Close
Faqja 6 prej 31 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 301
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Po nderhyj pak ne konfliktin kosovaro-shqiptar. lol

Mancha i nderuar, Deus dhe Kolombi, jane dy miq te vjeter, ato kane kohe qe rrahin emocionet futbollistike ne keto te faqe te forumit, njohin njeri-tjetrin teper mire dhe mund te thuash lirisht se kane kodin e tyre te komunikimit. Jane keto gjerat qe ja shtojne lezetin forumit, komunikimet me batuta, sulmet miqesore apo gallatat me ekipet e zemrave! Deus eshte tifoz i Manchesterit e Kolombi eshte tifoz i Bayernit, njeri hollandez e tjetri gjerman dhe te gjitha parkushtet per luften e trete boterore ne kuader te tifozllekut...

PS:
    Mire se na vjen Mancha ne forum, caste kendshme...

PS 2:
    Sa per te mos dalur nga tema: Urime fitorja djema, kthim mbropa s'ka thote Ilir Shaqiri.
    My silence doesn't mean I am gone!

Perjashtuar Maska e mancha
    Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Postime
    335
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Po nderhyj pak ne konfliktin kosovaro-shqiptar. lol

Mancha i nderuar, Deus dhe Kolombi, jane dy miq te vjeter, ato kane kohe qe rrahin emocionet futbollistike ne keto te faqe te forumit, njohin njeri-tjetrin teper mire dhe mund te thuash lirisht se kane kodin e tyre te komunikimit. Jane keto gjerat qe ja shtojne lezetin forumit, komunikimet me batuta, sulmet miqesore apo gallatat me ekipet e zemrave! Deus eshte tifoz i Manchesterit e Kolombi eshte tifoz i Bayernit, njeri hollandez e tjetri gjerman dhe te gjitha parkushtet per luften e trete boterore ne kuader te tifozllekut...

PS:
    Mire se na vjen Mancha ne forum, caste kendshme...

PS 2:
    Sa per te mos dalur nga tema: Urime fitorja djema, kthim mbropa s'ka thote Ilir Shaqiri.

Flm shum Davius qe me ben mir se ardhje,ketu nuk ka kurrfar konflikte shqiptaro-shqiptar une jam nga Kosova por jam shqiptar e jo kosovar per mua termi "kosovar" nuk vlen u bona pak patriot po nuk jam aq patriot sa jam nacionalist.

une nuk e di qe "DeuS" eshte tifoz i Man Utd cdo anetar i ketij forumi ka hap tem per ekipėn e zemres se tij dhe keshtu une nuk pash teme per tifot e Man U dhe
    e hapa kete teme.
    Une nuk kam hy ne kete forum per te luftuar apo te ofendoj ndokend dhe as qe tentoj bilete mirrem me keso gjera,po i nderuar "Davius" me kan penguar disa gjera qe ne temen:[Tifozet e Man Utd] ka pas postime qe nuk kan bere asgje me temen dhe kjo me ka penguar por une nuk jam komunist qe dikujt tia ndaloj "lirine e te shprehurit" por nje faqe e gjysme dikun rreth mbi 10 postime kane qene jasht temes por ska lidhje me rendesi eshte qe ti shprehim mendimet tona e jo te fyhemi.

Kl mire i nderuari Davius,ndersa per te nderuarin DeuS i kerkoj falje nese e ka renduar me fjale por kisha dasht prej DeuS qe te ma shpjegoj shkrimin qe e ka bere me pare qe une "mancha" kam bere pyetje "palidhje".

GOOOO Red DevilS

Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Postime
    335
    Bossi i Man U SAF ka deklaruar se eshte i gatshem ti ofroj 25 m funte per sherbimet e sulmuesit argjentinas Carlos Tevez ku sot me 22-08-2006 agjenti i lojtarit ka deklaruar se Tevez deshiron te shkoj ne Europe dhe destinacioni i tij eshte Man U qe eshte gati ti sakrifikoj 25 m funte apo 37 milion Euro ne gare kan hyre edhe Bayerni dhe Milan por ky i fundit ende shpreson tek Ronaldo.

Bayern Mynih ka kercenuar Man U se do te apeloj ne FIFA per arsye te mosrespektit qe ka treguar Man U per arritjen e marreveshjes rreth mesfushrit anglez Owen Hargreaves ku Man U ka ofruar 17 milion funta apo 25 milion Euro,por Bayern kembengul se Hargreaves nuk eshte ne shitje ndersa lojtari ne fjale shpreson qe deri ne fund te kesaj jave te kaloj ne OLD TRAFORD dhe oferten e Man U 17 milion funte e ka quajtur "fantastike".
    Afati per kalimin e futbollisteve eshte hapur deri me 31 gusht dhe te shohim se cdo te ndodhe deri atehere.

Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Postime
    335

ndegjoni kengen ma te fort te 2006

Nje tifoze e Man U ka bere kete kenge ku shan Peter Kenyon,Abramovichin,Murinjon dhe Bayern Mynchen (per arsye qe nuk ia leshon Owen Hargreaves) linku per kete eshte :

http://www.youtube.com/watch?v=FyC41n42S8Y

Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Postime
    335
    Tevez ka deklaruar sot se me nuk do te luaj per klubin e tij Corithians dhe Man U eshte gati ti ofroj 40 milion euro apo mbi 25 m Funte.
    Per sherbimet e Tevezit jan te interesuara edhe Byern Mynih dhe Milan por ManU ESHTE Pak me e FAVORIZUAR sepse Carlitos shpesh ka deklaruar se eshte fans i Manches keshtu qe ai sot ka fluturuar per ne Argjentine dhe nuk ka marre pjese ne stervitjet e klubit si dhe ka thene se nuk don te luaj nen urdherat e trajnerit aktual te klubit brazilian,mbetet te shihet se cka do te ndodhe deri em 31 gusht.

Arsenal dhe ManU jane te interesuar per ti marre sherbimet e mbrojtesit te Milanos Kaladze.(gjithecka e pakonfirmuar).

Sot Hargreaves ka dekalruar se deshiron te kaloj ne rradhet e Man U dhe se do te ankohet ne FIFA.

Sot ne oren 21 luan:

Charlton Athletick vs Man Utd.

E sigurte qe sot nuk do te luaj Rooney dhe Scholes 3 ndeshje jane te denuar

Ndegjone kete kenge:

http://www.youtube.com/watch?v=FyC41n42S8Y

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Live - Sky Sport II

0-0 perfundoi pjesa e pare...United dy here ka plas shtyllen (Ronaldo+Giggs)

Ndeshje klas...Shpresojme per nje dy gola pjesen e dyte!

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Lajm rrufe: ...Roy Keane sapo u vendos si Manager i Sunderland!

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Bingo...GOL!

Minuta '48 ...shenon Fletcher!

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    GOL...GOL!

0-2 ...shenon Saha!

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    GOL...GOL...GOL!

Pas tre vitesh i demtuar ...Solskajer shenon! 0-3

Ne te njejten kohe...Chelski po humb ndaj Middlesborough! 2-1

Faqja 6 prej 31 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  2. Manchester United
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 726
    Postimi i Fundit: 08-04-2010, 12:13
  3. Tifozėt e Manchester United
    Nga mancha nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 499
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 19:14
  4. Ngjarjet E Fundit Ne Kosove Ne Optiken E Ny Times!
    Nga Gege Toska nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-04-2004, 02:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •