Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
    Me muzike te egjiptianizuar...
    Hey, te pakten aty ke muzike shqiptare, jo si keto plehrat e tjere si Telenorba dhe Vizion+ qe japin muzike italiane dhe greke
    Muzika ne pergjithesi eshte alla katunarce, videoklipi po ashtu megjithate te pakten e ke ne shqip.
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    dasmat nuk mund te vazhdojn te behen si para 30 vjetve sepse edhe njerzit kan ndryshuar, jo vetem me shqiperi po kudo ne bote.

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anėtarėsuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Ēamėri
    Postime
    315
    jane bere te gjithe njerezit turq.... kane ndryshuar shume... pastaj jane kthyer ne egjiptjane dhe pastaj ne libaneze me se fundi u bene evropjan
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pyrrhus_Mollos : 31-07-2006 mė 18:01

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Megjithese kane vite qe shohin bote me sy, perseri pjesa me e madhe e shqiptareve i bejne dasmat per ibret. Edhe pjesa me e tmerrshme ne nje dasem shqiptare, ov kors per mua , eshte kur ngrihen me kercy napolonin ca burra barkderra , me kostum te zhubravit , me kollare te hallakatme, te dehur e pa dhembe ne goje . Pale kur e prekin njeri tjetrin me bark ose prapanice..a thu se jane belly dancers...Oh Zot !

~ nga nje amerikane ~

Where does a thought go when it's forgotten?

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Me pelqejne me shume dasmat e tradites shqiptare.. Ndonese jane cik te lodhshme per mua vallai ia vlen te gezosh.. sepse njehere martohet njeriu dreqi ta haje.. edhe ca se u lodh pak me shume.. aman.. behet nje ceremoni qe nuk ke per ta harruar asnjehere

Zemrushja
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    Megjithese kane vite qe shohin bote me sy, perseri pjesa me e madhe e shqiptareve i bejne dasmat per ibret. Edhe pjesa me e tmerrshme ne nje dasem shqiptare, ov kors per mua , eshte kur ngrihen me kercy napolonin ca burra barkderra , me kostum te zhubravit , me kollare te hallakatme, te dehur e pa dhembe ne goje . Pale kur e prekin njeri tjetrin me bark ose prapanice..a thu se jane belly dancers...Oh Zot !

~ nga nje amerikane ~

totally agree with you. por ke harruar te shtosh kur shkojne edhe me xhinse e me atlete ne dasem sikur po shkojne te luajne sport.
    I LOVE GOD

j&g

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Hmmm, po me kujton nje debat qe po beja me nje shokun tim para disa kohesh. Do martohet motra (pret e shkreta te vete une ne Shqiperi, apo sebepi per te zgjatur fejesurine ,) dhe duke qene qe kam punuar catering manager (ne US) e kam marre persiper te "organizoj" dasmen, (po me lane ata te mite, se xhepin e kam te cpuar une, shtohen zerot me eksponent shume kollaj lool.)
    Po diskutonim pikerisht ceremonine, dhe une po flisja per ato ala amerikance, ndersa ai shoku, ne Europe, po me thoshte s'qenke ne terezi ti. Por me c'po lexoj nga artikulli me siper, paska plase dhe ne Shqiperi ashtu (nje cike ne erresire nga kjo ane, u be kohe pa vajtur.)
    Mgjth, si perfundim do thosha qe ndersa duhet t'u pershtatesh ndryshimeve te kohes, aka "modernes", tradita, nga ana tjeter, jo vetem qe duhet ruajtur me kujdes, por ajo ka mbi te gjitha, bukurine, vecantine, shqiptarine e saj.
    Si perfundim, nje gershetim i te dyjave do ishte ideale, kuptohet aq sa ta lejon xhepi .

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Traditat nuk vdesin kurre !!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Kam shume vjet qe skam shkruar ne nje dasem shqiptare thjesht do te doja te veja vetem per gezimin ose per traditen Shqipetare mendoj se edhe jane shume extreme ose shume te lodhme por ja vlen nje here martohet njeriu.

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anėtarėsuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar mė parė nga shkodrane82
    Per vedi miliona kam pagu orkerstren ne dasmen time ( Bujar Qamilin ) po
    ama ja ka vlejte. Asnjehere nuk krahasohet me ceremonine e fejeses qe e
    kena ba me DJ.

.
    Kjo muzika e B.Qamilit nuk eshte shqiptare,pike e pare.Megjithate secili nga ne i ka qejfet e veta dhe meshnet e befte cfardo qe zgjedhe.

Me rendesi qenka me kercy,e me derdhe dollare.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Plavė e Guci
    Nga Davius nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •