Postuar mė parė nga mancha
Pse, mos pe te shkruaja gje per Labinotin une ketu? Megjithate i kerkoj falje temes! Coji nje MP moderatoreve dhe mund t'i fshijne postimet jashte teme...
Postuar mė parė nga mancha
Pse, mos pe te shkruaja gje per Labinotin une ketu? Megjithate i kerkoj falje temes! Coji nje MP moderatoreve dhe mund t'i fshijne postimet jashte teme...
Dje Inter ka bere te ditur se mund ta leshoj Adrianon nese vjen nje ofert e mir per te dihet se Man Utd ka bere nje ofert pre 45 milion Euro dhe keshtu qe nese Man U paguan kete cmim atehere Adriano apo "Perandori" siq e qaujne interistat do te perfundoj ne OLD TRAFORD.
Une mendoj qe gabimi me i madh i Man U eshte qe nese e merr Adrianon,ai eshte brazilian dhe nuk mund te pershtatet me klimen ne Angli edhe gjitheashtu nuk eshte klas boterore e lojtareve te rinj siq jan :Ronney (20 vjeq),Torres(22 vjeq) ose Tevez (21 vjeq) shum me mir eshte qe Man U te merr njerin prej Tevez ose Torres.
Por Ferguson ka deklaruar per gazeten Daily Mirror: Une shpresoj qe aventura 'Adriano' do te perfudoj me sukses!
Gjtheashtu UTD eshte gati ti ofroj Bayernit 14 milion E per mesfushorin anglez Owen Hargreaves i cili eshte vetem 25 vjeq dhe keshtu qe mund leht te perfundoj ne Old Traford.
Postuar mė parė nga DeuS
DeuS nuk shkruanit asgje as per labinotin e as per askend tjeter ju merreni me njerzit qe vjedhin lajme nga web tjer ndersa tema eshte per Man U dhe shum pak keni shkruar bile diqka per Man U.
Nuk e di se a jeni fans i Man U .
kL mir shoki
Rooney dhe P.Schols do te mungojn ne 3 ndeshjet e para ne Premier Lige per arsye te kartonave te kuq qe i kan marr ne miqsoren me Porton.
Dihet qe gjitheashtu blerja me e re m.Carrick do te mungoj ne ndeshjen e pare kunder Fulhamit per arsye se u lendua ne ndeshjen mes Ajax-Man U .
Keshtu qe per Man U fillimi i kampionatit do te jete i veshtire sikur ai 2004/05 ku kishin munguar gjysma e lojtareve.
Feguson deshrion qe te blej nje sulmues dhe nje mesfushor permenden emrat e Adrianos-Tevez,Hargreaves-Senna.
Te shohim se cdo te ndodh deri en fund te kesaj jave ndersa te dielen Man U do te luaj kunder Filhamit.
Sot ne ndeshjen e pare te kampionatit anglez Man U mundi skuadren londineze Fulham me rezultat 5-1.
Ne minuten e 19 rezultati ka qene 4-0 ne favor te Man U.
Golin e pare e shenoi Saha en min e 7,pastaj ne 2-0 I.Pearce shenoi nje autogol pas nje sulmi qe krosi Saha.3-0 ne min e 16 shenoi W.Rooney ndersa 3 minuta me vone Rooney sherben per mrekulli C.Ronaldon i cili nuk e pat te veshtire te vendos rezultatin ne 4-0 per vetem 19 minuta.Ne min e 40 Helguson qelloi R.Ferdinadin i cili ia nderroi kahjen topit dhe per fundoi ne porten e Van der Sarit dhe rezultati i 45 min te pare ishte 4-1 per Man U.
Ne pjeslojen e dyte diq ra tempi i lojes por perseri ne min e 64 Rooney shenon per rezultatin 5-1 dhe golin t tij te dyte.
Alex Ferguson nuk kishte pritur debutim te ketij sezonit me te mire.
Ne 3 ndeshjet e ardhshme ne skuadren e ManU do te mungojne Rooney dhe Scholes te cilet jan denuar me 3 ndeshje mos loj per shkak kartonave te kuq ne turneun e Amsterdamit.
Red Devils
gooooooooooooo
Urime per fitoren 5-1![]()
CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA
Performance bindese kjo e Manchesterit sot. Shpresoj te ecin keshtu. Sic e kam deklaruar shume ekip i forte kete sezon te ri futbollistik.
Fillim i mbare i kampionatit...vec mos harroni Fergin qe thote: Kampionati fillon ne Mars!
PS: mancha...mos bej me pyetje te atilla, se duket qe je i ri ne forum! Hidhi nje sy temave nder vite...
Fitore e larte e Manches, qe ende eshte ne kerkim te nje mesfushori, mendoj se Haregreaves do ti bashkangjitet ketij ekipi, kjo u pa edhe sot ne ndeshjen kundr Bochumit, ku Owen u la ne stol nga Magat, edhe perkunder fakteve qe klubi nuk i jep te drejte te shkoje ne Old Traford, por deshira e lojtarit eshte e pajustifikueshme.
Urime per fitoren.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
I nderuari Deus jam i ri ne kete forum por nuk e di se per cka e keni fjalen ju per cfar pyetje.Postuar mė parė nga DeuS
Krijoni Kontakt