Postuar mė parė nga Brari
Kurre nuk u mbushem mend.
Plasa kur ndegjoj sa shume derdhen te holla per darsma,kanagjeqe,synet-li,blla-blla,e blla-blla-ja...
Turp per ne sa te prapambetur jemi.
Postuar mė parė nga Brari
Kurre nuk u mbushem mend.
Plasa kur ndegjoj sa shume derdhen te holla per darsma,kanagjeqe,synet-li,blla-blla,e blla-blla-ja...
Turp per ne sa te prapambetur jemi.
Me respekt
rtp-ja
ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"
Postuar mė parė nga RTP
Me fal po e di ti kush eshte Bujar Qamili..??
Nqs nuk e quan muziken e tij shqiptare ku ne repertorin e tij ka 90% vetem
kenge Shkodrane, cfare quan muzike shqiptare ti..??
Ca fati Shkodrane qe ke patur BujarinMua me pelqen qamet kenga e tija.
Vazhdon te kendoje ai neper dasma?
Kam vetem nje limit: qiellin!
Lona, me duket per ate 10% e ka fjalen RTP. Pa per ate 90% s'ka te dyte Bujari
.
Ne fakt ne pergjithesi, eshte ne rritje kjo dukuri, kenge te "perpunuara" te lindjes apo greke qe kendojne kengetaret tane. Une sic jam shprehur, kam kohe pa vajtur andej, por kam shume kenge shqiptare, dhe disa prej tyre sikur te mos ishte per fjalet ne shqip, s'do e kisha idene qe ishin tonat.
PS: Dasmen e bejne cifti dhe dasmoret, keshtu qe e jotja do kete qene vertete e bukur, me apo pa Bujar.
edhe ue dua te kthehem or dua te bej nje dasem ne oborr te shtepise dua te bije gjthcka ne oborr..nqs keni mundesi me adresoni ku
me dj dalin skandal dasmat.
me orkester eshte ok por mire do ishte tu beje nje list preferencash per muziken qe do, se te prishin dasmen kta.
po duhet edhe variacion sepse nje lloj kercimi te behet i lodhshem dhe i merzitshem.Kam qene ne nje dasem tiranase dhe me lujti petlla, filloi mbaroi...si shkulen kenget popullore te shqip se mesme.aaaaaaaaa kur e kujtoj m'kap kriza prap.
edhe ate hedhjen e lekve e kam marre zet( mgjs ne dasmen time jane hedh lek)
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Po Me kujtohet nje feste me DJ qe u be ketu. Me zuri koka. Sic duket shumica aty ishin nga skaji jugor i Shqiperise se vetem kenga ''O Saranda o Delvine'' u kthye nja 20 here.
Dhe orkestrat e teprojne ndonjehere. Harrojne qe dasmoret mund te vijne nga krahina te ndryshme te SHqiperise. E zene me nje krahine e se leshojne.
Feelings change - memories don't.
moj Saranda moj Delvine se fundmi eshte futur ne dasma, as mua nuk me pelqen.
Pergjithsisht flas per dasmat ne Vlore. Kane larmi muzike dhe kercimi. Kuptohet qe une flas per x nr. dasmash ku kam qene e ftuar, dasma ime gjithashtu.
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Problemi me orkestren eshte se nuk i fryjne fort gerrnetes nese nuk i hedh pare!!
Cdo gje eshte relative...
Krijoni Kontakt