Mejhanen?
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga roni_s

Dmth i fole 15 vjece? Ne ate moshe vajza akoma sdi cfare eshte te biesh ne dashuri me termend sidomos kur se ka pare personin and gone on dates...mbase thjesht eshte talluar ose ka kaluar kohen me ty (mos e merr per keq). Gjej dike afersisht ne moshen tende ose dike qe ndihet njesoj si ty pasi sic duket po mendon per veten tende,. Nese eshte larguar kjo tregon se s'eshte e interesuar me tek ty.
    Gjithe te mirat
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Ke spitali i lagjes tone, kane fut internet ke materniteti. Ti baloz ben mire ti kontaktosh, mbase gjen ndonje foshnje aty qe te te beje qejfin. Deri sa te veje 18 ajo ke kohe te dashuroheni ne internet.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Po shihja nje film disa minuta me pare ne TV dhe me pelqeu shume. Fliste per nje lidhje ndermjet nje cifti me diference te madhe ( shume te madhe moshe) , por qe diferenca e moshes nuk pengonte dashurine apo martesen e tyre. ( flitej per high...very high class...milionere) .
    Perse gjykojme per sickness apo pedofili "shtresat e uleta", ndersa po te njejtat lidhje tek aristokracia na duken aq romantike, (sa lotet na dalin nga mallengjimi...lol )

Kjo pyetje me duket ka nevoje per psikolog.

P.S. Megjithese s'i kam qejf filmat e "Lifetime", filmi "A perfect stranger" ishte shume i bukur. Bente fjale per nje extraordinary MAN.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nė udhėt e dhimbjes jetoj
    Nga riza2008 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 307
    Postimi i Fundit: 28-08-2014, 16:56
  2. Berisha: Largohem nga politika nėse PD humb zgjedhjet
    Nga Qerim nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 04:41
  3. Largohem nga Forumi pėr 4 muaj!
    Nga kacaku basket nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-05-2005, 06:13
  4. E Verteta Mbi Fatmir (foti) Cici
    Nga vllaznim nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 09-10-2003, 14:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •