Mirmengjes Mund Ta Provosh Njehere Edhe Keto KODE 8888 & 88888888 Ose 00000000 Sepse Keto Jane Kodet Me Te Perdorura.
Gjithsesi Une Do Pyes Nje Shokun Tim Sapo Ta Shoh Online Ne Msn Sepse Ai Merret Me Rregullimin E Cel.
Gjithe Te Mirat.
Mirmengjes Mund Ta Provosh Njehere Edhe Keto KODE 8888 & 88888888 Ose 00000000 Sepse Keto Jane Kodet Me Te Perdorura.
Gjithsesi Une Do Pyes Nje Shokun Tim Sapo Ta Shoh Online Ne Msn Sepse Ai Merret Me Rregullimin E Cel.
Gjithe Te Mirat.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Master reset kodi i Eriksonit qe ke eshte 0000.Shkohet ne Settings/Master reset.Te opsionet zgjidhet reset settings.Futet kodi 0000 dhe shtypet OK.Futet kod tjeter ne qofte se e ke ndryshuar kodin 0000 vete. Menyre tjeter qe mund te provosh eshte te heqesh baterine dhe sim karten,dhe i rivendos prape.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Sic Te Premtova Pyeta Per Kodin Dhe Me Thane Qe Kto Lloj Cel Kane Keto Dy Kode Provoji Njehere Mbase Funksionon. 1234 & 1111 . Shpresoj Ta Rregullosh
Jeta ime, mban emrin e saj..
E dergova telefonin tek mjeshtri per ti bere reset sepse njeri nga shoket e mi e kishte ndryshuar default code padashje dhe nuk me kishte treguar.
Megjithate ju falenderoj per ndihmen dhe i kam shenuar keto kodet per ndonje rast tjeter.
Kemi ca provime tani dhe nuk kam hyre shpesh ne net...
Koha eshte jeta!
Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
Dora qe nuk shkruan eshte kembe!
Ju lutem kush di ndonje program qe ben te mundur kete gje .
Nqs rri ne shqiperi eshte e thjeshte.Ik ke servisi dhe ka nje kod per zhbllokimin.Sma mer menja qe duhet te pagush shume.
Me mire bjeri shkurt![]()
hmmm
Mund tė na postosh mė shumė informata rreth Telefonit ?
provo njehere 4 zero -->0000.. eshte kodi i gatshem qe ka cdo Sony Ericsson nga fabrika...
nqs nuk ben (dmth, e kane nderruar .. afermendsh), lexo shokun me lart #2 se e thote drejt.
Prektora
Krijoni Kontakt